Reklama

Reklama

Tak fajn

  • Slovensko Tak fajn
Trailer 2

Obsahy(1)

Tak Fajn je komedie o nepodařené dovolené ve třech v Chorvatsku. Milan se rozhodne požádat svojí přítelkyni Beatu o ruku právě během romantické dovolené u moře. Na tu s nimi nakonec jako křen jede i věčný party živel Miki, který se rozhodne jim romantický výlet a zásnuby zorganizovat. Věci se mu ale pravidelně vymykají z rukou a nic nedopadne tak, jak mělo. Povede se nakonec alespoň žádost o ruku, nebo bude dovolená u moře úplná katastrofa? Atmosféru letní komedie umocňují scenérie Jadranských pláží, záběry plné slunce a hudební hity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (100)

Havenohome odpad!

všechny recenze uživatele

Váhal som. Ale je to odpad. Je to nehorázna nuda. Keby ma tam aspoň niečo urážalo. Aspoň k nejakému vzrušeniu by prišlo. Ale je to len nuda. Ochotníctvo a amatérstvo na všetkých úrovniach. Tvorca patrí k skupine obyvateľstva SR, ktorá si myslí, že natočiť ľahký žánrový film je jednoduché. Je to rovnako ťažké ako natočiť umelecký film. Všetky gagy sú primitívne ako v námetovej polohe, tak aj v prevedení. Jediná skupina, ktorej sa to môže páčiť je asi len Poledňákovej komédiami a Elánom zdecimované publikum. ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Ale nebylo to špatné. Sice to nemělo žádný děj a bylo to amatérské jak hajzl, ale pěkné ženské, letní pohodička u moře, trošku mě tam sraly ty ohavné cajdáky co se vždycky na plné koule pustily a nebylo nic jiného slyšet a palonder je tu a tam trošku na přes držku, ale labudovci (mladý moc hereckého talentu teda nezdědil, ale je to takový sympatický šotek) a žilecká to zachranují, aj sranda to místy byla. No objektivně je to tak na jednu nebo dvě hvězdy, ale na protest dám čtyři - nechápu totiž, co některé místní jedince na tomhle naprosto nevinném díle tak strašně uráží (ačkoli mě napadá, že pokud na tom někdo byl v kině a dal za to peníze, tak je to docela pochopitelné). ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Letní dovolenková atmosféra byla docela fajn. Ale to je tak bohužel to jediné, co může tenhle příběh nabídnout a taky hudbu. Ta taky nebyla marná. Děj je úplně o ničem. Herci se ani nesažili něco hrát, což je docela škoda, protože je tu spousta ingrediencí, které by k tomu přímo posloužily, kdyby je někdo dokázal použít a nenechal je jenom rozplynout ve zbytečnost. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[5/10] Kombinácia žáner komédia a slovenská tvorba nikdy k sebe nesedeli a tento film je toho dobrou ukážkou. Každopádne sa nemôže tento film brať ako nejaká vážna komédia, kto to tak berie, robí strašnú chybu, pretože natočiť dobrú komédiu je strašne ťažké a režisér/scenárista/kameraman v jednom musel mať strašne veľa odvahy a penazí, že sa na toto podujal a natočil tento snímok. Ja to beriem ako oddychový film pri ktorom nič neriešim, herci sú prijateľný, prostredie pekné, fajn známe pesničky od našich interprétov, humoru je málo, iba pár úsmevných situácií, výraznejší nie je takmer nikdy ale najviac sa mi páči Labuda starší. Neriešim dejovú líniu, kameru a podobne, pretože to nemá význam. Takisto ako nemá význam točiť tento film, ako oddychový film áno, ale bohužial nič viac. Pri najlepšom priemerný snímok, nie nudný, ale nepotrebný. Čo z toho je horšie?! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„Tak fajn“, jdeme na to. Jakým numerem nejlépe ohodnotit hodnotu této letní komedie, a to nemyslím uměleckou hodnotu, ale jakoukoliv hodnotu. No, kdyby šlo čistě jen o filmařinu, tak nula by byla myslím fér. Ale zkuste to udělat jako já…..v neděli jsem se po svátečním obědě vyvalil do postýlky a společně s vydatným menu pozvolna trávil i Janíkův debut……a najednou bylo devadesát minut pryč, chorvatské slunce mne nespálilo, žiju a dokonce si dovedu živě představit, že se s tímto, pro některé uživatele „odpadem“, za několik let znovu potkám. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Pavol Janík ml. sa podieľal na filme ako režisér, scenárista a aj ako kameraman. (harryy)
  • V scéne, keď Beáta (Barbora Žilecká) spadne z lode, má na sebe iba plavky. Keď však vylieza na loď, má na seba sieťkované šaty. (toi-toi)
  • Milan (Marián Labuda ml.) nosí vo filme tričko s nápisom MUFUZA. Ide o futbalové mužstvo zložené z hercov, spevákov či bývalých športovcov, ktorého celý názov znie Mužstvo futbalových zázrakov a ktorého členom je aj Labuda ml. (toi-toi)

Reklama

Reklama