Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení. Příběh o sbližování dvou mladých lidí, vezoucí se na romantické, přesvědčivé vlně. Vyhýbající se zbytečným oplzlostem a přehnanému humoru. Úsměvné, a velmi citlivé. Sympatické postavy (chlapec snad až moc dokonalý). Průběh i závěr je což o to předem daný, přesto se svým pojetím vymyká a představuje jednu z nejzdařilejších teenromancí. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Oooooh to bylo tak roztomilý... :) Moc hezký film. Ze začátku sice pomalejší tempo, ale pak se to nakopne a už to jede. Všechny scény, co jsou v jiných filmech nudné nebo trapné, jsou tady záživné a vtipné. Hrozně sympatičtí herci (a to i ve vedlejších rolích) a moc hezky vytvořená atmosféra příjemnou hudbou. Fakt krásný film :) 5* ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

... aneb jak rádoby sofistikovaná pipka a mamlas o panictví přišli. V životě jsem neviděla ukecanější "romantickou komedii" (nudnější a debilnější možná ano), takže mě OPĚT šokují čsfďácká procenta. Z udílení vysokého hodnocení jen proto, že v tom hraje můj herecký milášek, už jsem vyrostla, nehledě na to, že Dylan mi nic neříká, takže k případnému "oceňování" mi zbývá skutečné jen film jako takový. (A ten je prostě šíleně špatný.) ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Pohodová záležitost na kterou se dá dívat bez újmy na zdraví,což mě vzhledem k žánru a popisu filmu mile překvapilo. Některé scény jsou sice trochu zbytečně dlouhé a okolo poloviny film lehce ztrácí šťávu, ale na konci už to je zase ok. Nečekejte nic extra, ale rozhodně není třeba se tomuhle snímku vyhýbat. Naopak bych řekla, že to je taková ideální příležitost vypnout a trochu se zasmát, trochu zafilozofovat nad radostmi a strastmi života. ----"Něco vám řeknu. Jste připravení? Sex je mnohem lepší, dokud ho nemáte. Protože dokud ho nemáte, znamená to všechno.Víte, co tím myslím? Je to něco, o čem sníte. Jako by se celej váš svět točil jenom kolem...No, víte přece o čem mluvím. Ale potom...Potom to je jenom...Jenom sex..."---- Slabší 3 hvězdičky. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem myslela, že po úvodních deseti minutách The First Time nedám šanci. Někdo se v lidských konverzačních hovorech vyžívá, já ovšem potřebuju víc, než jen hledání dobrého slova a pravého slova smyslu. Tohle moderní rozmluvačné drama má ale něco do sebe. Je tady konverzace jako hlavní střed a vše kolem je doplňkem, který ale dodává filmu tu správnou zábavu a energií. A v konečné fázi se člověk ani nenudí, ba naopak se i dobře baví =) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)

Reklama

Reklama