Reklama

Reklama

Girlhouse

Trailer

Vysokoškolačce Kylie (Ali Cobrin) nedávno zemřel otec a její matka bohužel nemá na její studium dost peněz, proto se Kylie rozhodne přijmout nabídku pracovat na erotickém live chatu v luxusní vile Girlhouse.
Bohužel mezi uživateli se skrývá i psychopat Loverboy (Slaine) a je jen otázkou času, kdy mu jen monitor počítače nebude stačit. (korbitch22)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Průměrný slasher, který se ale trochu liší svým atraktivním prostředím, (v rámci žánru) šikovným představením postav, na kterých pak divákovi nečekaně i celkem záleží, a popcornovým killing spree v celé druhé hodině filmu. To vše z něj dělá stravitelnou jednohubku, která své chyby má, logické díry stejně tak a do slasher žánru ničím výrazně nepřispívá, ale na druhou stranu se u ní divák nechytá demencí za hlavu, nenudí se a dostane přesně to, pro co si šel. A to myslím ke spokojenému průměru stačí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Trápne, ak nejaký film pojednáva o sexualite (v hocijakej podobe) a pritom má problém ukázať čo i len prsia hlavnej hrdinky. V Girlhouse občas niečo šteklivé nájdete, ale vzhľadom na námet resp. prostredie je to skutočne bieda. Naopak, za plus pokladám relatívne sympatickú hrdinku (ostatné mi pripadali ako nudné barbíny), samotný dom má niečo do seba, gore je na slušnej úrovni a zaujal tiež solídny magor (a detský úvod). Všetko ostatné bieda, vrátane famózne stvárnenej polície, ktorej zavoláte, že ste sa práve stali svedkom vraždy, ale keďže neviete adresu, operátorka sa vám poďakuje za záujem a zloží. ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Nebudu to hodnotit v superlativech, protože si to žádný nezaslouží. První trochu větší polovina je Pretty woman, jak by vypadala v dnešní době. Pak Slaineovi rupne v bedně, nastává Swordfish-operace úchyl umí používat počítač a telefon. Poslední část filmu je pátek třináctýho, bez Jasona. Je pravda, že tam hraje pár pěkných holek, ale taky neznamená,že když jsou tam dvakrát vidět kozy, tak tomu vpálím plnej počet. Slabší tři. 45% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť po dlhej dobe prvotriedny slasher, keby nie nešvarov, ktoré sú pre tento hororový subžáner tak typické. Úvod bol zbytočne natiahnutý, vlastne kým dôjde na akciu tak film už pomaly končí. Pridal by som aj na masakry, niežeby niektoré mordovačky neboli nápadité, ale mohlo sa to inak zostrihať a ani viac gore by neuškodilo. Najväčšou slabinou ale zostáva hlúpe chovanie sa postáv v kritických momentoch - napr. baby už majú zabijaka "na lopate", omráčeného s tvárou k zemi a niežeby ho ešte preventívne dorazili riadnym náprahom kovovou tyčou rovno do lebky, ony radšej vybehnú von z miestnosti... Na druhú stranu, v momentálnej slasherovej mizérii patrí tento snímok k tým lepším. 65/100 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrný slasher, kde se půl filmu nic neděje. Trocha napětí se dostaví ve druhé části, ovšem žádná bomba - vše je hloupě předvídatelné. Film se snaží být o VŠEM, ale velmi obratně neukazuje téměř nic. Pár krvavých momentů a rozmašírovaná hlava to rozhodně nezachrání. Chtěl bych vidět, jak tlouštík s probodnutou nohou běží lesem jako gazela...a kupodivu ani propíchlé břicho vůbec nevadí. Hloupé pipky se nedívají na horrory, a tak neví, že jedna rána po hlavě nestačí. Divák to ví, a jen zívne nad otřepaným klišé. Nejhezčí je začátek, kdy byl úchyláček malý chlapeček - zaslouží si 5*. Film jako celek jen 2,5* a to jsem hodně nadsadil. Nevyužití slizkého obličeje maniaka a naopak jeho navlečení do trapné masky bylo trestuhodné. Jo, každý filmař v Kanadě holt není Cronenberg... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Mnoho skladieb zo soundtracku bolo naspievaných hercom, ktorý si zahral záporáka – Slaine. (Real Tom Hardy)
  • Slaine uviedol, že maska bola značne nepohodlná a nasadzovať a zosadzovať ju mohol len s pomocou druhých, preto ju mával na sebe väčšinu času. (Real Tom Hardy)
  • Natáčanie prebiehalo na predmestí kanadskej metropoly Ottawa s názvom Kanata. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama