Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hyodoua Issei již není jen bezcenný úchyl, který ještě donedávna okukoval dámské šatny a věčně snil o dívčích ňadrech ve své dlani, ale postupem času získal i svoji vlastní sílu, naučil se novým dovednostem a spolu se svými přáteli porazil nebezpečné protivníky. Přesto ale, když se blíží jeho první letní prázdniny na nové škole, nečeká ho pouze povalování se na pláži a sledování dívčího poprsí v nepatrných bikinách. Spolu s ostatními má totiž doprovodit jejich paní Rias do podsvětí, kde mají navštívit její domovinu. Ovšem za vidinou prázdnin v rezidenci rodu Gremori je mnohem víc, než co se na první pohled zdá. Zlo na sebe nenechává dlouho čekat, nepřátelé číhají na každém kroku a životy Isseových přátel jsou ve smrtelném nebezpečí. (EMIA)

(více)

Recenze (9)

Herr_Karotte 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musim rict, ze tahle treti serie je ze vsech nejvic akcni. Jsou tu velice hezke souboje a dost scen na me udelalo dojem. Co me vsak nuti k tomu, abych oproti predchozim seriim snizil sve hodnoceni je klasicke klise shounenu, ktere nebylo nejlip vygradovano. Pribyde nam zde plejada novych velice silnych postav, ale zakonite neni dostatek casu k tomu, aby je divak podrobneji poznal. Navic ten mix z jinych nadprirozenych frakci Chaos Brigade mi do deje moc nesedi. Klasicke klise shounenu, kdy do deje narvu co nejvic super mega silnych postav, furt se bojuje na hranici moznosti, ktere se v kazdem boji posunou o neco dale a ... a nakonec je z toho mishmash, kde finalni gradace vubec nevyzni. Skoda. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je stejně jako ta druhá mnohem akčnější a epičtější než ta první a na plno těží ze všeho toho spletence co se nám představil v sérii druhé. Konečně se zase plně orientuji v tom co se děje a konečně si to zase dokážu užívat (mnohem více než předchozí sezónu). Na druhou stranu bez všech těch informací a postav, co na mě byly vychrleny v druhé sérii by asi těžko bylo dost materiálu na takhle povedenou třetí sérii... No a ten závěr, to zase byla paráda a "The Boob Dragon Song" tomu dal korunu. 7,5/10 ()

TomX2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: SPOILERY V 3. sérií pribudajú nové, ale aj staré postavy a nové vzťahy. Akcia je ešte viac nadupanejšia ako v sérii druhej, dočkáme sa niekoľko zaujímavých zvratov, bojov a konečne aj drakov. Čo mi vadilo je to, že som sa nedočkal boja s bielym (Vali) a červeným (Issei) drakom, čakali sme na to už krásnych 25 dielov a stále sme sa nedočkali, čo je veľká škoda. Čo sa týka humoru, toho tu je menej ako v predchadzajúcich sériach. Zatiaľ čo som sa v nich snažil chytiť dych, tu som skôr mal otvorenú hubu kvôli premakanej akcii a animácii.. Čo sa týka ecchi, toho je tu celkom dosť, ale 2x menej ako v prvej alebo druhej sérii, čo môže byť pre niekoho škoda. Ono bol by som spokojný aj s tým, čo som dostal, pretože ako celok to je naozaj bomba, no vadila mi tam jedna vec (keby sa mimochodom obišli aj bez nej, dal by som aj 100%?), ktorá to naozaj pokazila. Vlastne, my už dávno vieme to, že Japonci sú dobrí v tom, že natočia alebo zanimujú niečo naozaj skvelé, kde sa môže dej posunúť do ozajstnej geniality, no jednou vecou to všetko spackajú a zabalia - áno, a presne to má aj High School DxD Born a dodávam aj príklad: Keď hlavní hrdinovia dokončia hru, príde tam nová postava a zabije Asiu, (mimochodom každému nenávidenú postavu, ale ja som jej držal palce s Isseiom najviac) Issei sa naserie a stáva sa z neho op, ktorého vôbec nič nezastaví a vyvolá nevidenú silu - zmení sa na červeného draka (čo by bolo mimochodom bolo úplne skvelé, zaujímavé a geniálne vo všetkých ohľadoch, lenže..) ale nejakým zázrakom ju prinesie Vali a ona to prežije? Okej, to už naserie dosť, ale.. potom sa dočkáme klasického romantického klitšé, kde prezidentčine slzy po dopadení zmenia Isseiho späť na normálneho a op z neho už nebude.. Sakra, toto ma odrovnalo úplne a mohlo sa jednať o niečo naozaj geniálneho, lenže áno, Japonci sú takou vecou známi.. Moje hodnotenie: 95% ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria pána Isseia začína a tu musím povedať, že kvalitatívne je na tom podobne ako druhá. Čo naozaj je dôležité s prežitými prvými dvoma sezónami niektoré postavy na to ze to je Ecchi háremovka dostávajú hĺbku, ÁNO toho som sa obával. Pribúdajú aj nové postavy do tímu a k tomu ešte Issei je celkom silný hrdina. Problém samozrejme je v tom, že postáv a nie tých čo sú v Isseiovom týme začína byť veľa a nedostávajú dosť priestoru a naopak tie čo sú v jeho tíme tie majú akú takú hĺbku. Nezaratoval by som ani túto tretiu sériu, ale by som najradšej bol, keby sa už diali veľké veci a nie vždy všetko skončilo nejakou "habadúrov", ala nič sa aj tak nevyriešilo pridáme ďalšie veci a prsia. ()

