Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

JimWayne 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať ako sa takejto sračke mohol upísať Cooper, absolútne nechápem o čom vlastne tento film bol. Zabitých sto minút môjho života. Tupý ale skutočne tupý scenár z hlavy amatéra Sheparda. Réžia detto, naháňačky na autách obyčajný vtip. Tak zbytočný film som dlho nevidel a dúfam že ani dlho neuvidím. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Seriálové postavy Veronika Marsová (Kristen Bell) a záporak zo seriálu Smallvile (Michael Rosenbaum) si dali "rande", ale hviezdy na nebi im veľmi nepriali. Celé to vyznelo tragicky, nemyslím to doslova, lebo od tragédie to malo ďaleko a tak isto aj od romantiky a tak putovanie do Los Angeles bolo ešte horšie ako rozprávková cesta vajca, ktoré sa vybralo na vandrovku. Herecké obsadenie nezachránil ani Bradley Cooper, ktorému sa ušla pre zmenu vizáž a kostým, ktorý z neho urobil šaša z ulice. Scenár a réžia tu riadne zlyhala v auto naháňačkách, v nepodarenej role ochrancovi svedkov, zapojením nahých dôchodcov a tak ďalej. Dalo sa pozerať akurát na autá, ktorým dominoval nablýskaný Lincolnom, takže slabých 20%. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tenhle ryze americký subžánr road movie má dlouhou tradici a čítá legendy typu Vanishing Point, Dvouproudou asfaltku či odkazuje ještě dále až k Bezstarostné jízdě. Slabost pro koně pod kapotou a burácení motorů, vůni spálených gum, rychlost coby synonymum svobody, vytuněné oldschoolové koráby silnic, cesta, která je cíl. To všechno už tu bylo v drsných, ale svobodných 70. letech. V roce 2012 je realita ovšem trochu jiná. Už jen díky proměně dopravní infrastruktury se nedá jen tak nasednout do bouráku a s policajty v patách ujíždět za svobodou. A to dokonce ani v Americe. Změnily se podmínky, proměnil se subžánr. Rastr politické korektnosti velel hrdinovi bažícímu po svobodě usadit se, namísto ,,Born to be wild" ho donutil poslouchat nový hit ,,Born to be normal", ze solitéra se stal partnerem výrazně emancipované ženy, která ho nutí mluvit politicky korektně a neví nic o jeho minulosti. Je to peklo a jediné, co mu zbylo, je jeho nádherný černý Lincoln. Pak už je ale všechno jinak, než to bývalo kdysi, namísto dramatu je tu nově akční romantická komedie, namísto hledání svobody padání do chomoutu. Co zbylo, je láska k tomu, co kdysi ten Lincoln se sedmi sty koňmi pod kapotou představoval. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Za iných okolností ma akčné filmy o autových naháňačkách vôbec nezaujímajú, ale v tomto hrá viacero hercov ktorých mám rád, tak som sa na to pozrel. Príbeh bol síce dosť obyčajný, ale tie dialógy niektoré fakt stáli za to - vždy ma fascinuje ako sa niektoré rozhovory zvrhnú do úplnej absurdity (napr. ten rozhovor o väzení). No práve vďaka takýmto dobrým scénam a hláškam získal tento film oveľa vyššiu kvalitu. Inak tie naháňačky by som najradšej pretočil, našťastie ich nebolo až tak strašne veľa. Inak, v tých hercoch k tomuto filmu by mal byť napísaný na prvom mieste určite napísaný Dax Shepard, okolo ktorého sa prakticky celý film točil. Bradley Cooper dostal síce tiež dosť priestoru (v tej jeho gangsterskej vizáži s dredmi pôsobil fakt nezvyklo), no ľudí to dosť zmätie keď je písaný hneď na prvom mieste ako keby hral hlavú rolu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční bláznivá dramatická romance! Jo, fakt něco takovýho existuje. Jsem v pokušení napálit tomu maximum a upřímně lituju všechny "suchoprdy" ;), kteří se u toho za žádnou cenu nemůžou naplno odreagovat. Zatím asi 100 nejzábavnějších minut filmového roku 2012 s několika špičkovými humornými scénkami, co vám potrhají bránici. Úplně ten dream project chápu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)
  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)

Reklama

Reklama