Reklama

Reklama

Kdo přežije - Tocantins

(série)
  • USA Tocantins (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Benjamin Wade

Obsahy(1)

Přechytračit, přelstít a přežít, toto všechno musí udělat soutěžící, aby vyhráli jeden milion dolarů. Ten, kdo nevyhraje imunitu bude vyloučen naopak, kdo získá imunitu bude mít větší šanci dostat se před závěrečnou kmenovou radu a stát se tak posledním přeživším. Poznejte krásy Jižní Ameriky, konkrétně brazilských lesů a plání. Boj o vodu, pití, místo v kmeni, s počasím a hlavně s nebezpečnými predátory to vše uvidíte v sedmnácté řadě Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands. (reich)

(více)

Recenze (79)

Deimos

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor spoilery-TV/// Soutěžící 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Prostředí 9/10/// PLUS: fandil jsem Sieře, dobrou hru hrála Taj, a výtěz je celkem sympaťák, navíc to byla hra plná zvratů a nedalo se dost dobře předvídat víc jak 3 kmenové rady dopředu, navíc i těm, kterým jste v jednu chvíli tolik nefandili, tak jste jim to potom přáli (Erinn), u níž rovněž dodám, že jsem nečekal, že se dostane tak daleko, potěší opět výborná technická stránka (kamera, prostředí, hudba) MÍNUS: přesto si myslím, že to je o něco slabší řada než Gabon, je tu pomatený Coach, u kterého nevím jestli se mu mám smát nebo ho litovat (následně ve 20té řadě na mě působil jako citlivý dobrák žijící ve svém vlastním světě) a taky mi vadila skutečnost, že jsem si tu našel jen jednoho oblíbeného soutěžícího./// Shrnutí: Bylo toho napsáno dost. Tocantins má svoje určitě klady, ale lecos by jsem si předostavoval i jinak. Někdy je škoda, že nelze u dalné série něco jako druhá varianta kdy by ze začátku vypadli ti co to dotáhli nejdál a šanci by tak dostali ti, které jsme neměli možnost poznat. Byla by to zase jiná hra. Ale to už trošku fantasíruji. Příště mě poprvé čeká Russel, tak uvidíme./// Celkem 86%/// ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nějlepších sérií. Favoritů jsem měl několik. Úplně nejvíce jsem přál vítězství Coachovi, protože to byl totální psychouš. Jeho historky a absolutně nepřesné předpovědi počasí neměly chybu. Nepamatuji si, že bych se u některého survivoru tolik nasmál. Celkový vítěz byl můj druhý oblíbenec, takže po této stránce jsem spokojen. Fajn vývoj, kdy se vyřazovalo od dementů, což bylo úplně neobvyklé, a proto jsem si mohl soutěžící, kteří za něco stáli užít až do konce. Fajn úkoly. Vítěz dostal poprvé všechny hlasy poroty. Hodlám zde napálit 4*. ()

Reklama

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ikdyž tato série by ode mě mohla dostat vyšší hodnocení už kvůli nádhernému prostředí, musím zůstat u průměru, protože tato soutěž je především o soutěžících a ti, jak se mi zdá, jsou v této sérii jedni z nejslabších. Nevýrazné typy, které se snaží být výrazní jen svou vypatlaností, egoismem atd., například namachrovaný egoista, který se někdy vůbec neposlouchá, někdy se naopak poslouchá rád a hodně - Coach, rádobyvtipný, nesympatický mormon Tyson... ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série, kde jsou nečekaně super lidi, kromě Sandy a (spoiler: ve finále se ukázalo jaký je i Stephan, ale slovy Couche - odpouštím mu ). Od první série jsem fndil Sieře a byl jsem mile překvapen, že se dostalo vcelku z největšího outsidera do vcelku slušného místa. Za to děkuji i Couchovi - takovýho člověka nenajdete v každé sérce. Tato řada se dá říct má všechno, co pravý Survivor má mít - skvělé soutěžící, perfektní soutěže a přírodu, podrazy a dobré odměny. Nedivte se proto tedy, že tato řada mi přirostla k srdci stejně jako třeba má neoblíbenější z Cookových ostrovů. Líbilo se mi to. Vítěz je téže přijatelný. Hodnotím 95% ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S vítězem jsem spokojená, byl to sympaťák každým coulem. Sierra mi vůbec nevadila, averze vůči ní mi přišla fakt zvláštní. Tysonovo ego bylo fakt neuvěřitelný, byla jsem ráda, když vypadnul. A Coach? Díky němu přestávám věřit, že se jedná o reality show, připadá mi to, čím dál tím víc naskriptované. A teď vzhůru na Samou. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Tamara „Taj“ George je zpěvačka kapely SVW (Sisters with voices) a manželka bývalého hráče NFL Eddieho George. (Zix.)
  • Toto je zatím poslední řada Survivor s 16 hráči. (Hidan)

Reklama

Reklama