Reklama

Reklama

Bývalého agenta CIA v roli hostitele politické talk show si najme zaměstnankyně určité firmy, aby odhalil, že masakr v jedné jihoamerické vesnici byl pouhým zastíracím manévrem oné firmy. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer

Recenze (28)

bourec 

všechny recenze uživatele

Damian Lee neni žádnej velkej machr,a potvrdil to i tenhle film.Dvacet minut doslova nekoukatelný,s ambientní cvrlikavou hudbou,pomalej děj prokládanej dokola záběrama z masakru v Equadoru.Pak se film trošku rozběhne,ale žádná jízda to neni.Že veme roli v týhle slabotě A.Garcia,chlap kterej natočil jennifer 8 a nebo Vnitřní záležitosti,a kterej už drahnou řádku let hraje v samejch kokotinách mě nepřekvapilo,ale co Forest,taky je asi v krizi.Film,kterej když neuvidíte,nic se nestane.30% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Řeknu vám pravdu: Tohle je neskutečně trapná snaha o eko-antiglobal-konspirační film. Jedna velká nadnárodní firma, která někde postavila čističku je tak mocná, že si koupí celou armádu a chyba v čističce se prostě vyčistí doslova. Inženýr z této čističky jako jediný přežije a jedině on dokáže přežít v džungli, střílet jako Bourne a lámat vazy. Do toho se přimíchá bývalý agent CIA, který má vlastní rozhlasový pořad v USA (!) - a co rovnou talkshow anebo reality show. Ten se vydá na popud citlivé majitelky nadnárodní firmy najít tohoto MacGyvera a očistit své jméno či spíše duši. Neuvěřitelné jak blbě to zní a o to hůře se na to dívá. Starý Garcia se toporně drží jako by měl na zadek nalepený surfový prkno. Whistaker střídá polohy hodný tatínek - bouchač. Zbytek je doslova do počtu. Otravné dialogy, otravná kamera, otravné prostředí - vlastně celý film je otráven od první minuty a já si přál, aby mě také někdo střelil do hlavy. Hodnocení OST: nevýrazný, podpodpodprůměr a vlastně nebyl ani znát 2/10 ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem hledal důvod dát aspoň za něco tu jednu hvězdu, ale tak za co? Příběh naprosto nezáživná nuda, sem tam se vystřelí ale k čemu? Nevím co mam hledat za klady ve filmu bez děje, bez akce, bez napětí plným herců, ktery maji svoji hereckou kariéru za sebou hlavně diky shitum jako je tento..vybotoxovany xichty a kecy který nikoho nezajimaj. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Fajny a namakany beckovy akcnak o tom, ze masaker istej juhoamerickej dediny nebol len zastieraci manever .... Andy Garcia na stare kolena ide jak zamlada, obrovsky cernoch Les BielyKer /Street Kings, Posledni skotsky kral/ hrat podla mna vie .. tempo vyborne a divaka nenudi ani na chvilu , po dlhom, ale fakt dlhom case som pocul kvalitne dialogy aj v beckovom filme. Spolu s King of Sorrow je toto najlepsi film neznameho rezisera Damian Lee-ho : 70 % ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dovolím si s grizlym007 slabě nesouhlasit. Příběh je trochu umělej a každopádně hooodně nafouklej. Zato Andymu to běhání docela jde, sympatická je postava Foresta a moc to sluší někdejší zoufalé manželce Evě, tak moc, že jsem ji ani nepoznal. Abych se pokusil odpovědět kolegovi ywo666 z diskuze- tohle je kanadský film, a v tom je asi problém. Tak schválně, viděli jste nějaký jiný, dobrý, nekoprodukční kanadský film? Můj filtr říká, že maximum 3* u mě dobyl film Bezstarostný sex (2007). Tahle akční záležitost je tak čestná výjimka a já jsem zvědav, jak moc u diváků propadne (na imdb zatím padá na 53 %). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v kanadskej provincii Ontario. Scény odohrávajúce sa v Ekvádore boli natočené v Dominikánskej republike. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama