Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

geklon 

všechny recenze uživatele

Plný klišé.... Napravenej gangster jede kvůli své nové holce do města, kde ho čeká odplata za jeho minulost, do toho se zaplete bejvalej tý jeho, kterej ho nechá sledovat svým bráchou - teplým policajtem. Je to celkem svěží, dialogy jsou doopravdy překvapivý a chytrý i zábavný zárověň. Je to malý film spíchnutý horkou jehlou, ale je milé, že se někdo pustí do takhle ujeté blbosti pro zábavu. No a ten vtípek alá Jáchyme hoď ho do stroje.......dost nuda :) ). ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Film absolutně bez ambicí, ale ne vždy je toto přece chyba, když tvoříte srdcovku jako tady Dax Shepard. Největším pozitivním aktivem filmu je z mého pohledu jeho chemie s Kristen Bell - její diblíkovství nikdy dříve nebylo tak efektivní a roztomilé. Celkově zkrátka příjemná oddechovka s dobrým obsazením, která dojíždí asi na "vyšší" očekávání většiny diváctva. 65 % ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Šialená nenáročná komédia, ktorá toho veľa neponúkla a ani jej humor nebol môj štýl, skôr to bolo niečo obyčajné a štýlom také americké, ktoré nemám rád. Konečne som videl Kristen Bell v role, ktorá nepôsobila na mňa ani trocha arogantne, či namyslene alebo povýšenecky, ale ostatnými hercami to podľa mňa pokazili. Jej partner vo filme k nej nesedel, partičky, ktoré ich prenasledovali boli nedôveryhodné a nevtipné a tiež by som to neradil medzi filmy z ciest, proste už na začiatku mi bolo jasné, že to bude len obyčajný film, ktorý nebude mať náznak ničoho silnejšieho, nebude ani provokatívny, proste že to bude len taká lacná Béčková zlátanina. Nakoniec nedopadla úplne zle, ale dala by sa brať aj ako zbytočnosť. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vysněná kravina Daxe Sheparda, který sehnal pár drobných a natočil si svůj vlastní film o věcech, které má sám rád a já mu to vůbec nemám za zlé a lehce mu závidím.Neškodná road movie, která potěší spoustou zábavných scén a především musim ocenit sílu dialogů, protože konverzační humor má místy sílu demoliční koule a Shepard opravdu uměl vytvořit perfektní charaktery postav.Co se mu povedlo hůř je celkový příběh, který je samozřejmě zcela tuctový, stejně tak jako celá pointa a vůbec smysl celého filmu, ale o to tu nejde.Jde o to, že Dax Shepard miluje filmy a auta, chtěl si splnit sen a vzdát všemu co má rád jistou čest a já ho za to chci pochválit.Upřímně pochybuju, že se ještě někdy pustí do svojí vlastní tvorby, ocenit musím to, že si splnil sen a já mu to nehodlám vyčítát a i přes strašnou rutinu nadávat.Prostě epesní jednohubec, za který by se nemusel stydět žádný debutující režisér.59%. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

První třetina celkem opruz, zápletka slabá (podle mě vystavená na nesmyslu, hlavně proto mě děj tak prudil), postavy opruzové; konverzačka, co nefunguje. Potom to nebylo o moc lepší, snad jen pár obratů padlo na úrodnou půdu, auta nebyly špatný, děj se posunul na klasickej road-movie-průměr, kdy na konci aspoň máte příjemnej pocit, ale víte, že neni proč. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 4 | hudba 5 | humor 1 | akce 4 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)
  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama