Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Až budu jednou umístěn v programu na ochranu svědků, tak si zvolím tvrďácky zkrocené jméno Ennis Del Mar nebo Jack Twist a rozhodně neodvezu žádnou blonďatou pipinu do města, odkud jsem s falešnou identitou statečně utekl. Charlie Bronson je však příliš polepšený zmetek na to, aby svou přítelkyni poslal autobusem, takže si spolehlivě zadělal na problémy, při kterých jsem se skvěle pobavil. Někdo zkrátka považuje federálního agenta neustále honícího své auto za hloupou figuru, někomu mohou dredy na hlavě Bradley Coopera připadat trapné, někoho uráží spolek nahých důchodců a někdo považuje motor se sedmisty koňskými silami za slabý na pořádnou honičku, ale mně to připadá na pohodovou road movie naprosto dostačující. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Malé milé prekvapenie roku 2012. Netaktný humor s množstvom narážok, správne prestrelený príbeh, rozumne zvolená solídne odsýpajúca stopáž, pár slušných akčných (zastúpených automobilovými naháňačkami) scénok, miestami správne krvavé, inokedy provokujúce (nahí starci), herecky správne afektované a uvoľnené (Bradley Cooper, ale ani ostatní neberú svoje role prehnane vážne) ... uznávam, že toto bude film naozaj len pre určitý špecifický okruh divákov, ale ja som sa niekoľko krát naozaj zasmial, po celý čas viac menej výborne bavil, a čo iné si pri takomto type filmu želať? Tie mierne nadstrelené 4* bez problémov prihodím, keďže po skončení som mal príjemný pocit. Niekedy to úplne stačí. Režisér si týmto očividne splnil svoj sen bez ohľadu na to, čo si pomyslia niektorí diváci, určite sa nesnažil o „Oscarový“ snímok a kto sa správne naladí, tomu určite udrie na nôtu. Neskutočná oddychovka, ktorá sa ani v najmenšom nehrá na nič viac. ()

Reklama

Reesam 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem se nenudila, což je hlavní. Když jde o komedii, člověk se nesmí nudit. A tahle komedie je vážně super. Sice příběh občas pokulhává, ale nejde o žádný psychologický thiller, který musí dávat smysl celou dobu. Já se příjemně bavila a zamilovala jsem se do toho auta! Cooper je super, Bell nemám ráda, ale hrála skvěle, i když občas nevystihla ty emoce, které film potřeboval pro větší věrohodnost. Fajn hlášky, akce, dávám 3+ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty vole, ten ex byl vážně hroznej pičusek. Místy zvláštně zabarvená komedie s trochu nečekaným humorem včetně politicky ne/korektních vzdělávacích vsuvek. Kristen Bell už mi konečně přestala vadit a začala mě bavit. koechner je bez debaty, jeho malé role miluju, Cooper docela překvapil, takovou roli bych od něj nečekal, cameo Batemana pobavilo a Tom Arnold je prostě řízek. Pobavilo. ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu pěkná broskvovina. Hlavně tedy scénář mi připadal zbytečně moc rychlý a zběsilý (paradoxně se ale rozjížděl dost pomalu), nemluvě o celkem stupidních dialozích mezi hlavní dvojicí. Jenomže pak je tady těch 700 koní (kteří samozřejmě nevoní každému) a roztomilá Kristen (která nevoní asi jen těm co používají tu gay aplikaci zmíněnou ve filmu). Když to sečtu a podtrhnu, pořád z toho Hit and Run vychází jako stupidní americká zábava, která dokáže pobavit jen sporadicky. Pokud ovšem nečekáte nic převratného, neurazí vás to. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)
  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)
  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama