Reklama

Reklama

Děj nejnovější komedie Pedra Almodóvara se odehrává v letadle mířícím do Mexika. Někde nad Mexickým zálivem se letadlo porouchá a pilotům, letušákům i pasažérům nezbývá, než si naposledy pořádně užít života. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (163)

Disk 

všechny recenze uživatele

Nový Almodovarův film Rozkoš v oblacích sice příliš nedrží pohromadě, ale jednotlivé scénky jsou samy o sobě zábavné. Je to však takový úlet, že návštěvu kina doporučuji jen na vlastní nebezpečí. :D Celou dobu jsem se usmíval od ucha k uchu a projekci jsem si užíval. Je to vlastně takový menší sraz Almodovarových dvorních herců. Antonio Banderas, Penelope Cruz, Javier Camarra a ještě k tomu Paz Vega. Je tam boží muzikálové číslo a v neposlední řadě jsou tam samé gay a bisexuální fóry. Trailer tentokrát nelže. 7/10 ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

Pedro Almodóvar se uvolnil a natočil Rozkoš v oblacích. No, proč ne? Vůbec ne špatný film. Rozhodně jsem čekal, že to bude horší. Není to žádné mistrovské dílo, ale rozhodně není na 51% jako zde na ČSFD. Spáčilová mě překvapila, že dala 70%, já bych dal takových 65%. Ten film má něco do sebe. Scénář je originální, celkem vtipný. Almodóvar ze svého filmařského stylu nic neztratil. Nikdo nepředvedl žádný jedinečný výkon, ale každý herec si zde našel dostatečný prostor, včetně Antonia Banderase a Penélope Cruzové hned v úvodu. Dobrá komedie. U mě hezké čtyři hvězdičky. ()

Reklama

arnybossy 

všechny recenze uživatele

Nie je to zrovna komedia, na aku by som zavolal holku do kina, kedze pripadne druhe rande by uz nikdy nemuselo prist, ale nakolko Almodovara zboznujem, pre mna povinna zalezitost nech sa deje co sa deje. Netreba tu hladat ziadnu myslienku, ci uprimne zasmiatie sa, ale pokial ste otvoreni comukolvek, od tvrdych gayovskych vtipkov cez sukacku v stave namesacnom, nech sa paci vazeni cestujuci, usadte sa a priputajte, odlietame do Mexica :) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Rádobyvtipná gay-parade taškařice od uznávaného umelca, ktorý sa po náročnej (a výbornej) dráme Kůže, kterou nosím, potreboval komediálne odreagovať a vyblázniť. Na kokse, prepašovanom na plac v jeho vlastnom zadku. Film, pre ktorý niet trefnejšieho a výstižnejšieho označenia než *sračka*. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Fajas nebol pôvodne v scenári až taká zlá postava, ale po niekoľkých dňoch natáčania si Pedro Almodóvar všimol, že Carlos Areces ho pomocou svojho komického inštinktu robil zlomyseľným, pretože takto to bolo vtipnejšie. Režisérovi sa zmena páčila, tak ju ponechal. (Arsenal83)
  • Jako obvykle si ve filmu Pedra Almodóvara zahrál malou roli i jeho bratr Agustín Almodóvar. (Cheeker)

Reklama

Reklama