Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek natočený podle skutečných událostí z 80. let minulého století vypráví příběh Chrise Potamitise (Liam Hemsworth), řeckého imigranta pracujícího jako ochranka ve velké automobilové společnosti, kterého jeho násilnický kamarád Eddie (Michael Angarano) přesvědčí, aby společně Chrisova zaměstnavatele okradli. Když se dvojici po sérii neúspěšných pokusů a komických přešlapů podaří bez jakéhokoli plánu ukořistit největší lup v amerických dějinách, FBI má jasno. Loupež provedl některý z protřelých newyorských rodinných klanů. O to větší překvapení čeká na policii i obyvatele města, když se provalí, že za vším stojí natvrdlý řecký umývač nádobí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film, respektíve jeho dej je pomalý a pripomína staré filmy v štýle 80.tych rokov. To neznamená, že by bol zlý, zápletka je výborná, len je to zbytočne rozťahané a čo si budeme rozprávať, väčšinu filmu sa tam toho veľa nedeje. Taká krimi s miernym nádychom gangsterky. Dwayne Johnson má vedľajšiu úlohu a objavuje sa len sporadicky, hneď ma napadlo prečo ešte nebol v Expendables. A ešte mi tu prišiel dosť útly, nie taká hromada svalov, ako sme všetci už zvyknutí. Film ma bavil a Liam Hemsworth príjemne ťahal film z priemeru. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle podle skutečné události, tak se ani nedivím, že je USA proprcaný kriminalitou. Jakože vážně, jestli chcete vydělat, běžte tam a stačí jenom krást. A v tomhle filmu máte návod. Debilové. A pokud to dle skutečné události není, tak se to dá jako jednohubka na večer, kdy nevíte jestli jít spát, nebo si ještě vyhonit a až pak jít spát. Z televize na Vás u toho hledí Hemsworth, tudíž Vám zkazí náladu a Vy se tedy věnujete jeho dementním vlasům. ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(105/2013) / Docela škoda, pretože tento heistík by si zaslúžil lepšie spracovanie. Čo bolo na filme dokonalé bolo stvárnenie 80-tych rokov a vizuálne nemám filmu čo vytknúť. Horšie to však je s dejom, ktorý je vyslovene odfláknutý. Žiadne napätie pri vlámačke, žiadna chémia medzi postavami. Dwayne je tu vyslovene len do počtu a to je škoda. (6/10) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taká zaujímavá dráma s príjemnou dobovou atmosférou. Sústredí sa najmä na vykreslenie vzťahov hlavného hrdinu a jeho problémy, ktoré ho nakoniec dotlačia do veľkej lúpeže. Ale prevedenie lúpeže je tak primitívne, že to nakoniec raz dva policajti objasnia. Takže nečakajte žiadny napínavý heist film a rozhodne nie akčniak aj keď tu hrá ešte naturálny Rock. Jeho účasť vo filme je pre mňa záhadou a zároveň hodnoteniu filmu asi aj uškodila ak ľudia od toho očakávali nejaké akčné béčko. Je tu len jedna krátka prestrelka a Rock hrá len vedľajšiu postavu. Mne to rozhodne nevadí, keďže ma príbeh hlavného hrdinu bavil. A to aj napriek tomu, že to je taký naivný dobrák a hrá ho Hemsworth, ktorého bežne nemusím, ale tu je v pohode. Najviac sa mi páčil jeho vzťah s jeho otcom. Na druhej strane ma trochu sral môj obľúbenec Michael Angarano, ktorý tu hrá Hemsworthovho kamaráta, ktorý pokazí na čo siahne. Takže výsledkom je mix žánrov s príjemnou dobovou atmosférou, ktorý ma bavil aj po druhom pozretí a určite si ho ešte niekedy pustím. Takýto poctivý malý film mi sedí viac ako umelé CGI blockbustery za 200 mega. 6/10. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Pokud se jedná opravdu o jednu z největších loupeží v USA, tak se věci měl chopit opravdu lepší režisér a scénárista. Nebýt cool osmdesátkového policajta Johnsona, tak by to bylo za jednu hvězdu.Jinak po celou dobu jsem sledování filmu, jsem měl nutkání toho malýho sráče začít škrtit a zašlapat ho do země. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Detektiv Ransome (Dwayne Johnson) nosí hodinky G-Shock, které byly vynalezeny až v roce 1983. (T-enter)
  • Během rozhovoru Chrise (Liam Hemsworth) s Eddiem (Michael Angarano) v hospodě o koncertu Black Sabbath má Eddie cigaretu v levé ruce, ale hned v dalším záběru je cigareta na popelníku. Peníze ze stolu také zmizely. (Timak)

Reklama

Reklama