Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Reesam 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem se nenudila, což je hlavní. Když jde o komedii, člověk se nesmí nudit. A tahle komedie je vážně super. Sice příběh občas pokulhává, ale nejde o žádný psychologický thiller, který musí dávat smysl celou dobu. Já se příjemně bavila a zamilovala jsem se do toho auta! Cooper je super, Bell nemám ráda, ale hrála skvěle, i když občas nevystihla ty emoce, které film potřeboval pro větší věrohodnost. Fajn hlášky, akce, dávám 3+ ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dax Johnson natočil akčnú komédiu. A zo striedavými úspechmi. Niekoľko super vtipov sa tu nájde. Ale polovica je už v trailery. A občas to má grády. Ale občas to naopak prešlapuje na mieste. Sám Dax mi príde ako veľmi slabý herec do hlavnej úlohy. A niektoré postavy boli nedotiahnuté do konca. Napriek kritike musím dať minimálne tri lebo pár krát som zomieral od smiechu a občas to má dobré aj scény, ktoré nesúvisia s humorom. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty vole, ten ex byl vážně hroznej pičusek. Místy zvláštně zabarvená komedie s trochu nečekaným humorem včetně politicky ne/korektních vzdělávacích vsuvek. Kristen Bell už mi konečně přestala vadit a začala mě bavit. koechner je bez debaty, jeho malé role miluju, Cooper docela překvapil, takovou roli bych od něj nečekal, cameo Batemana pobavilo a Tom Arnold je prostě řízek. Pobavilo. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tohle je správný film na odpočinkový večer.Ze začátku se trochu vleče, ale jen co se hrdinové vydají na cestu, tak hlášky a situace trhají bránice o sto šest.Samozřejmě dalším kladem jsou sympatický herci jako Kristen Bell, Dax Shepard, nebo nejlepší postava filmu s nejdivnější účesem Bradley Cooper.Naboř a ujeď je takový malý filmeček dělaný pro radost a právě proto si zaslouží Vaší pozornost mnohem více, než kdejaká akční ptákovina. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Prvních třicet minut bylo tak přiblblých, že jsem se musela hodně přemlouvat, abych u toho vůbec vydržela. Nakonec jsem vydržela, hlavně díky tomu, že káry v tomhle filmu byly opravdu fešné a mě až cukaly ruce v touze sáhnout si na jejich volant. Konečná hoďka už se vydržet dala, ačkoli přinesla spíš předvídatelný humor a vykrádačku podobných komedií. Celkově bych tenhle film popsala jako mírnější kocovinu, víte, že už jste zažili horší, ale to neznamená, že byste byli z téhle nadšení. 50% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)
  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)
  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama