Reklama

Reklama

High School DxD

(seriál)
  • Japonsko ハイスクールDxD (více)
Trailer
Japonsko, (2012–2018), 19 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Ichiei Ishibumi (komiks)

Hrají:

Júki Kadži, Jóko Hikasa, Kendži Nodžima, Takehito Kojasu, Ajako Kawasumi, Činacu Akasaki, Džun'iči Suwabe, Jošicugu Macuoka, Šizuka Itó, Ajana Taketacu (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(49)

Příběh se točí kolem studenta druhého ročníku, úchylného Hyodoua Iseeie, kterého zabije jeho dívka na prvním rande. Issei je znovuzrozen jako démon, a od toho dne slouží jako poddaný Rias Gremori, démonovi na vysoké úrovni, která je zároveň nejkrásnější dívkou na jeho škole. (KiritoSenpai)

Recenze uživatele Herr_Karotte k tomuto seriálu (3)

High School DxD (2012) 

No, co dodat. Je to Ecchi, takze se na to nedivejte s holkou, jinak si o vas bude myslet, ze jste stejnej uchylak jako Issei :) Jinak se zde setkavame s klasickym shounenem, akorat ze inspiraci ke zlepseni a overboostu sve sily slouzi jako inspirace casto sexualni podtext. Kupodivu tehle ecchi scen vetsinou neni moc, takze clovek si uzije i neco zapletky a boje, ktere se mi zdaji celekm povedene. Popravde bych tomu dal tak ***, jenze ony mi ty ecchi sceny pripadaly dost vtipne a casto jsem nostalgicky vzpominal na svoje teenegerska leta. Priznavam, dost jsem se bavil :) Proto dost subjektivne (nad)hodnotim ****. ()

High School DxD New (2013) (S02) 

Plynula navaznost na prvni serii a velice dobrych a akcnich prvnich set dilu nastartovalo tuhle druhou serii opravdu vytecne. Pak prisla pasaz s Gasperem a ja jsem konecne pochopil oblecek te postavy v zaverecnych titulkach. Nebudu vam kazit radost z tohohle "zvratu", ale tohle mi prislo dost divny. Navic se k tomu pridala spousta sentimentalni a bulicich scen a ja jsem mel sto chuti si dat pauzu. Nastesti se konec serie znovu nasmeroval do akcnich koncin a ukazal mnoho novych, zajimavych a sympatickych postav spolu se slusnou vidinou do budoucna. Takze diky dobremu zacatku a velice povedenemu konci prehlidnu slabe pasaze a hodnotim slabsi ****. ()

High School DxD Born (2015) (S03) 

Musim rict, ze tahle treti serie je ze vsech nejvic akcni. Jsou tu velice hezke souboje a dost scen na me udelalo dojem. Co me vsak nuti k tomu, abych oproti predchozim seriim snizil sve hodnoceni je klasicke klise shounenu, ktere nebylo nejlip vygradovano. Pribyde nam zde plejada novych velice silnych postav, ale zakonite neni dostatek casu k tomu, aby je divak podrobneji poznal. Navic ten mix z jinych nadprirozenych frakci Chaos Brigade mi do deje moc nesedi. Klasicke klise shounenu, kdy do deje narvu co nejvic super mega silnych postav, furt se bojuje na hranici moznosti, ktere se v kazdem boji posunou o neco dale a ... a nakonec je z toho mishmash, kde finalni gradace vubec nevyzni. Skoda. ()

Reklama

Reklama