Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Prvních třicet minut bylo tak přiblblých, že jsem se musela hodně přemlouvat, abych u toho vůbec vydržela. Nakonec jsem vydržela, hlavně díky tomu, že káry v tomhle filmu byly opravdu fešné a mě až cukaly ruce v touze sáhnout si na jejich volant. Konečná hoďka už se vydržet dala, ačkoli přinesla spíš předvídatelný humor a vykrádačku podobných komedií. Celkově bych tenhle film popsala jako mírnější kocovinu, víte, že už jste zažili horší, ale to neznamená, že byste byli z téhle nadšení. 50% ()

Liqid 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc, je to slabej průměr. Zbytečně mě tam vytáčela Bell a její kecy, bylo tam hodně chyb, hlavní hrdina s vizáží bezdomovce, teplý policaiti, to všechno by tam nemuselo být. Ale pěknejch aut, honiček a kaskadérskejch kousků bych snesl víc. Nejvíc tam chyběla pro roadmovie typická mini zápletka (vykopání peněz neberu). Naproste geniální byly scény se psím žrádlem, Filipíncem a důchodci na motelu. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční bláznivá dramatická romance! Jo, fakt něco takovýho existuje. Jsem v pokušení napálit tomu maximum a upřímně lituju všechny "suchoprdy" ;), kteří se u toho za žádnou cenu nemůžou naplno odreagovat. Zatím asi 100 nejzábavnějších minut filmového roku 2012 s několika špičkovými humornými scénkami, co vám potrhají bránici. Úplně ten dream project chápu. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Příjemná herecky nadprůměrná hovadinka. Příběh byl poměrně neurčitý, tedy spíše nahodilý, kde se komplikovala jedna věc za druhou, a divák tak jen málokdy mohl něco předem očekávat. Co mě také překvapilo bylo hodně příjemné herecké obsazení, kdy si v hlavních rolích zahrál Dax Shepard po boku s půvabnou Kristen Bell. Potěšen jsem byl také vedlejší rolí Michaela Rosenbauma, který ve své filmografii nemá téměř žádné velké filmy, a znám ho spíše jen ze Smallville, ovšem zde mi dokázal, že dokáže perfektně zahrát i ve velkém celovečerním akčním filmu. No a samozřejmě Bradley Cooper, který se předvedl v roli padoucha s dredama na hlavě. Dějově docela akční ale spíše zvrhlé s časnými jednoduchými vtípky. Rozhodně bych se na to znovu rád podíval. 85% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tohle je správný film na odpočinkový večer.Ze začátku se trochu vleče, ale jen co se hrdinové vydají na cestu, tak hlášky a situace trhají bránice o sto šest.Samozřejmě dalším kladem jsou sympatický herci jako Kristen Bell, Dax Shepard, nebo nejlepší postava filmu s nejdivnější účesem Bradley Cooper.Naboř a ujeď je takový malý filmeček dělaný pro radost a právě proto si zaslouží Vaší pozornost mnohem více, než kdejaká akční ptákovina. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)
  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)

Reklama

Reklama