Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Taková nevinná zábavná jednorázovka na odreagování. Určitě to není nic zdraví poškozujícího, jak mě tu varoval jeden můj oblíbenec. Z hlavním hrdinou jsem neměl problém se ztotožnit, protože sám dělám podobnou práci, akorát teda, že jsem si myslel, že jezdím jako prase na tom kole, tak oproti tomu co tu týpek předvádí je to ještě hovno. Jinak příběh trochu ohranej, ale celkem ze života. Taky vím jaký to je živořit od vejplaty k vejplatě akorát s tím rozdílem, že po mě díky bohu nejde Vietnamská mafie. Teda pravda jeden Vietnamec tu po mě na CSFD jde, ale tomu nejde o prachy. Ten mě chce prostě sbalit a neví jak na to. Takže abych to neprotahoval. Nenáročná kravinka v solidním tempu a se svižnou akcí, takže proč ne.60% ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Moderní odvárek z Bodu zlomu, kde Reevese nahradil twajlajťácký čokl Lautner, ultimátního Ptricka s blond hřívou nějaký necharismatický no name trouba a surfování parkour hrátky. A přestože je Lautner překvapivě v pohodě a problémy stíhaný sirota ze sousedství mu celkem sedí, tak plnohodnotně ve filmu funguje jenom ten parkour.A tvůrci mají štěstí, že vsadili zrovna na něj, jelikož parkourová akce je dynamická, skvěle natočená a představuje to jediné, co film udržuje v koukatelných mezích. Storka je totiž xkrát ohraná a průhledná jak amsterdamské kurvárium, navíc někdy nedává smysl a dost často prostě nudí. Je tam sice pěkná hopsanda, ale ani ta to v kombinaci s parkourem do solidního průměru nevytáhne. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Teenagerský začátek, jako když Tarase Povoroznyka obsadí do Let´s Dance, se zavitím vlkodlaka Lautnera mění v mafiánskou gangsta akčňárnu…..tohle je life in the street a ten ain´t easy…..děkuji za nabídku, ale znáte nesmrtelnou hlášku detektiva Murtaugha….. na takovoudle srandu už jsem příliš starý. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Předem chci upozornit, že než abych se dobrovolně díval na nějaký film, ve kterém figuruje kdokoliv z obskurního ansámblu homokládského Tvajlajtu, tak bych raději holýma rukama odrodil mládě mrože. Nicméně jakmile jsem se dozvěděl, že film je o parkouru, tak si moji pozornost získal, neboť já mám pohyb tuze rád, zejména pokud se ho nemusím účastnit a mohu si ho dopřát s miskou mastných česnekových brambůrek z pohodlí své propocené postele. Nebudu lhát, páč pokud jsem se zrovna nebrodil patetickým, nudným a předvídatelným balastem, tak jsem se u akčních sekvencí docela obstojně bavil. Zejména mě pobavila scéna, v níž se onen vlhký sen každé zdravě heterosexuální ženy do deseti let snaží vymámit info z nějakého vietnamského prodavače kočičích párků, který však jeho hysterické žádosti nakrásně ignoruje, proto se Tejlor vůbec s ničím nemaže a na důkaz toho, že to myslí vážně, střelí do televizoru! Upřímně, mně nějaký šílenec zabít televizi, tak vyklopím všechny nepřátelské polohy, včetně poloh svých a mých děvčat, protože příště by to mohl odnést třeba mixér a to už bych se strachem skutečně posral! Je to neuvěřitelné, ale ten herecky toporný připálený manekýn, z jehož pubického ochlupení by si nejedna nezletilá školačka vášnivě upletla permanentní paruku, se mi vůbec odporně nehnusil. A za plus považuji také fakt, že film měl jenom únosnou hodinku a půl, čili jsem nemusel příliš dlouho snášet ten jeho těžce svůdný pohled, poněvadž ke konci jsem se stával obětí nevysvětlitelných tužeb ho namočit do vazelíny a zasunout si ho do rekta až po paty. Čtyři rozhodně nedám, abych si zachoval nějakou tu imaginární důstojnost, ovšem i přesto to mohu jako nenáročnou akční sračku vřele doporučit. ()

PP66 

všechny recenze uživatele

Příběh chudýho kluka, kterej vybředává z dluhů změnou povolání - z kurýra parkuerem - tj. odnáší mrštně po vlastních nohou to, co jiní někde jinde potřebují. Dráhu zločince provází love story se spolupachatelkou a šťastný happy and - návrat k ctnostnému životu. Obehranný scénář proveden v zajímavé komunitě a proto za 3 - 4 hvězdy. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Původní koncept scénáře zpracoval Jacob Sullivan. (oje)
  • Film sa natáčal v meste New York. (Laslo)

Reklama

Reklama