Reklama

Reklama

Malý princ

(seriál)
Francie / Německo, (2010–2013), 33 h 48 min (Minutáž: 26 min)

Hrají:

Gabriel Bismuth-Bienaimé, Franck Capillery, Céline Melloul, Guillaume Gallienne, Marie Gillain, François Siener, Evelyne Grandjean, Matt Ellis (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(78)

Animované zpracování jednoho z nejslavnějších děl moderní světové literatury. (oficiální text distributora)

Recenze (33)

Namaste 

všechny recenze uživatele

Po BIBLI a Marxově KAPITÁLU věčný bestseller MALÝ PRINC je veledílem srozumitelným málokterým dětem. Většinou v něm objevíme ten půvab a kouzlo mnohem později. Tato série je určena především dětem mezi 6-ti až 10-ti lety a právě proto v tomto případě knihu a film až tak nesrovnávám. Téměř 700 osob se podílelo více než 4 roky na realizaci těchto příběhů, které začínají tam, kde vyprávění Antoinea de Saint Exupéryho končí. Přestože se tvůrci od knihy někdy i odklánějí, například tím, že příběhy provádí sám malý princ a růže dostala obličej ženy, to nejdůležitější zůstalo. Při návštěvách 24 planet v nebezpečí vítězí přátelství, odvaha, tolerance a charakter. Zůstala i romantika a spousta fantazie. Myslím, že se touto sérií podařilo představit malého prince dětem 21.století. Například i to, že mu záleží na osudu planety a má odvahu za ni bojovat, je aktuálnější než kdykoliv předtím. Znám 5-ti letého klučinu, který se vždy na nové díly těšil a dokonce si i častěji prozpěvoval úvodní melodii. Co víc si přát? Namaste malý princi... ()

BlondJames odpad!

všechny recenze uživatele

Aneb jak zprznit malého prince... neskutečně odporná fraška...opravdu..(malého prince mám na sobě i vytetovaného... a znám ho všehovšudy nazpaměť) ale ...z tohoto se mi chtělo opravdu zvracet a to jsem opravdu shovívavý člověk..dala jsem tomu šanci a vzalo mi to několik minut života.tfuj tfuj a ještě jednou tfuj ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Hodnotím síce iba na základe zhliadnutia dvoch dielov, ale viac som zo seba nemohol vymáčknuť. Fakt sa jedná o dosť zlý seriál, či už otrasnými animáciami, sprznutým dejom a takisto odbočením od predlohy. Toto naozaj neodporúčam, strata času. Jedna hviezdička za to, že tvorcovia aspoň mali snahu priblížiť túto klasiku súčasným deťom. 20 % ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Vím, že to pro dospělé není žádný zázrak. Je to totiž seriál pro děti. S knížkou to sice nemá moc společnýho, ale ta mě jako malýho nudila. Tohle ne. Má to svižný děj a sympatický animovaný postavy. A když já jsem byl malý, tak pro mě nebylo oblíbenějšího seriálu. Teď už se na to koukat nebudu, ale jednou to dětem pustím a nepochybuju o tom, že se jim to bude líbit. ()

terezkys 

všechny recenze uživatele

Tak se mi zdá, že si tady všichni zase hrají na intelektuály :-) Exupéryho kniha sice předstírá, že je knihou pro dítka, ale ve své podstatě je to krásné dílo, které člověku dá nejvíc až v pozdějším věku. Seriál má naopak jasný cíl - zabavit děti (a přerostlé děti jako jsem já). Moji malou sestru baví, mě také. Osobně ho považuji za to lepší, co běží na Minimaxu. ()

Galerie (152)

Reklama

Reklama