PainM8 

všechny recenze uživatele

Rád jsem viděl kozičky a nahou Rias, ale v anime jde o mnohem víc. Grafika je sice skvělá, ale příběh je plytký, nedokáže nadchnout. Dále mi neuvěřitelně vadily obrázky zhruba v půlce každého dílu, to působí už více jako hentai a ne anime. Jedna hvězda je za pěkné charaktery a za dobrý soundtrack a za ten příběh :/ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kozy, kozy! Pro hlavního hrdinu se posedlost jimi proměnila až na slintavé vzývání a vypatlané uctívání, z čehož naštěstí pramenilo dost humoru, protože pouze ten (a samozřejmě pěkně nakreslený a pečlivě rozhoupaný, platonicky nadržený harém) mě u tohoto udržel. Hlavní nábožensko-mytologickou válku z pekla (či jakési "dimenzionální trhliny") s ukecanými, nijak extra animovanými souboji, ve kterých se vždy strašně dlouho staticky vysvětlovaly nové "naboostované" schopnosti, jsem upřímně příliš nepobíral a ve jménech, stranách a záměrech se ztrácel. ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je poměrně podobná té druhé, akorát dělá všechno lépe. Pokud jste četli mé komentáře k předchozím sériím, tak pro vás určitě není tajemstvím, že pro mě bylo High School DxD New po povedené první sérii poměrně zklamáním. Kvůli tomu jsem nevěděl, co mám od další řady čekat, a rozhodl jsem se dát si od seriálu pár dní pauzu. Po zhlédnutí jsem ale mile překvapen. Stejně jako minule tu dostáváme více děje, větší množství informací o postavách a dlouhé akční pasáže. Vše tu ale do sebe lépe zapadá. Přibylo tu výrazně méně nových postav a děj se místo toho soustředí na ty, které už známe, a rozvíjí je. Zároveň díky tomu nepůsobí jako nový příběh, ale jako plnohodnotné pokračování, které navazuje jak na druhou, tak i na první řadu. Issei se například vzpomínkami několikrát vrací úplně na začátek seriálu, kde jsme měli možnost poprvé vidět Rias. Co se soubojů týče, ty tu mají větší váhu, protože účastníci vždy dostanou velmi pádný důvod, proč a za co bojují. Jednotlivé postavy tu navíc prošly vývojem i po straně bojových schopností, takže je každá z nich o něco více odlišná a vlastně i unikátní, a tak se na to podstatně lépe kouká. Co se pak samotného finále týče, musím říct, že je vcelku povedené. S dokonalostí Akuma, Yattemasu! (finále první řady) se to sice srovnávat nedá, přesto se ale jedná o solidní zakončení a vrhá tak po dokoukání lepší světlo na už tak povedené High School DxD Born. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že asi zatím nejslabší série. Napětí, krom boje s Lokim a jeho hrozbě, se tu člověk tolika nedočká a když by se dalo najít i jiné další situace, tak je nezmiňuju schválně, protože mi v závěru přišly trochu nelogické. Úchylárny začaly nabírat určitou střídmost - i když v některých situacích nabraly až absurdních obrátek (ale to se dalo nějak tak očekávat). Kažodpádně co tu můžu vyzvednout jsou zásadně informace, i když příběh jako takový trpí. Mám tím na mysli historii Koneko a druhou část historie Akeno + další pozadí vedlejších postav, dále cíl Valiho, Juggernaut Drive a v závěru i osud druhé věže. Hudba a animace se tak nějak drží na stejné kvalitě jako předchozí série. ()

Andy.222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadšení z první řady se během druhé pomalu vytratilo a třetí jsem dokoukal už jen ze setrvačnosti. Přibývají postavy, mytologie, zaporáci... nic z toho by nutně nevadilo, mám i vcelku rád tyto překombinované příběhy - pokud se s nimi umí pracovat. Ale příběh na jednu stranu sám sobě podkopává nohy, když se snaží tvářit, že buduje svět, vztahy, hrozby... a pak opět svoji vlastní atmosféru shodí naprosto nevhodným záběrem na bezdůvodně odhalená prsa. Nebo kde se hlavní hrdina červená či rozplývá nad prsy (která vidí každý den v posteli) jak kdyby je viděl poprvé. Co v první řadě člověk byl ochoten prominout, už ve třetí působí jak pěst na oko, obzvlášť když hravých dílů ubývá na úkor šónenovských bojů. Když se příběh snaží tvářit vážně, člověk tak nějak začne víc vnímat to podivné chování postav a příběh víc a víc skřípe. Čtvrtou řadu už raději vynechám a zůstane jen pachuť další promarněné šance na opravdu dobrý seriál. ()

Reklama

Reklama