Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je taková vtipná blbina, která se nemůže brát vážně. I přes pěkné honičky všemožnýma autama a různé akčnější pasáže, je to spíš komedie, u které jsem se pobavil. Většina hlavních hrdinů je jsou spíš trhlá individua, dělající samé nesmyslnosti. Hudba je tu povedená a pěkně do všeho zapadla. I když je to spíš jednorázová vymejvárna, mě se to líbilo. 75% :) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kompletní misunderstood v oblasti obsazení, děj chatrný, ovšem v mezích možností celkem zábavný. Dax Shepard si psal roli evidentně na tělo (pletl se pravděpodobně v rámci vzniku snímku úplně do všeho - také většina z obsazených asi figuruje na jeho osobním seznamu přátel), zapomněl se při tom ale občas podívat do zrcadla a hodnotit trochu s odstupem. II Scénář: Dax Shepard. 60% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavný snímek, u jehož sledování jsem si vzpomněl na ptákovinu Mistři hazardu. Naboř a ujeď je takový klasický příjemný film na jedno podívání. Některé scény určitě stojí za pozornost, například když Bradley Cooper doporučuje psí žrádlo. Film tak nějak bezproblémově dojede do vytouženého cíle. Malinko lepší průměr. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tohle je správný film na odpočinkový večer.Ze začátku se trochu vleče, ale jen co se hrdinové vydají na cestu, tak hlášky a situace trhají bránice o sto šest.Samozřejmě dalším kladem jsou sympatický herci jako Kristen Bell, Dax Shepard, nebo nejlepší postava filmu s nejdivnější účesem Bradley Cooper.Naboř a ujeď je takový malý filmeček dělaný pro radost a právě proto si zaslouží Vaší pozornost mnohem více, než kdejaká akční ptákovina. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

V určitých částech se mi to docela líbilo, třeba při těch automobilových honičkách nebo u všech scén s Randym (aspoň tedy u těch na samotném začátku, pak mě moc nebavil ani on), ale celkově mě to moc neoslovilo. Jednak to má slabý děj, pak to taky má nezajímavé postavy, jejichž osud mi byl celkem lhostejný, slabou atmosféru a co je úplně nejhorší - je to strašně nevtipné. Vůbec většina těch vtipů je dost zvláštní, až jsem chvílemi nechápal, co má na těch, jak to říct... asi korektních (?) vtipech být vlastně vtipné. Silně mi to připomínalo to, čemu Petr Marek říká "vysušený humor" - zničení každého vyvstávajícího gagu jeho rozmělněním či převysvětlením. A tady jsem fakt měl pocit, že tu takový vysušený humor je poměrně často a vůbec jsem nepobíral, proč. Tak aspoň to nebylo fekální, když už nic jiného... A potěšilo mě i to, že se jedná o road movie a že cíl jejich cesty mě dokázal zaujmout a do jisté míry i "napínat". Lepší 2* ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)
  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)
  • V úvodní scéně, kdy Randy (Tom Arnold) telefonuje s Charliem (Dax Shepard) a zároveň řídí, drží svůj iPhone vzhůru nohama. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama