Reklama

Reklama

Ožralý Štědrý večer

(neoficiální název)
  • USA Drunk History Christmas
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Opilý američan vypráví netradiční vánoční básničku o setkání se Santou. (Cheeker)

Recenze (96)

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Nejradši bych toho vypravěče nakopala do prdele. A s ním rovnou i pana Waterse (ať si klidně ve filmech hraje, ale bože, ať už nic nepíše a netočí, kór když jsou mu ochotni svěřit takové obsazení). Nepovedená parodie na reklamy. Ač jsem nadsázku, kterou tu uživatel Sonnery těm pomalejším vysvětluje, pochopila, stejně mi bylo nechutně trapně. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Ze zoufalství tam člověk pár haha momentů našel, ale jinak to bylo dost nudné, nevtipné a především o ničem. Možná, že příště by ten pokus o to, vymyslet něco netradičního, mohl být trošku živější, nápaditější a klidně se stejným osazenstvem. Všichni měli na víc! Kromě, doufám, že doopravdy opilého, vypravěče. Toho pro příště zamkněte do sklepa, nebo rovnou Santovi do továrny na hračky! ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda zasmial veľmi dobre. Správna "anti-vianočná" sranda od "funny or die", pri ktorej poznať trochu kontextu nezaškodí, ba priam naopak; je to jeden z ďalších dôkazov toho, ako si veľkí herci dokážu urobiť prču zo seba (a ameriky) a to ich v mojich očiach ctí (funny or die je takýchto príkladov ozaj šťavnato plné), nehovoriac o tom, že "anti-vianočné" špecialitky mám rád (som veľký fanúšik "bad Santu"); predovšetkým treba za týmto krátkym internetovým videom hľadať "nápad" a chuť urobiť si prču; nápad sa mi páčil a prča to bola, takže nechápem, prečo byť nespokojný; cast/obsadenie: dokonalé (dokonca aj "koncepčné"!) ()

Marci1993

všechny recenze uživatele

Oukey, viděla sem to a i přes to, netuším jaký hodnocení mám dát.. Proto radši nebudu dávat žádný. Pro pořádek, je to dost divný. Tak divný až je to zábavný. Ne zábavný, ale spíš stupidní. Ale! Chápu, že si herci v podstatě udělali prdel. Vidíte i můj komentář je zmatený, protože já sem zmatená. Jediný co ale nechápu je proč má tak nízké hodnocení? Není to zas tak strašný. Znám spoustu filmů, který si zaslouží tohle hodnocení a místo toho mají 60% a víc. Musíte to brát s nadsázkou. Má to 5 minut, 5 minut který herci měli mezi natáčením doopravdických filmů. No bože. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Ho ho ho, merry drunken Christmas.. Skoro jakoby milionářský fracek tak dlouho prosil tatíčka o peníze na film, až mu konečně vyhověl, aby mu dal pokoj.. Naprosto povrchní, bez jakéhokoli nápadu vyobrazené setkání rodiny Gostlingových se Santou a jeho šibalským pohledem Jima Carreyho.. Kdybych na to měl peníze, natočil bych si teda něco mnohem poutavějšího, tohle se McLeod snad musí bát komukoli pustit! Zbytečnost, kde si děti hrají na opilce a rodiče se smějí, aby jim udělali radost. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama