Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Stallone 

všechny recenze uživatele

Tak jako místní expert na žánr horor jsem si povinně pustil i tento. Jsem zklamaný. První polovina filmu je výborná. Atmosféra se buduje, postavy mi byly sympatické a jako divák jsem čekal, jak režisér dobře rozehraný snímek vygraduje ve velké finále. To se ovšem nestalo. Tajemno se postupně vytrácí a divákovi je jasné, kdo ´´dýchači´´ vlastně jsou. Konečné akční finále ve stylu ZOMBIE mě zklamalo. Úplný závěr působí amatérským dojmem. Pokud bych příběh režíroval já, držel bych se tajemné atmosféry až do konce a nepřistoupil bych na ZOMBIE mord. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelně nudná obludnost, které bych se podruhé obloukem vyhnul. Nesympatické obsazení no name herci, stupidní děj splácaný z těch nejohranějších žánrových klišé, nelogické chování postav a vyloženě dementní děj, který mě celou dobu jen rozčiloval. Úvodní rozjezd je nesnesitelně pomalý a dějově prostinký do krajnosti, velká část scén celého filmu se navíc odehrává v takové tmě, že člověk stejně vidí úplné hovno. Pro mě osobně jeden z nejnudnějších filmů za hodně dlouhou dobu - a asi i nejzbytečnějších, protože v něm není absolutně nic, co bych už neviděl stokrát jinde. O amatérské úrovni triků potom radši pomlčet. Jak se tohle může někomu líbit... ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jako milovník postapo filmů jsem Hidden vřele přivítal do mé sbírky filmů s tímto žánrem. Nečekal jsem moc, o to větší bylo překvapení. Sice jsem už od prvopočátku jaksi podvědomě tušic kdo jsou oni ,,dýchači'' , to mi ale nijak nebránilo se místy solidně bát. Příběh byl docela solidně vystavěn a jak vida k dobrému hororu z konce světa stačí pár ohořelých baráků, vrak školního autobusu a kryt CO 2+1. Herci byli dobří, zejména holčička hrála velmi přesvědčivě. jen doufám, že se jí po natáčení nezdálo o dýchačích a nelezla pod postel :-). Závěr sice trochu překvapil, na stranu druhou mi přišel podobný tomu z The Road. I ta závěrečná hudba byla podobná i když Nick Cave je Nick Cave. Tady zejména ve vypjatých momentech hutně gradovala a solidně přidávala na napětí. A kladně hodnotím i příjemnou stopáž, těch 84 minut uteklo jak voda a nikde nic nepřebývalo ani nechbělo. Za mne tedy spokojenost a dávám 4 plechovky broskví. * * * * ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický filmy mám rád. A tak jsem byl celkem zvědavej s čím přijde Hidden. Musím přiznat, že film si moji pozornost získal hned od začátku ikdyž se v něm v podstatě prakticky nic neděje a nepřichází s ničím novým. Jenže tohle soužití rodinky v protiatomovým krytu je natočený poměrně dobře. Do krytu proklouzne i temnější atmosféra, dialogy nenudí a herci se svých rolí zhostili taky dobře. Zhruba hodinu si moji pozornost Hidden dokázal udržet. Ale když rodinka vylézá z krytu na povrch , jde to všechno do kopru. Co se dělo pak to už mi mozek nebral. Konec je trapnej až to bolí a v mých očích sráží film níž než by si za první hodinu zasloužil. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Outbreak meets Take Shelter. Z toho prvního mu chybí peníze, z toho druhého důvtip a atmosféra. Scény výletů do fantazie, hrátky s emancipací a nezbytná brutální vražda panenky si v těch komorních momentech sami o sobě nevystačí, a když se Hidden po náletu na město dostane na rozcestí reálného thrilleru a lehce „hulkovské“ inovace žánru zombie epidemie, vydá se tím směrem, jakým se vydá. Přeji zbytku rodiny Bannerů hodně štěstí a hlavně pevné nervy.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama