Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Dva režiséři... to mě mělo varovat. Slepenec stupidních (někdy až neskutečně stupidních) dddddllllloooooóóóóuhýýýýých rozhovorů, pár (a když píšu "pár" tak myslím dva) vtípky a pár (tentokrát víc než dva... celkem tři) nádherně natočený automobilový honičky střídaných v taktu: vtípek - 25 minut kecy - 5 minut honička - vtípek - 25 minut kecy - 5 minut honička - 25 minut kecy - 5 minut honička - kecy do konce filmu (s několika pokusy recyklovat již použitý vtip). Prostě jeden rejža si spatlal žvatlací části a druhý ten zbytek... Výsledek naprosto nesourodá podívaná, která neví co chce. Fuj tohle 2x určitě nemusím... ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pohodová odpolední krimikomedie stavěná na solidních žánrových stereotypech. Road movie označení bych si odpustil, protože ono putování v tom nemá žádnou hlavní roli a já z něj měl pocit, že je jen záminkou ke střídání lokací. Osobně jsem z něj neměl takový ten správný "on the road" pocit. Asi tak jako cestu na nákup do Ikea Ostrava taky nenazvu roadtripem jen pro to, že jsem po cestě píchnul, na stém a stopadesátém kilometru mě stavěla policejní hlídka a na benzínce jsem potkal spolužáka ze střední. A ono i krimi zde je spíš jen taková záminka, takže se držme komedie. A komediální to je. Ale jen tak... do pohody. Nečekejte bžundu a krutou legrandu. Fakt ne. V celkovém dojmu jsem na dvou až třech hvězdičkách, ale dám raději tři, abych docenil fakt, že decentních komedií je poslední dobou pomálu, a Hit and Run se alespoň snaží. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dax Shepard není zrovna nijak zářivá hvězda na hereckém nebi, ale sem tam už jsme ho někde vidět mohli. Já si ho osobně většinou vybavím jako astronauta ze snímku "Zathura: Vesmírné dobrodružství". Tenhle herec se rozhodl, že si natočí vlastní film, ke kterému napíše i scénář. Ten film se jmenuje "Naboř a ujeď" a není to první ukázka toho, že tenhle herec má vyšší ambice. Scenáristicky se již podílel na filmu "Brother's justice", kde si také zahrál hlavní roli. Když nevíte co by, napište si pro sebe vlastní scénář. U filmu "Brother's Justice" mu dělal režiséra David Palmer, s kterým se spojil i tentokrát. Takže ho v titulcích najdeme jako spolurežiséra, scénáristu a herce v hlavní roli. Jaké je shrnutí těchto informací? Někdo se inspiroval u Bena Afflecka. Jo, samozřejmě nesmím zapomenout na to, že si Dax Shepard dělal i producenta, i když ne jediného. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/nabor-ujed-2012-45.html ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Seriálové postavy Veronika Marsová (Kristen Bell) a záporak zo seriálu Smallvile (Michael Rosenbaum) si dali "rande", ale hviezdy na nebi im veľmi nepriali. Celé to vyznelo tragicky, nemyslím to doslova, lebo od tragédie to malo ďaleko a tak isto aj od romantiky a tak putovanie do Los Angeles bolo ešte horšie ako rozprávková cesta vajca, ktoré sa vybralo na vandrovku. Herecké obsadenie nezachránil ani Bradley Cooper, ktorému sa ušla pre zmenu vizáž a kostým, ktorý z neho urobil šaša z ulice. Scenár a réžia tu riadne zlyhala v auto naháňačkách, v nepodarenej role ochrancovi svedkov, zapojením nahých dôchodcov a tak ďalej. Dalo sa pozerať akurát na autá, ktorým dominoval nablýskaný Lincolnom, takže slabých 20%. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kompletní misunderstood v oblasti obsazení, děj chatrný, ovšem v mezích možností celkem zábavný. Dax Shepard si psal roli evidentně na tělo (pletl se pravděpodobně v rámci vzniku snímku úplně do všeho - také většina z obsazených asi figuruje na jeho osobním seznamu přátel), zapomněl se při tom ale občas podívat do zrcadla a hodnotit trochu s odstupem. II Scénář: Dax Shepard. 60% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)
  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)

Reklama

Reklama