Reklama

Reklama

Děj nejnovější komedie Pedra Almodóvara se odehrává v letadle mířícím do Mexika. Někde nad Mexickým zálivem se letadlo porouchá a pilotům, letušákům i pasažérům nezbývá, než si naposledy pořádně užít života. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (163)

Disk 

všechny recenze uživatele

Nový Almodovarův film Rozkoš v oblacích sice příliš nedrží pohromadě, ale jednotlivé scénky jsou samy o sobě zábavné. Je to však takový úlet, že návštěvu kina doporučuji jen na vlastní nebezpečí. :D Celou dobu jsem se usmíval od ucha k uchu a projekci jsem si užíval. Je to vlastně takový menší sraz Almodovarových dvorních herců. Antonio Banderas, Penelope Cruz, Javier Camarra a ještě k tomu Paz Vega. Je tam boží muzikálové číslo a v neposlední řadě jsou tam samé gay a bisexuální fóry. Trailer tentokrát nelže. 7/10 ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Čauko! To máte tak.. Pedro si vysloužil titul "pan umělec". Jeho filmy jsou hluboké, perfektní, uznávané. Proto je velmi těžké smířit se s tím, že tentokrát nám předkládá jaksi pokleslý humor, film, ve kterém je hloubka asi jako v brouzdališti.. Kdo se ale dokáže povznést nad umělcův výstřelek a zkousne občasnou nezastřiženou konverzaci, bude se docela dobře bavit s taškařicí ve stylu "Připoutejte se, prosím", kterou suverénně ovládla posádka roztomilých buzíků! :-) Jo, to jsem se měl zase jednou filmově. Woo. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za filmařskou dotaženost (kamera, střih) a jedna za hudební číslo, kterému se zasměje hetero, bi, homo i trans stejně. Almodóvar celý život točí bizarní filmy, ale po téhle nejnovější zkušenosti si moc přeju, aby zůstal u vážných témat. Ani se Banderasovi s Cruz nedivím, že si jen štěkli v úvodu a utekli. Paz Vega vypadala strašně, nepoznal jsem ji, a jako jediné milé pozitivum tak vyhodnocuji přítomnost Blanca Suárez, které to jako jediné fakt slušelo. Trojice stevardů neměla chybu, jen kdyby jim pan Pedro předložil jiný scénář. ()

štíple 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Byl to úlet. Mistr ztratil díky své slávě soudnost a začíná senilnět nebo se vrátil do svých divokých sedmdesátek...Připomínalo mi to Venuši, bohyni záchodků, kterou jsem si kdysi v opojení z mistrových filmů koupila. A přes své nadšení nedočetla.. Dokonalý byl taneček stewardů. Jinak pouhá absurdita. Ve srovnání s mistrovským koncertem v Kůži, kterou nosím, velmi slabý odvar . ()

Anjunja 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vypnout a pobavit se tak tento film je zaručeně určen pro Vás!! Ten z vás který v tomto dílku bude chtít hledat nějaký hluboký příběh či poselství tak bude zklamán. Spoustu ironických momentů, protnutí životů. Náhody, které nevymyslíš (nebo vymyslíš? =) ) spousta super narážek na gaye a jiné...Každopádně ruku na srdce - co by jste dělali kdyby jste věděli že máte 50% šanci že toto jsou poslední momenty vašeho života? ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se už o pátý film Pedra Almodóvara, ve kterém si účinkuje Penelop Cruz a dokonce o šestý s Antonio Banderasem. Dvojice se herců si však vůbec poprvé zahrála společně. (Dr Lizal)
  • Film sa natáčal v Madride a Ciudad Real (Španielsko). Natáčanie prebiehalo od 9. februára do 12. septembra 2012. (Arsenal83)
  • Jako obvykle si ve filmu Pedra Almodóvara zahrál malou roli i jeho bratr Agustín Almodóvar. (Cheeker)

Reklama

Reklama