Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Taylor Lautner umí solidně parkour. Dokud je to blbina pro teenagery, je to fajn. Lautner je mrštný, umí skákat, umí jezdit na kole, umí dělat přemety a jeho postava je celkem sympaťák, který vůli nemocné mamince dluží mafii. bohužel se to v půlce překlopí do akční nudy, kde se kupí jedno klišé za druhým. Ono teda ne že by ta první polovina byla nějak originální, ale kamera i hudba jsou fajn a odsýpá to. Upřímně bych to ale čekal mnohem horší, než to ve skutečnosti je. Béčko bez pořádných herců, kteří mají ale schopnýho kameramana a líbivý sport. ()

PP66 

všechny recenze uživatele

Příběh chudýho kluka, kterej vybředává z dluhů změnou povolání - z kurýra parkuerem - tj. odnáší mrštně po vlastních nohou to, co jiní někde jinde potřebují. Dráhu zločince provází love story se spolupachatelkou a šťastný happy and - návrat k ctnostnému životu. Obehranný scénář proveden v zajímavé komunitě a proto za 3 - 4 hvězdy. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Teenagerský začátek, jako když Tarase Povoroznyka obsadí do Let´s Dance, se zavitím vlkodlaka Lautnera mění v mafiánskou gangsta akčňárnu…..tohle je life in the street a ten ain´t easy…..děkuji za nabídku, ale znáte nesmrtelnou hlášku detektiva Murtaugha….. na takovoudle srandu už jsem příliš starý. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Překvapivě uspokojivá akční jednohubka, kdy si k mému tříhvězdičkovému hodnocení mohou obdivovatelé parkouru klidně přihodit i čtvrtou, neboť celá ta podívaná prostě a jednoduše funguje přesně tak, jak má. Zápletka tedy příliš originality samozřejmě nepobrala, to může být ale snad jediná výtka, neboť jinak má spád, pár slušných zvratů, postupná gradace poměrně šlape, postavy a jejich herečtí představitelé jsou sympatické a neotravné, špetka funkčního napětí se tu též objeví a nakonec tu máme samozřejmě to hlavní, tedy parkourové umění a jeho zpracováním musím upřímně ocenit, protože je natočeno vážně efektně, nápaditě, dynamicky, přehledně a zábavně a je ho zde opravdu hodně, takže fanoušci tohoto sportovního odvětví si tu přijdou skutečně na své. Hledat v tomto snímku zkrátka cokoliv jiného, než svižnou zábavu, s jednoduchým, nicméně rozhodně nenudícím dějem, by bylo zcela marné, ovšem musím opakovat, pro cílovou skupinu publika se jedná o více než solidní záležitost a jsem přesvědčen, že ani většinu nenáročného diváctva nějak vyloženě nezprudí, a to včetně Taylora Lautnera, který je podle mě také až zbytečně příliš kritizován. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Předem chci upozornit, že než abych se dobrovolně díval na nějaký film, ve kterém figuruje kdokoliv z obskurního ansámblu homokládského Tvajlajtu, tak bych raději holýma rukama odrodil mládě mrože. Nicméně jakmile jsem se dozvěděl, že film je o parkouru, tak si moji pozornost získal, neboť já mám pohyb tuze rád, zejména pokud se ho nemusím účastnit a mohu si ho dopřát s miskou mastných česnekových brambůrek z pohodlí své propocené postele. Nebudu lhát, páč pokud jsem se zrovna nebrodil patetickým, nudným a předvídatelným balastem, tak jsem se u akčních sekvencí docela obstojně bavil. Zejména mě pobavila scéna, v níž se onen vlhký sen každé zdravě heterosexuální ženy do deseti let snaží vymámit info z nějakého vietnamského prodavače kočičích párků, který však jeho hysterické žádosti nakrásně ignoruje, proto se Tejlor vůbec s ničím nemaže a na důkaz toho, že to myslí vážně, střelí do televizoru! Upřímně, mně nějaký šílenec zabít televizi, tak vyklopím všechny nepřátelské polohy, včetně poloh svých a mých děvčat, protože příště by to mohl odnést třeba mixér a to už bych se strachem skutečně posral! Je to neuvěřitelné, ale ten herecky toporný připálený manekýn, z jehož pubického ochlupení by si nejedna nezletilá školačka vášnivě upletla permanentní paruku, se mi vůbec odporně nehnusil. A za plus považuji také fakt, že film měl jenom únosnou hodinku a půl, čili jsem nemusel příliš dlouho snášet ten jeho těžce svůdný pohled, poněvadž ke konci jsem se stával obětí nevysvětlitelných tužeb ho namočit do vazelíny a zasunout si ho do rekta až po paty. Čtyři rozhodně nedám, abych si zachoval nějakou tu imaginární důstojnost, ovšem i přesto to mohu jako nenáročnou akční sračku vřele doporučit. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Původní koncept scénáře zpracoval Jacob Sullivan. (oje)

Reklama

Reklama