Reklama

Reklama

Aréna národů

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2012, 70 min

Účinkují:

Aleš Háma, Aleš Valenta

Obsahy(1)

Nejzábavnější soutěžní pořad pro celou rodinu. 15 soutěžících reprezentuje Českou republiku v zábavných hrách, kde vítězí humor nad výkonem. V Aréně národů platí, že "není důležité vyhrát, ale zúčastnit se"! Moderuje Aleš Háma a Aleš Valenta  Zbrusu nový zábavný soutěžní pořad přichází od této soboty na obrazovky Prima family! Čekají vás v něm především zábavné hry, v nichž humor vítězí nad podaným výkonem. Patnáctičlenná družstva z osmi zemí světa od Velké Británie po Čínu se musejí vypořádat s nejrůznějšími nástrahami i s faktem, že soutěžící při plnění zadání mnohdy nevypadají ani trochu důstojně. Proto je náš tým složen sice z fyzicky zdatných závodníků, ale zároveň z lidí se smyslem pro humor, kterým nedělá problém udělat si legraci i sami ze sebe. Do soutěže Aréna národů, která se natáčela ve Francii, se přihlásili nikoliv kvůli slávě, medailím nebo finančním výhrám, ale čistě proto, aby si tu "zablbli". V tom jim budou velkou oporou i oba moderátoři - Aleš Háma a Aleš Valenta.
Diváci budou mít kromě sledování zajímavých soutěžních disciplín možnost seznámit se s českou partou, která se během natáčení neuvěřitelně rychle stmelila a šířila kolem sebe dobrou náladu, ale i nahlédnout do zákulisí celé soutěže, které patřičně okomentují oba moderátoři. Chybět nebude ani trocha humoru na účet ostatních družstev, z nichž některá přijela s úplně jiným posláním. V Aréně národů se sešly týmy z Arménie, Běloruska, České republiky, Číny, Francie, Ruska, Ukrajiny a Velké Británie. Jak si povede český tým v takové konkurenci? Uvidíte už od dnešního večera na Prima family! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu se snaha o reinkarnaci legendárních "Her bez hranic" nepodařila. První díl mě pobavil, zaujalo mě i moderátorské duo A+A, ale s příchodem dalších dílů přišlo i zklamání. Já vím, jsme v době minimalizace nákladů a maximalizace zisku a to vše pak odnese divák a prachmizerná kvalita. Všechno se to odehrává na jednom místě.. trať i úkoly jsou stále stejné a rozzuřený mladý být mi vtipný nepřijde. ()

fililipekk odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je to nejhorší co jsem za poslední dobu viděl. Neuvěřitelně mě to nasr_lo, proč to dávaj v sobotu v osm? No fuj. Háma možná trošku, ale Valenta tam namá co dělat, neni to žádnej moderátor a je to sakra znát. Jediný opravdu malý plus je že tam netahaj naše takzvaný celebrity. Ale stejně se ptám sám sebe proč mě to jako má bavit??? Prima začíná Nově pěkně šlapat na paty co se týče trapnosti. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Wow, takhle nízké hodnocení jsem tu tedy opravdu nečekal. Jistě, nejsou to Hry bez hranic, ale myslím, že ty si většina národa postupem let tak nějak příliš zidealizovala a postavila na piedestal. Aréna národů jde vlastní cestou, ale na Hry bez hranic příjemně a odkazuje a vzdává jim hold. Překvapila mně celkem ostrá disciplína s býky, kde jde chvílemi opravdu o zdraví. Moderátor Háma i "kouč" Valenta byli dle mého názoru zvoleni celkem dobře, respektive mi v pořadu nijak nevadí a nepřekáží, což je při té české moderátorské bídě potěšující. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Nepovedená variace na Hry bez hranic, které byly vtipné a hlavně se tam soutěžící opravdu bavili. Tady mi to přijde dost krkolomné, některé úkoly jsou stupidní, všechny úkoly s býkem v ohradě jsou debilní a vůbec nechápu logiku, proč tam ten býk je, a závěrečná soutěž je úplně zbytečná a kopíruje ninju z hory Midoriama. Proč se máš snažit celý večer, když stačí mít v týmu opravdové atlety nebo gymnasty, kteří dokáží zapomoci tyče neskutečné výkony. Viz. Čína, která byla beznadějně poslední, ale vyhrála, protože zocelení muži z lidové republiky jsou nabušenci. Ne úplný propadák, ale jako večerní sobotní zábava to neuspěje. Víc tomu vyhovuje dopolední sobotní opakování. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Velký návrat ´´Her bez hranic´´ je zpět, sice to má hodně daleko, ale celkem dost jsem se pobavil. Nepotěšilo mě počet týmů, pouze 4 národy se mezi sebou utkávají, což je docela škoda. Pro mě velké překvapení a za ty dech beroucí úkoly mezi býky, smekám před soutěžícími. Docela nepochopitelné, že konečné pořadí rozhoduje poslední disciplína, která se nemění a je dosti nespravedlivá. Jinak dobrá výplň času. / Viděné epizody *10.dílů / ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama