Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (370)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Obával jsem se toho, jak Coppola tuto kauzu pojme a musím říci, že pro mě dobře. Pomalejší tempo mi velmi sedlo, i když sestra zase čekala něco více akčnějšího. I když některé záběry mi přišly malinko zbytečné (např. záběr na Marca po zavření vrat) a rušily mi celkový dojem z filmu, tak jinak nemám větších námitek. Snímek probíhal přesně tak, jak jsem čekal. Jednu vadu ale měl. Čekal jsem, že Emma Watson bude mít roli Katie Chang a obráceně. Aspoň podle fotek a traileru to tak vypadalo a nakonec byla víceméně jen "ta druhá". V uvozovkách proto, že i přesto dokázala pro mě roli zahrát lépe než Katie (a celkově ostatní). Což je samozřejmé, jelikož Emma má za sebou 12 let hraní a pro Katie to byl debut (se kterým se poprala dobře). To, co jsem od filmu očekával, jsem dostal. Líbil se mi po stránce scénáře, režie - až na ty malé výtky - tak po stránce herecké. A neposlední řadě úchvatnou podívanou na šatníky a domy slavných. :) Chápu ale, že pro někoho Bling Ring mohou být ničím zajímavé. Prostě další průměrný film. ()

Rover 

všechny recenze uživatele

Plytký a vyprázděný film zajímavým způsobem ilustruje život amerických teenagerů, který je stejně prázdný. Sofia Coppola dosáhla mistrovství v odosobněné filmařině, které se věnuje od Marie Antionette. Já ji na tenhle styl letím jak vosa na med a patřičně si ho užívám. Drobné výtky mám pouze k přílišnému opakování identických záběrů, i když snad rozumím důvodům, proč se ve filmu objevují. Co mě však, jako ostatně u Coppoly vždycky, přesvědčilo o vysokém hodnocení, je hudba. Skvěle vybrané popové a elektro tracky přesně ilustrují a doplňují prostředí, ve kterém se příběh odehrává. Hudba hraje "na plný pecky" a strhává na sebe hodně pozornosti. Vyloženě mě potěšil track Freeze od Klause Schulzeho (složen pro film Angst a použit už pro Mannova Mannhuntera), který podbarvoval jednu z mála melancholických scén filmu. EDIT: Koukám, jak tu všichni žehrají, že je snímek bez emocí, vývoje postav a že je nudný. Ale přece - vždyť o to tu jde! ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Na Bling Ring jsem se těšila hodně dlouho a moje očekávání byla víceméně naplněna. Pokud se na začátku přenesete přes osmdesáti stránkový scénář plný "yo bitch" a "oh my gosh", plytké vyznění a duckfacy, pak bych řekla, že vám v dobrém zážitku nic nebrání, protože nic z toho rozhodně nebylo bezúčelné. Povrchnost mladých je tu opravdu vyhnána do extrému, což záměrně budí znechucení nad dnešní facebookovou generací. Nad zveřejnováním ukradených trofejí na facebooku a ledabylým chlubením se přátelům "No jo, byli jsme u Paris, it's chill" zůstává prostě rozum stát. Scény z Parisiina domu byly jednoduše nejlepší, ale možná je to jen můj dojem proto, že ji nemám ráda a taky jsem jí to tak trochu přála. :)) Emmu Watson začínám opravdu zbožnovat, navíc jí to s americkým akcentem a tmavými vlasy sluší. Kromě ní si pro sebe všechny scény ukradl Broussard, hodně zajímavý a neokoukaný talent. Coppole se zase jednou něco povedlo, obzvlášt vezmeme-li v potaz, co tím vším chtěla vlastně říct. P.S.: K českému názvu se radši více vyjadřovat nebudu, bez vulgarit by se to neobešlo. ()

Mr. Filuta 

všechny recenze uživatele

KILL IT WITH FIRE before it lays eggs. Nejprve sem si myslel, že jsem napíšu značně generačně pobouřený a znechucený komentář... pak jsem trochu vychladl a zařekl se, že Bling Ringu nedopřeju, aby ve mě splnil svůj účel. Jedná se totiž pouze o prvoplánovou provokaci a trolling, který ve mě chvílemi vyvolával tak silné davivé reflexy, že by na ně mohl být hrdý Herschell Gordon Lewis. Těžko se pak člověk může ovládnout, aby dokázal odlišit rozhořčení z náplně filmu nad jeho kvalitou. Jeden z mála filmů, který opravdu nedoporučuji ke shlédnutí. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Film o tom jak se skupina teenagerů snažila být jako celebrity. V každé části kdy chodili po domech slavných osobností či pařili na párty jsem se docela nudila a říkala jsem si: ježiši doufám, že už je někdo konečně chytne. "Jak může být dnešní svět tak povrchní?" - říkala jsem si. Být výjimeční jenom tím, kolik drahých věcí mám na sobě apod. Jediné co mě na tomto filmu vcelku zaujalo bylo následující: domovní prohlídky, výpovědi zúčastněných a konečný dopad na postavy. Ten konečný dopad na životy postav ovšem nebyl tolik kvalitně řečen, jak bych si představovala. Řekla bych ještě jedno: chtěli být výjimeční a být oblíbení a to se jim povedlo - akorát trochu v jiném slova smyslu. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Jedná se o první film Emmy Watson, který nebyl natočen podle knižní předlohy. (Hromino)
  • Emma Watson musela ve filmu mluvit americkým přízvukem. (Weasley)
  • Coppola chtěla v tomto filmu ukázat svět mladých celebrit a odhalit alarmující pohled na dnešní moderní kulturu. (Weasley)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama