Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Taylor Lautner umí solidně parkour. Dokud je to blbina pro teenagery, je to fajn. Lautner je mrštný, umí skákat, umí jezdit na kole, umí dělat přemety a jeho postava je celkem sympaťák, který vůli nemocné mamince dluží mafii. bohužel se to v půlce překlopí do akční nudy, kde se kupí jedno klišé za druhým. Ono teda ne že by ta první polovina byla nějak originální, ale kamera i hudba jsou fajn a odsýpá to. Upřímně bych to ale čekal mnohem horší, než to ve skutečnosti je. Béčko bez pořádných herců, kteří mají ale schopnýho kameramana a líbivý sport. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Patizónov bratranec z tretieho kolena sa snaží predviesť v tejto parkourovej rýchlej a zbesilej variácii na Bod zlomu. Prvý problém som mal s hereckým obsadením. Okrem gréckej krásky Marie Avgeropoulosovej mi tu boli všetci ukradnutí. Jak záporáci, tak aj patizónov bratranec, ktorý síce má kondičku a mnoho kúskov predvedie sám, ale jeho charizma ide do mínusových hodnôt. Druhým problémom sú parkourové scény, ktoré síce ponúknu mnoho zaujímavých kúskov, do ktorých by som sa ani náhodou nepustil, ale často nepôsobia cool ale skôr smiešne. Častokrát nemajú žiadny zmysel a proste tam len tak bezdôvodne skáču jak opice. Chápem prečo tomu banda zo Storroru dala 0/10. Na druhej strane niektoré tie kúsky sú aspoň z filmovej stránky zaujímavé, celé to má zbesilé tempo a celkovo ma film bavil o niečo viac ako tragédia Yamakasi. 3/10. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Překvapivě uspokojivá akční jednohubka, kdy si k mému tříhvězdičkovému hodnocení mohou obdivovatelé parkouru klidně přihodit i čtvrtou, neboť celá ta podívaná prostě a jednoduše funguje přesně tak, jak má. Zápletka tedy příliš originality samozřejmě nepobrala, to může být ale snad jediná výtka, neboť jinak má spád, pár slušných zvratů, postupná gradace poměrně šlape, postavy a jejich herečtí představitelé jsou sympatické a neotravné, špetka funkčního napětí se tu též objeví a nakonec tu máme samozřejmě to hlavní, tedy parkourové umění a jeho zpracováním musím upřímně ocenit, protože je natočeno vážně efektně, nápaditě, dynamicky, přehledně a zábavně a je ho zde opravdu hodně, takže fanoušci tohoto sportovního odvětví si tu přijdou skutečně na své. Hledat v tomto snímku zkrátka cokoliv jiného, než svižnou zábavu, s jednoduchým, nicméně rozhodně nenudícím dějem, by bylo zcela marné, ovšem musím opakovat, pro cílovou skupinu publika se jedná o více než solidní záležitost a jsem přesvědčen, že ani většinu nenáročného diváctva nějak vyloženě nezprudí, a to včetně Taylora Lautnera, který je podle mě také až zbytečně příliš kritizován. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tagy k tomuto  filmu su ze policia, lupez , Parkur a mafia. Filmov na tuto temu uz bolo natocenych x, namatkovo spomeniem Point Break 1991 od reziserky Bigelow. Reziser Daniel Benmayor je zo Spanielska a film zase z USA, toto je v opradi treti benmayorov film, u tretich filmov sa rozhoduje ci z rezisera nieco  budelaebo nie. Tu vyzera byt, zesa zrosil dalsi talent, kotreho tvorbu sa oplati sledovat. Hlavne ked velke mena - Rydly Skot ma 84, Kameron cez 60 a Tarantino uz ma blizsie k 60 -ke nez k 50 -ke. 69 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taylor Lautner rozhodně není můj oblíbený herec, ale byl jsem docela zvědavý, jak se popral se svou kariérou po "Twilightu". No, snaží se. Musím mu uznat, že jeho kaskadérské/parkourové kousky jsou parádní a je vidět, že sám toho zvládne dost. V tomhle je snímek excelentní a záběry, kde mladíci skáčou, jsou skvělé a skvěle natočené. Bohužel jinak je to strašlivé scenáristické klišé, z kterého se mi místy chtělo křičet. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v meste New York. (Laslo)

Reklama

Reklama