Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

castor 

všechny recenze uživatele

Nemocná matka, dluh se navyšoval, tak si synáček vzal peníze od ne úplně klasické „banky“, a když umřela, ani jeho psí oči nepomohly. Opálený manekýn s pekáčem buchet a zářivým úsměvem Taylor Lautner je zpátky, pro někoho je to možná výhra, pro většinu pohroma, jiní si odpočinou u nenáročného rádoby akčního kousku. Vyloženě „jeho“ Bez dechu bylo k pláči. Tady hlavní hrdina nejprve šlape na kole, pak hopsá po střechách, dělá u toho efektní pohyby celým tělem a diváka napadá podobnost s Expresní zásilkou nebo prachmizerným Doupětem. Romantika umělá, tempo slušivé, akce ucházející, scénář oprašovaný a psaný v poklusu na koleně. Ale ty tři hvězdy jsou nakonec zasloužené, i když jsem se obával, aby náš skrz naskrz dobrácký Lautner nezačal z hluboké propasti vytahovat blonďatou šestiletou holčičku.. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem si Nepolapitelní pustil jen z toho důvodu, že jsem už dlouho nikde neviděl film s Taylorem Lautnerem v hlavní roli (naposledy to byl snad v Twilight?), a byl jsem zvědavý, jestli to bude opět takový otřesný akčňák, jako v případě akčního snímku Bez dechu. Nepolapitelní není zas až takový průšvih, avšak do dobrého, nebo alespoň průměrného akčňáku to má opravdu daleko. Příběh balancuje na hraně snesitelnosti, zejména co se logiky týče, originalitu asi ani nemá smysl řešit. Z herců nezaujme nikdo, všichni předvádí silně podprůměrné výkony, jakékoli sympatie k postavám si proto absolutně nelze vytvořit. Akce není vůbec pěkně natočená a vlastně ani moc dobře provedená, celkově mám kameře a střihu velké výhrady. Nuda, nuda, nuda. Už nikdy víc. 2/10. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Parkour mám rád. Hezky se na to dívá. Vždycky musím obdivovat, ty sportovce s jakou lehkostí dokáží překonávat překážky. I zdánlivě pro mě neřešitelné překážky. Pokud máte rádi parkour tak, jako já, tak se na tenhle snímek nedívejte. Z akce je tam dohromady asi tak 20. min. Jinak je film strašná, ale opravdu děsná nuda, kde se nic neděje. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si lhát. Dávali to v televizi. A přestože byla Růžovka velká konkurence, koukla jsem na tohle. Nebyla to úplná blbost. Obsazení dobré. Lautnera mám kromě Stmívání ráda úplně všude, Avgeropoulos znám jenom z jedné role (s tím jménem fakt prorazila?!) a zbytek šel. Přesto jsem měla s filmem stejný problém jako se všema podobnejma, kde jsou "jiný dovednosti". Za mě to je hraní jenom na půl, kdy se na ty skutečné hvězdy trochu zapomíná :( ale ono to ve výsledku je stejný jako každý jiný film o zlodějích, ať používají jakoukoliv metodu. Znáte to, když je tam baba, je víc z věcí kolem. Jediné, co jsem nečekala, takže alespoň trochu změna, to s šéfem zlodějský bandy. To jsem nečekala. PS: líbí se mi, že v ulicích velkých měst jsou tak příhodně nastavené věci, aby se parkuristum dobře hopsalo. Třeba, když je auto hned u stěny levým bokem. Jak ten chudák parkoval a potom vylézal? :O ()

zette 

všechny recenze uživatele

Ja, ktery nerad chodim po tme ze schodu, je parkour jako z jine planety. Tuto modni zalezitost jsem uz nekolikrat videl v ruznych shotech a musim rict, ze se na to vzdy rad mrknu. Onen parkour je vlastne, dost mozna jediny duvod (pokud nejsi teenager a neobdivujes nekoho z hercu..., ja neznam nikoho...), proc film videt. Ve filmu je ho nastesti dost a natoceno to je velice dobre a svizne, radost pohledet. Film sam o sobe je jinak typicke becko, kterych v USA za rok natoci nekolik vagonu. Tento je alespon v necem originalni. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Původní koncept scénáře zpracoval Jacob Sullivan. (oje)

Reklama

Reklama