Reklama

Reklama

Černobylské deníky

  • USA Chernobyl Diaries (více)
Trailer 1

Černobyl, 1986: Když vypukla nejhorší jaderná katastrofa v dějinách lidstva, evakuovaní obyvatelé blízkého města Pripjať neměli čas ani na to, aby si sbalili osobní věci. O 25 let později šest mladých turistů se svým průvodcem navštěvuje Pripjať, aby tu společně prozkoumali trosky zničeného a zdánlivě opuštěného města. Když je okolnosti přinutí zůstat na místě přes noc, brzy zjišťují, že tu možná nejsou sami. Spoluautorem scénáře a koproducentem šokujícího filmu plného děsu a hrůzy je Oren Peli, tvůrce snímku Paranormal Activity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (523)

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Veľa ľudí sa na tento film tešilo s dôvodu atraktívneho prostredia, ale veľa ľudí bude aj sklamaných. Chernobyl Diaries neponúka vlastne nič. Otrepaní bubuláci čo niesu ani trochu desiví a do polovice filmu, kým sa nedialo nič ma to bavilo. Čudné.. viem. Herecké výkony boli strašne amatérske a ani nestoja za spomenutie v tomto komente. Vlastne už nestojí za spomenutie nič. Veľké sklamanie po veľkom očakávaní1,5*. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na film se příjemně Kouká, Naštěstí nenudí, Ale není to nic nového..Jedna či dvě Lekačky, Žádná krev.. místy hodně roztřepaná Kamera.. Ale ten Chaos a Zmatek.. Kdy do reaktoru vejde 5 lidí a utíkájí, utíkají po 5 minutách zbydou jen 2 a já nevím kam se Poděli.. Tohle mě na filmu celkem štvalo. Potěšil medvídek! Ale u mně přesný průměr! Vidím to na takový Povedený Remake filmu Evidence ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tvůrci neměli koule natočit to přímo v Pripjati. Srbské panelákové sídliště, kde se natáčelo, je sice hnusné dostatečně, ale přesto vypadá, že se v něm normálně bydlí a štáb jen řekl obyvatelům, ať nevykukují z oken. Chtělo by to především víc vegetace. Jinak film samotný je spíše průměrný horor, postavy se chovají hloupě, ale to už k žánru patří. Naštěstí NEJDE o "found footage" subžánr, takže se na to dá i koukat. Konec potěšil. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Videl som prilis vela hororov na to, aby som dal tomuto viac hviezdiciek, ako 2 **. Atmosfera bola celkom fajn, ale ked sa konecne zacalo nieco diat, trvalo to asi len poslednych 20 minut a bol koniec a o amaterskej kamere ani nehovorim. Takze u mna tak na jedno pozretie a staci. _________ Ingrid Bolsø Berdal - (Zoe) +++ Dimitri Diatchenko - (Uri) +++ Olivia Dudley - (Natalie) +++ Devin Kelley - (Amanda) +++ Jesse McCartney - (Chris) +++ Nathan Phillips - (Michael) +++ Jonathan Sadowski - (Paul) +++ Hudba: Diego Stocco +++ ()

juta 

všechny recenze uživatele

Spoiler uvnitř! Ze začátku vypadá vše nadějně, prostředí opuštěného města dodává správnou atmosféru, jenomže pak všechno naráz přestává fungovat a nastupují často nelogické pasáže a mutanti, kteří se chtějí napapat. Od té doby film ztrácí kouzlo. Aktéři jsou tam chvíli a hned se jim spálí obličej a div nezemřou a mutantíci tam pobíhají vesele dál, jakoby na ně radiace nepůsobila. Konec nepotěšil. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (16)

  • Vozidlo, kterým skupina do zóny přijede, je UAZ 2206. (Adrai)
  • Budova, ze které skupina pozoruje v dáli elektrárnu, je 5patrový dům nacházející se pár desítek metrů od kolotoče. Ten se však ve skutečnosti nachází vzhledem k elektrárně ve vzdálenější části města a okolní stavby se nenachází v takové blízkosti. I kdyby byl, výhled by znemožnovaly další budovy a porost. (Adrai)

Reklama

Reklama