Reklama

Reklama

Zlo

  • angličtina Evil
Trailer

Obsahy(1)

Ak ste v ZLOm čase, na ZLOm mieste, stačí ZLOmok sekundy a dostane vás…  Videá o paranormálnych javoch sa partii chalanov vymknú spod kontroly, keď prijmú ponuku neznámeho muža, nakrúcať v jeho dome. Udalosti naberú rýchly spád a dom začína odkrývať stále hrôzostrašnejšie tajomstvá. Všetko, čo sa v dome deje im najprv pripadá ako zlý vtip, ale veľmi rýchlo pochopia, že zlo existuje a je stále bližšie a silnejšie. Pohltení reportážou a vlastným strachom začínajú svoj boj o život... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ducharsko - diabolský príbeh slovenského režiséra, ktorý prekonal všetky moje očakávania. Nebyť krátkej stopáže, o dve scény "strachu" viac - čistých 5 hviezd. Napriek tomu veľmi silné štyri!! Kam sa hrabú Černobyľské denníky či Diabol v tele. Hodnotenie 65 % nezobrazuje silu tohoto snímku. Nech každí kto chce, pozrie a posúdi sám. Podľa mňa to stojí zato! Apropo - nepamätám sa, kedy som sa tak dobre nasmial. Film obsahuje veľa vtipným dialógov čo na počudovanie žánru hororu tohoto typu na kvalite absolútne neubralo. ()

harfuska odpad!

všechny recenze uživatele

Typický slovník mladých slovenských chalanov, ktorý mi tak neskutočne pil krv, sa tiahol celú dobu filmu. Do toho roztrasená kamera, ktorá snímala hlavne tmu a zrýchlený dych, a jeden desný chlapík, žijúci v dome, v ktorom zúri „zlo“. Celý film mi pripadal ako nepodarený vtip a nielenže som sa nebála, ale hlavne som vždy vedela, čo bude nasledovať. Už dlho som nevidela tak hlúpy blud a bola stráta času sledovať ho, aj keď trval len niečo cez hodinku. Ale ak sa aj napriek tomu rozhodnete pozrieť si to, tak si pripravte kýbel svätenej vody, aby ste sa mali čím obliať, keď začnete upadať do kómy. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,LIDI TO SLEDUJOU. DĚLÁTE ZÁSLUŽNOU PRÁCI“..... /// Traja chalani s kamerou vyrážej pátrat domů k týpkovi, co prej bydlí se zlem. (udělej mi nějaký záběry cestou, trošku flexibility kurva…) ,,A PROČ SE NEODSTĚHUJETE?“ (to by mě taky zajímalo…). Po cca 26ti minutách, kdy se vyrovnávám s pičovinama a svým odporem k vibrující kameře, mě chlapci začínaj bavit. A řek bych, že je to baví taky. Mix vykrádáček horůrků, kterej překvapivě funguje a (nerad) přiznávám, že je to moje soukromý (hororový) překvápko. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, komu zavolat na Slovensku kvůli bubákům. 2.) Po svatbě se mi změnila žena (nechcu ti do toho kecat, ale navrhuju – do pivnice s ní!). /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Slovákům se povedl husarský kousek! Zřejmě první domácí handycam zářez, který možná až okatě těží ze stylově spřízněných Blair Witch Project, Rec či Grave Encounters, ale ve výsledku se jedná o naprosto funkční a zahraniční produkci konkurující záležitost. Samozřejmě si řeknete, že se opakuje něco už x-krát zpracované a budete mít pravdu, ale copak se to neopakuje ve všech žánrech a dokonce mnohem četněji? Za obrosvské plus pochopitelně beru zcela uvěřitelnou atmoféru zasazenou do ještě uvěřitelnějšího slovenského prostředí - a možná právě proto má film takovou sílu, není nic působivějšího, než pocit sounáležitosti, kdy něco podobného můžete zažít ne v blairském lese, ale pár kilometrů za hranicemi nedo třeba i v sousedově sklepě :). Pak už stačí jen prohlídka temného starého baráku, kde se dějí "divné věci", trochu empatie a zálibu v tomto žánru a máme na světě pecku jako hrom. Ano, i přesto, že zohledňuju ne příliš originální provedení nadpřirozena a znalci přesně dosadí odkazy, ze kterých Slováci čerpali, i přesto všechno je tah na branku tak silný, že výsledný pocit strachu a napětí je zatraceně intenzivní. Snad to nebude znít jako rohouhání, ale co do cvakání prdele je tohle po Blair Withc zatím nejsilnější adept z nízkorozpočtového ranku found footage! Fanouškům žánru rozhodně doporučuju! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak už i Slovensko má svůj FF. Teď už jen čekat až se vytáhneme mi:-) Tenhle film sice není nijak extra převratný, a ani v něm není ani jedna zapamatování hodná scéna, ale dokoukal jsem to poměrně v pohodě. Herci byly sice příšerní ale to vynahradily poměrně zdařilé efekty a zvuky které dodávaly na atmosféře. Celkem zdařilý film který stačí vidět jednou a dost. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Budova, ve které bylo uvězněno samotné zlo, leží v obci Bernolákovo, nedaleko Bratislavy. (herr_carter)
  • Jedná se o první slovenský horor určený do kinodistribuce. (Sufferer)

Reklama

Reklama