Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (370)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Banda fracků vykrádá celebritám šatníky a to prosim dvě třetiny filmu. Jeden barák je hotovej, takže hurá na další. Jinak se nedělo ale vůbec nic. Že to takhle nepůjde do nekonečna je jasný už z textu distributora, takže nikoho hromadná zatýkačka nepřekvapí a nemyslím, že se v tomto případě jedná o spoiler. No a to je vlastně všechno. V zásadě je to o tom, jak lidi kradou a pak je zatknou. I v tý nejbéčkovější kriminálce je okolo i nějaká ta šťáva, ale tady ne. A závěrečný poučení? No když vykrádáte baráky Lindsay Lohan a Paris Hilton, může se z vás stát nakonec i celebrita. No to mi poser záda! 10% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film, má nějakou myšlenku, vyznění, poslání. Ale má vůbec někdo mimo USA tenhle film vidět? Chceme o tomhle tématu, případně skutečné události vidět film? Ze zvědavosti možná ano, ale pak se třeba já zarazím a řeknu si, mohl jsem v záplavě filmů, které jsem ještě neviděl a čekají na mě, zvolit jinak. Plusově hodnotím hudbu a výkon Emmy Watson. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

sú filmy, ktoré sú vyslovene mužské (séria fast and furious...), ženské (sex v meste...) a potom sú tu filmy sofie coppoly, ktoré sú mužské, ak sa na to pozeráte z jednej perspektívy (kopa krásnych mladých šušuliek, sporo odetých, v slow motion tancujúcich, prezliekajúcich sa, pózujcich, maznajúcich sa...) a zároveň ženské, ak sa na to pozeráte z tej opačnej perspektívy (rieši sa tam móda, handry...); zároveň sa v celej jej filmografii prepletajú 2 hlavné témy, ktoré sú buď prítomné obe naraz (Virgin Suicides) alebo buď dominuje jedna (Lost in Translation, Somewhere) alebo druhá (Maria Antoinetta, Bling Ring); zo začiatku mi to prišlo, ako Hollywoodska verzia srbského KLIPu (mladé, nevybúrené a po zábave bažiace tínedžerky, neustále sa fotiace na mobily), no, samozrejme, tematicky a ideovo sa to veľmi skoro rozchádza a ide svojim vlastným smerom; po predošlom geniálnom SOMEWHERE nemôže byť Bling Ring za 5 *, aj keď je to veľmi dobrý film, hoci odstup, ktorý režisérka vytvorila medzi sebou a svojimi hrdinami môže na niekoho, kto nenazerá na svet s podobne veľkou dávkou cynizmu, irónie a sarkazmu, pôsobiť ako chlad a pre niekoho, kto si voľká v štýlovej a formálnej čistote môže pôsobiť tiež rušivo spôsob rozprávania, ktorý eklekticizmus a nerovnomerné a zdanlivo nahodilé inkorporovanie všetkých možných médií používa zámerne, konceptuálne a v kontexte celého filmu, v kotexte toho, o čom to celé je, čím vytvára dosť dobrý "bordel", podobný tomu, aký majú dotyční v šatníkoch a hlavách... ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

UPDATE 24.11. 2018 - I na druhé zhlédnutí po 5 letech mě to bavilo, byť je na tom filmu znát, že za tu dobu hodně zastaral (starý vzhled Facebooku, staré mobily, žádný Instagram...). Přesto ho ale stále považuji za výbornou kritiku naší současnosti, a to ze dvou stran - jak celebrit, kteří ve svých přepychových rezidencích hromadí absurdní množství věcí (sbírka bot Paris Hilton mluví za vše), tak těch dole, kteří k tomuto životnímu stylu vhlíží a jsou doslova posedlí značkami (v tomto ohledu si myslím, že je to dnes ještě horší než před těmi 5 lety, mj. kvůli zmíněnému Instagramu). Myslím, že Sofia Coppola coby dcera prominentního režiséra a slavná herečka a režisérka tento svět dobře zná, s okradenými celebritami z filmu je nejspíš stará známá (i proto ji asi nechali natáčet v jejich skutečných domech), a proto je ta nejvíc povolaná, komu věřím, když přijde s takovou kritikou. Film je podle mě navíc docela zajímavě natočený, střídá se tam hraný a částečně paradokumentární přístup, obsazení je výborné (Emma Watson nemá chybu), stejně tak soundtrack, a celkově to dost svižně odsýpá a skončí přesně tak, jak si člověk přeje, aby to skončilo. Zdejší nízké hodnocení si mimochodem vysvětluji právě tím, že většině lidem byly hlavní postavy extrémně nesympatické, a při svém hodnocení nedokázali rozlišit mezi svou averzí k postavám a mezi filmem jako takovým. Což je podle mě škoda. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nebudu chodit kolem horké kaše. Otevřete si galerii, podívejte se na druhý obrázek na Emmu Watson (pro negramotné je to ta v růžovém) a zjistíte, proč jsem si tento film pustil. Ta Amerika je stejně zvláštní. Nezamčený auta, nezamčený domy. V Čechách by stačilo, abych si nezamkl kolo, když jdu do hospy a za půl hodiny by bylo fuč. O domech ani nemluvím,v Čechách se zamykaj i pitomý kůlny na dříví. Celkem nenáročný film z prostředí hollywoodské zlaté teen smetánky, kterému moc bodů nepřidá ani to, že je prý podle skutečné události. Jako pohodová tříhvězdová jednohubka s Emmou to ale stačí. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Premiéra snímku se konala na filmovém festivalu ve francouzském Cannes. (Weasley)
  • Emmina postava Nicky je napsaná podle Alexis Niers, která strávila po všech vloupáních 180 dní ve vězení. (Weasley)
  • Jedná se o poslední film kameramana Harrise Savidese, který půl roku po skončení natáčení zemřel na rakovinu mozku. (montana_cz)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama