Reklama

Reklama

Bývalí mariňáci a současní zaměstnanci soukromé bezpečnostní firmy, Cross a Manning, jsou se svým týmem pověřeni dohledem nad vyklízením starého tajného vězeňského komplexu. Ten má být druhý den uzavřen a všichni vězni mají být převezeni do federálního zařízení. Musejí také dohlédnout na příjezd dvou záhadných vězeňkyň. Krátce poté je však objekt vězení napaden skupinou elitních žoldáků, která pátrá právě po oněch nově příchozích vězeňkyních...  Poté, co je odhalena totožnost obou žen, si Cross uvědomí, že se dostal do centra mnohem většího problému, než si vůbec dokázal představit. Samantha, jedna z vězeňkyň, je kurýrem z neamerické tajné služby a má v sobě implantát s tajnými finančními informacemi. Kdyby ovšem zemřela, informace se smažou... (TV Prima)

(více)

Recenze (114)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

To jsem se já trouba zase do něčeho pustil. Otylý Seagal a neohrabaný Austin se směšnými pohyby. Jindy tu obtloustlost Stevena i přejdu, přece jen má své roky, ale tady v kombinaci s naprosto neuvěřitelně tupýma dialogama to jen podtrhuje špatnost filmu. Film zachránila alespoň poslední desetiminutovka kde si Steven hravě poradil a profackoval hlavního záporáka. A také kvělá bojová scéna Lauro Chartranda kterého upřímně vůbec neznám. Někdy film připomínal spíše parodii, nebo animák, například když se vypnutím elektřiny otevřeli cely s nejnebezpečnějšími vězni, vypadalo to jako v Madagascaru když se objevily fosy. Vězni neměli žádný prostor, přitom situace přímo vybízela ke zhoustnutí atmosféry. Konec mě rozsekal uplně, Seagal řekne Austinovi že pro ně má napůl 200 000 000 dolarů a s ním to ani nehne, jen řekne že to proinvestuje, žádný překvapení, nic. Hrůza. Body jsou jen za námět, který ale byl trestuhodně nevyužitý a závěrečné fighty. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Už onedlho budú všetkých akčných hrdinov hrať len dôchodci. Seagalovi trošku pretiahli tvár a riadne ju naboxovali až vypadal ako šikmooký samuraj. Samozrejme ešte aj ten strih, ktorý neskôr zakril šiltoukou na spôsob rapera. Je asi problém natočiť bitkárske scénky, keď hlavný hrdina sa ledva hýbe, ale to nie je poľahčujúca okolnosť. Film sa mohol volať aj Maximálny prúser Seagala. Vo filme si zahral asi preto, že ho sám produkoval :) Privrem oči a udelím slabúčke 2*. Aha a aby som nezabudol dosť mam rád filmy s väzňami, ale ten černoch bol na smiech. Vypasený trestanec s elementárnymi schopnosťami ako Seagal. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Ještě doteď se mi ten kop s otočkou ve vzduchu od Brena Fostera přehrává v palici! Jinak,co se týče všeho kolem, tak naprostá spokojenost! Akce je tu opravdu mnoho, co se týče přestřelek, je to lepší, než Hangár 14, ale pořád tomu něco chybí, hlavně pořádný nápad, ze kterého bych skákal na židli. Souboje už jsou lepší, hlavně ty dva poslední, to je fakt zážitek a na ně nikdy nezapomenu. Nejdřív Bren Foster tam zlikviduje někde 5 týpků neskutečným způsobem a potom Seagal v koupelně přeláme hlavního záporáka neuvěřitelně surovým způsobem tak, jak to prostě miluju. Ještě chci vzpomenout scénu s SS, jak přeláme ruku jednomu muklovi, až jeho kost vystříkne ven, to bylo luxusní. Herecké obsazení lepší být snad nemohlo. SS prostě tank, kterého nic nezastaví a vše zvládá suveréně, potom Austin, kterej má mnoho prostoru a vymyslí spoustu skvělých nápadů, už po třetí zmiňuji Fostera, zbytek kluků v pohodě a záporáci správně záporný a trošku jsem jim fandil. Taky se neustále něco děje a hlášky jsou opravdu trefný a parádní, hlavně Austin blije fakt komba a SS se taky odvázal, viz s těma koulema a mámou :D // Lepší hudbu by to chtělo, víc napětí, nějaký zvrat, víc nápadů a vylepšit přestřelky, klidně víc soubojů, větší tempo a přidat víc dynamiky. Příběh trošku dopilovat, je malinko kombinovaný, nějaký společný fight s Austinem a SS, proti někomu a i ten Foster si zasloužil více prostoru a asi střih a kameru mít lepší, možná ještě něco. // Jinak naprostá spokojenost! Hlavně, díky posledním dvoum fightům dávám plné hodnocení a i když jsou tu nějaké chyby, které mi nesedí, dám si to klidně víckrát! Za mě 9/10. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Seagal je sice tlustý jako prase, ale naštěstí tentokrát netáhne film sám. Námět taky není nijak originální. Dialogy jsou strašné, zvláště na začátku filmu. Pak naštěstí asi někdo odstřelil původního scenáristu a přišel nový, lepší, co se nezakecá. Jak se objeví asijská agentka, začíná to být hodně zajímavé, využití vozu na odpadky docela originální, nechybí oblíbená Seagalova kuchyně, má to i docela realistické vedení příběhu, škoda jen některých nedotažených linií (někteří z ostrahy, supermanka). Po dlouhé době šlo o film, který jsem nudou nepřetáčel a na který se znovu rád podívám. Ale ten Seagalů kluk by měl zhubnout, a rychle. Jinak si zahraje leda tak v instruktážním videu Infarkt snadno a rychle. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Divnej den. Nejdřív mě nadchne film s N. Cagem a pak mě vcelku příjemně překvapí film se S. Seagalem. na druhou stranu buďme realisti. Pokud nečekáte nic a dostanete alespoň něco, tak je to vždy fajn. A realita po druhé. Kvality tohoto béčka v žádném případě nedodává Seagal, ale spíš Austin. Jako vždy mu žeru jeho nekompromisní, tvrdou a neústupnou postavu. Film sráží dlouhé hluché pasáže, kdy se hrdinové jednoho či druhého tábora prochází chodbou, střih na kecání, chodba, kecání, střih..hele je v bloku B. Tým 1 zlikvidujte ho! Chodba, chodba.... Snad chápete. Pak přijde akce, která je většinou fajn a nebýt opět debilní, roztřesené kamery, vše by klaplo. Dalším mínusem jsou občas naprosto nelogický hrátky s prostorem a časem. Př. Osoba A oteče osobě B. Uteče o tři místnosti dál, kde se porve s osobou X. Osoba B nikde. Plus je tedy jednoznačně to, že si St S a St A rozdělili prostor a a ni jeden se nesnaží vytlačit toho druhého. Celkově to šlape a já dám 55 procent. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Časť filmu bola natočená v ústave pre mladistvých vo Vancouveri, Britská Kolumbia. Filmový štáb tu však musel nakrúcanie ukončiť, pretože dostal prednosť iný, lukratívnejší film - Muž z ocele (2013). Z tohto dôvodu bola produkcia nútená presunúť sa do priestorov opustenej psychiatrickej liečebne. (beso74)
  • Natáčeno v listopadu a prosinci 2011 ve Vancouveru v Kanadě. (ssfan)
  • Ako sa utečenci blížia k miestu stretnutia na kamere vidíme, že sa nachádzajú v bloku  D. Protagonisti, čo po nich pátrajú, ale uvádzajú blok F. (johnsnow)

Reklama

Reklama