Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

harfuska 

všechny recenze uživatele

Vždy ma zahreje pri srdci, keď vidím ženu, ktorá je krásna a nadaná zároveň. A Mary je toho príkladom. Má parádne naleštené pomôcky, šikovné prstíky, sexi postavu, fajné oblečky a klientelu, ktorá je s jej prácou spokojná. Učarovala mi aj vďaka svojmu mrazivému pôvabu, ktorý jej môžem len ticho závidieť. A keď pritom všetkom strieka ešte trochu krvi, tak som celá blažená. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Zvrácené horory nejsou úplně můj cup of tea, ale na tomhle jsem si přece jenom našel pár věcí, které zaujmou. Zaprvé je to Katherine Isabelle. Roli úchylné studentky chirurgie zahrála parádně a je to kus sexy ženský. Zadruhé to je hudba, která krásně přechází z nepříjených melodií do nádherných orchestrálek. No a zatřetí je to námět. Člověk by si řekl, že něco takového snad existuje jen ve filmech, ale kdepak. Tyhle vygumovaný holky, který chtějí vypadat jak panenka barbie nebo jak zrůda z vesmíru, skutečně existují a není jich málo. Věřím tomu, že to může být zatraceně výhodný byznys pro soukromé plastické chirurgy a podobně jako u Mary bych věřil tomu, že tito chirurgové budou tak trochu mišuge. Film hodnotím těsným nadprůměrem = 55% ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Výborný snímek, který není ani tak hororem, jako spíše bravurním thrillerem, s dokonalou Katharine Isabelle v hlavní roli. Předtím jsem ji viděla v Hannibalovi v roli Margot Verger, a ve 3. sérii a po American Mary, jsem jí už začala věnovat nejvyšší pozornost. Zajímavých, herecky schopných tmavovlásek není v hororovém žánru nikdy dost. A myslím, že Katharine patří mezi ty nejvýraznější. Kromě toho, že je netuctově krásná, dokázala vnést do své postavy tu potřebnou dávku démoničnosti, temnoty, smyslnosti a inteligence. "Bloody Mary", která jakoby vzdáleně hledala inspiraci v tragických postavách Carrie a May, je nadaná studentka, jíž se jednoho dne naskytne příležitost, jak přijít poměrně snadno k penězům. Tato chvíle se stane bodem obratu, kdy se jí od základů změní život. I ostatním. Mary je totiž výjimečně talentovaná dívka, která však své chirurgické schopnosti zaměří poněkud odlišným směrem. Směrem, který nejvíce dokáží ocenit lidé, kteří mají daleko do obyčejnosti a průměrnosti. Člověk si řekne, že někteří z nich jsou opravdu "nemocní." Všechny však spojuje jasná vize a mnohdy až posedlost po vlastní představě "dokonalého těla." A Mary se stane jejich královnou. Proč dělat "obyčejnou" chirurgii, když toto povolání skýtá mnohem větší a originálnější obzory... Už v momentě, kdy je Mary pozvána na večírek a pak se jí "to" stane, je jasný moment, kdy se rozhodne pro krutou a bolestivou pomstu. Líbí se mi, že American Mary není jen bezduchou krvavou řežbou, plnou nudných, plochých postav. Snímek má zajímavou a realistickou myšlenku a skvělé zpracování, kde jde především o příběh, vývoj hlavní postavy a ne jen nějaké cákání, řezání a křičení. Pro někoho zvrácené, pro jiného nápadité a originální, i když zvrácené:) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem byl hodně zvědavý a v podstatě jsem se na něj hrozně těšil. Hned z několika důvodů. Poslední dobou jsem hodně "slyšel" o Soska sisters a stávaly se v mých očích velmi sympatické (nejen tedy díky fotografim). A neméně sympatická je mi Katharine Isabelle. Přesto všechno jsem byl rád, že jsem do filmu nakonec šel coby panic, který o něm neví vůbec nic. A byl jsem překvapen. A to jak mile, tak i nemile. Nečekal jsem zrovna to, co jsem dostal. Ne, že bych to tedy vnímal negativně, on mě ten v podstatě fetish soft erotický nádech strhl a ukojil mé niterné fetiš choutky. Po vizuální stránce prostě pastva pro oči. A středobodem všeho právě úžasná, skvělá a v této roli nedostižná Katharine. Problém trochu nastává ve faktu, že se ta pozitiva skrývají převážně ve vizuální oblasti. Dějově mi to přišlo trošku nevyvážené a příběhově ne zcela dotažené. Občas bylo něco nedořčeno (např. linie dvojčat - v podání režisérek - prostě nedoběhla do konce a stává se tak skoro zbytečnou, neboť si myslím, že ukázání výsledku bylo a je jejím jediným smyslem, a toho jsem se nedočkal). Každopádně, Katharine v mém hledáčku povyskočila hodně vysoko, sestry Soskovy mě zaujaly a já byl ukojen. Nezbývá, než jen doufat v lepší příští. A já chci uvěřit. Cítím někde vzadu v mysli silný hlas našeptávající, abych kašlal na objektivitu a ještě trošku přihodil. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho zpackaného závěru, mohla být American Mary mým překvapením měsíce. Čekala jsem ukrutnou kravinu, ale do poloviny je to zábavné, bizarní a vůbec mi nevadilo, že to místy možná malinko vykrádá Plastickou chirurgii s.r.o. Kdyby se tvůrci odvázali ještě víc a nedrželi se v řezničině úrovně jen té plastické chirurgie, mohlo to být ještě mnohem výživnější . Prakticky celý film Katharine Isabelle nenápadně útočí na mužské centrály tím, že i v nejvypjatějších okamžicích proplouvá stopáží s dokonalým mejkapem, v jehlách, podvazcích a nalité push-upce. Bohužel tu push-upku opradu nesundá..(To byl asi spoiler, sorry chlapi). V závěru by možná ty kozy u některých onanistů pomohly zachránit nedomrlé finále. Škoda, zdálo se mi, že tenhle nápad měl docela potenciál. Chladnokrevná kikina brigádničí s pošahanci na úpravě těl, aby se pak v zápalu msty propracovala k Mengeloidní dokonalosti , přičemž si trenažér učiní z nevychovaného přednášejícího doktora. Potud to bylo výborné, zbytek lehce zklamal. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Představitelka Beatress (Tristan Risk) má skutečně zkušenosti s tančením v burlesque podnicích. Konkrétně tančila ve více než 12ti zemích. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama