Reklama

Reklama

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Překvapivě uspokojivá akční jednohubka, kdy si k mému tříhvězdičkovému hodnocení mohou obdivovatelé parkouru klidně přihodit i čtvrtou, neboť celá ta podívaná prostě a jednoduše funguje přesně tak, jak má. Zápletka tedy příliš originality samozřejmě nepobrala, to může být ale snad jediná výtka, neboť jinak má spád, pár slušných zvratů, postupná gradace poměrně šlape, postavy a jejich herečtí představitelé jsou sympatické a neotravné, špetka funkčního napětí se tu též objeví a nakonec tu máme samozřejmě to hlavní, tedy parkourové umění a jeho zpracováním musím upřímně ocenit, protože je natočeno vážně efektně, nápaditě, dynamicky, přehledně a zábavně a je ho zde opravdu hodně, takže fanoušci tohoto sportovního odvětví si tu přijdou skutečně na své. Hledat v tomto snímku zkrátka cokoliv jiného, než svižnou zábavu, s jednoduchým, nicméně rozhodně nenudícím dějem, by bylo zcela marné, ovšem musím opakovat, pro cílovou skupinu publika se jedná o více než solidní záležitost a jsem přesvědčen, že ani většinu nenáročného diváctva nějak vyloženě nezprudí, a to včetně Taylora Lautnera, který je podle mě také až zbytečně příliš kritizován. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem si Nepolapitelní pustil jen z toho důvodu, že jsem už dlouho nikde neviděl film s Taylorem Lautnerem v hlavní roli (naposledy to byl snad v Twilight?), a byl jsem zvědavý, jestli to bude opět takový otřesný akčňák, jako v případě akčního snímku Bez dechu. Nepolapitelní není zas až takový průšvih, avšak do dobrého, nebo alespoň průměrného akčňáku to má opravdu daleko. Příběh balancuje na hraně snesitelnosti, zejména co se logiky týče, originalitu asi ani nemá smysl řešit. Z herců nezaujme nikdo, všichni předvádí silně podprůměrné výkony, jakékoli sympatie k postavám si proto absolutně nelze vytvořit. Akce není vůbec pěkně natočená a vlastně ani moc dobře provedená, celkově mám kameře a střihu velké výhrady. Nuda, nuda, nuda. Už nikdy víc. 2/10. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nemocná matka, dluh se navyšoval, tak si synáček vzal peníze od ne úplně klasické „banky“, a když umřela, ani jeho psí oči nepomohly. Opálený manekýn s pekáčem buchet a zářivým úsměvem Taylor Lautner je zpátky, pro někoho je to možná výhra, pro většinu pohroma, jiní si odpočinou u nenáročného rádoby akčního kousku. Vyloženě „jeho“ Bez dechu bylo k pláči. Tady hlavní hrdina nejprve šlape na kole, pak hopsá po střechách, dělá u toho efektní pohyby celým tělem a diváka napadá podobnost s Expresní zásilkou nebo prachmizerným Doupětem. Romantika umělá, tempo slušivé, akce ucházející, scénář oprašovaný a psaný v poklusu na koleně. Ale ty tři hvězdy jsou nakonec zasloužené, i když jsem se obával, aby náš skrz naskrz dobrácký Lautner nezačal z hluboké propasti vytahovat blonďatou šestiletou holčičku.. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Film mě nijak nenaštval... hopkání po střechách (a všude možně) mám celkem rád, ale nudil. Debilní děj a ten co furt čumí jako vejr (prý hrál v Twilight... nevím, neviděl jsem) to úplně zabilo. Jakmile dojde na hopkání a akci je to ok, ale to žvanění okolo bylo úmorné. A protože se v součtu víc žvaní než hopkání, celé to vyzní do ztracena. Díky tomu mi prostě nestojí za to film vidět 2x a takovým filmům prostě míň než 3 hvězdy dát musím... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|13%| Dobře mi tak, že jsem se do toho pouštěl. Jak jsem to ale mohl vědět, že mě to vůbec nechytne, že to bude taková sračka. Proti Lautnerovi nic nemám. Nejsem z těchto mladých herců odvařen, ale zas nemám takovou averzi, abych jejich filmy odpadoval aniž bych je viděl. Třeba film Bez dechu z r.2011 s Lautnerem mě fakt zaujal. Byla to sice na jednu stranu taková parodie na Jasona Bournea. Ale zahrané to bylo perfektně, takže ty 4* jsem dal v pohodě. Ale tohle, to je něco úplně jiného. Žánr akční ? Dost možná, mě nezaujala žádná akční scéna. Většinou nám tu hlavní hrdina prchá jak o život, kamera je rozklepaná. Párkrát se tu zastřílí a to je asi tak všechno. Příběh je strašně primitivní, nic mě nedokáže moc zaujmout. Už od začátku jsem si říkal, že je to strašná pakárna. Hrdina si rozbije kolo, ale jeho tajná ctitelka mu koupí nové. On se radostně ušklíbne jak malej Jaryn, co dostal nový kyblíček s lopatičkou a hurá jde se project. No, to jsem možná trochu přehnal. :-D Nemám ve zvyku filmy shazovat nebo je psát vtipně atd, ale já si prostě nemohl pomoct. Hudba ušla, ale moc jsem ji nezaznamenal. Tak proč vlastně nedám odpad ? No protože (jak už často píši) odpady moc nedávám. Zde nebylo moc nelogických chyb, mě to prostě nechytlo. Pravda, furt se tu něco dělo, ale to je asi tak všechno. Ale řekl jsem si, že do budoucna už budu přísnější a začnu odpadovat když mě podobný film nasere, protože tohle byla velká nuda a ztráta času. Tot vše. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v meste New York. (Laslo)
  • Původní koncept scénáře zpracoval Jacob Sullivan. (oje)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno