Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Až budu jednou umístěn v programu na ochranu svědků, tak si zvolím tvrďácky zkrocené jméno Ennis Del Mar nebo Jack Twist a rozhodně neodvezu žádnou blonďatou pipinu do města, odkud jsem s falešnou identitou statečně utekl. Charlie Bronson je však příliš polepšený zmetek na to, aby svou přítelkyni poslal autobusem, takže si spolehlivě zadělal na problémy, při kterých jsem se skvěle pobavil. Někdo zkrátka považuje federálního agenta neustále honícího své auto za hloupou figuru, někomu mohou dredy na hlavě Bradley Coopera připadat trapné, někoho uráží spolek nahých důchodců a někdo považuje motor se sedmisty koňskými silami za slabý na pořádnou honičku, ale mně to připadá na pohodovou road movie naprosto dostačující. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

První třetina celkem opruz, zápletka slabá (podle mě vystavená na nesmyslu, hlavně proto mě děj tak prudil), postavy opruzové; konverzačka, co nefunguje. Potom to nebylo o moc lepší, snad jen pár obratů padlo na úrodnou půdu, auta nebyly špatný, děj se posunul na klasickej road-movie-průměr, kdy na konci aspoň máte příjemnej pocit, ale víte, že neni proč. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 4 | hudba 5 | humor 1 | akce 4 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Lehce překombinová road movie s několika nedprůměrnými dialogy a snahou o jistou kultovnost, která však končí tak ve čvrtině... Je to svižné, film si dokáže udržet pozornost a hlavní figury jsou sympatické, až na zvoničku, která je neskutečně umělá a celý film otravná... Z průměrnosti však film žádný jeho aspekt nevytáhne.... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kompletní misunderstood v oblasti obsazení, děj chatrný, ovšem v mezích možností celkem zábavný. Dax Shepard si psal roli evidentně na tělo (pletl se pravděpodobně v rámci vzniku snímku úplně do všeho - také většina z obsazených asi figuruje na jeho osobním seznamu přátel), zapomněl se při tom ale občas podívat do zrcadla a hodnotit trochu s odstupem. II Scénář: Dax Shepard. 60% ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Svěží a docela i vtipný projekt komika Daxe Sheparda. Na několika situacích a ve většině dialogů je znát neotřelí přístup tvůrce, kterému očividně nechybí smysl pro humor. Bohužel tento rukopis je cítit pouze občas a ve zbytku snímku už to taková legrace není. Oldschoolové provedení honiček s opravdu nádhernými stroji a šerif paskal v podobě Toma Arnolda, popřípadě i milovník zvířat Bradley Cooper však tuhle jednohubku směle udrží v klidných vodách komediálního průměru. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)
  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)
  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama