Reklama

Reklama

Cai shen ke zhan

  • Hongkong 財神客棧 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Socha bílé nefritové bohyně je ukradena z císařského domu a její ochránci jsou zabiti. Po její stopě se vydávají dva policejní kadeti, doktor a dvě sestry - zlodějky. Začíná výprava plná kung-fu soubojů, romantiky a boje dobra se zlem. (gootchy)

Recenze (5)

karnifex 

všechny recenze uživatele

Lepší *** Mile naivní východoasijský humor, který mám rád, a i v tomto filmu mě několikrát dobře rozesmál. Je zde sice i dost slabších pasáží, ale celkově velmi příjemný snímek, který mi po většinu času udržel spokojený úsměv na tváři.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný úlet. Bláznivá komedie na styl Kung-fu Mely a Shaolin Fotbalu, takže pokud Vám podobný styl sedí, bude se líbit i tohle. Čekal jsem sice toho humoru o něco více ( Prvních 30 minut je poměrně intenzivních) potom mi přišlo, že se film věnuje spíš akci, která není úplně špatná, ale v tomhle přehnaném stylu mi sedí víc humor než akce, byť finále je solidní pocta kung-fu. 6/10. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jojo, tento typ ťamanských parodií na kung-fu a podobně mě vždy rozesměje. Bylo tomu tak i zde. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Člověk jako já, tedy ten, který sjíždí kung-fu filmy po desítkách, musí docenit tuto originální a opravdu vtipnou taškařici. Nechybí tu ani dobrá akce, ani šílený humor. Herci si role užívají a režisér má poměrně jistou ruku, takže nevidím důvod ten film zatratit, vzhledem k tomu, že jsem se opravdu skvěle pobavil a od srdce zasmál. ()

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Film od člověka, který věří, že cesta za pokladem je dobrodružství, sranda jde udělat z čehokoli, chlapi se řežou a ženské milují až za hrob (nejen ženské, jak vidět). ()

Reklama

Reklama