Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

POMO 

všechny recenze uživatele

Zábavná blbinka, ktorá poteší komickými a dobre zahranými postavami (každý je tu slušný exot), tušením ich blížiaceho sa stretu (ktorý nemôže dopadnúť dobre), a tiež množstvom auto honičiek, ktoré (hlavne prostredím) pripomenú Auto zabiják (Tarantina tu majú radi). Vtipné gagy jedna-ku-jednej striedajú menej vtipné, a celé to pokope drží uveriteľná chémia medzi Shepardom a Kristen Bell. Sympaťáci. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Film absolutně bez ambicí, ale ne vždy je toto přece chyba, když tvoříte srdcovku jako tady Dax Shepard. Největším pozitivním aktivem filmu je z mého pohledu jeho chemie s Kristen Bell - její diblíkovství nikdy dříve nebylo tak efektivní a roztomilé. Celkově zkrátka příjemná oddechovka s dobrým obsazením, která dojíždí asi na "vyšší" očekávání většiny diváctva. 65 % ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Shepard kolem mě dělal s Continentalem hodinu a půl donuty a výsledkem je zanedbatelný efekt, opotřebení materiálu a pomíjivá památka v podobě stereotypních obrazců na silnici. Tyhle typy filmů jsou tak zajímavé, jak jsou zajímavé jejich postavy a jestli vrcholem všeho měl být Cooper hrající si na Drexla Spiveyho a jeho trauma ohledně filipínského zatláčení stolice, tak Hit and Run patří do areálu kovošrotu Tlumačov.. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Dax Shepard a jeho zábava, aneb jak mají vypadat snímky, kterými se tvůrce baví a nedělá je jen tak z povinnosti. Naboř a ujeď je fajn oddychovkou, která ačkoliv nenabízí o moc víc než jen nenáročné pobavení za zvuku rychlých aut, střelných zbraní a společnosti sličných dam, zaujme dostatečně.Ideální zábava na nedělní odpoledne. [60%] ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Film je svým lehkovážným, volnomyšlenkářským stylem podobný Mistrům hazardu. Vyzdvihl bych pohodovou atmosféru, povedené honičky a fyzický humor - nejlepší kousku předvádí Tom Arnold, coby absurdně neschopný agent, který se při každé příležitosti zraní nebo minimálně rozseká své auto. Čili závěrem, není to žádné veledílo, ale pobavit umí. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)
  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama