Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Film absolutně bez ambicí, ale ne vždy je toto přece chyba, když tvoříte srdcovku jako tady Dax Shepard. Největším pozitivním aktivem filmu je z mého pohledu jeho chemie s Kristen Bell - její diblíkovství nikdy dříve nebylo tak efektivní a roztomilé. Celkově zkrátka příjemná oddechovka s dobrým obsazením, která dojíždí asi na "vyšší" očekávání většiny diváctva. 65 % ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční bláznivá dramatická romance! Jo, fakt něco takovýho existuje. Jsem v pokušení napálit tomu maximum a upřímně lituju všechny "suchoprdy" ;), kteří se u toho za žádnou cenu nemůžou naplno odreagovat. Zatím asi 100 nejzábavnějších minut filmového roku 2012 s několika špičkovými humornými scénkami, co vám potrhají bránici. Úplně ten dream project chápu. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Nehľadal som v tomto filme nič hlbokomyseľné. Iba prostú oddychovú zábavu. Žiaľ dostal som len NUDU ! Keď sa tu tak pozerám na tie vysoké hodnotenia, tak už som buď príliš náročný ja, alebo všetci ostatní majú latku zábavnosti položenú "proklatě nízko". Nech už tak či onak, tá jedna hviezdička je snáď len za to, že som nemusel zvracať od prípadných fekálnych scenáristických nápadov "osviežujúcich" už aj tak biednu zápletku. (6.2.2013) ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Lehce překombinová road movie s několika nedprůměrnými dialogy a snahou o jistou kultovnost, která však končí tak ve čvrtině... Je to svižné, film si dokáže udržet pozornost a hlavní figury jsou sympatické, až na zvoničku, která je neskutečně umělá a celý film otravná... Z průměrnosti však film žádný jeho aspekt nevytáhne.... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Shepard kolem mě dělal s Continentalem hodinu a půl donuty a výsledkem je zanedbatelný efekt, opotřebení materiálu a pomíjivá památka v podobě stereotypních obrazců na silnici. Tyhle typy filmů jsou tak zajímavé, jak jsou zajímavé jejich postavy a jestli vrcholem všeho měl být Cooper hrající si na Drexla Spiveyho a jeho trauma ohledně filipínského zatláčení stolice, tak Hit and Run patří do areálu kovošrotu Tlumačov.. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama