Reklama

Reklama

VOD (1)

V napínavém thrilleru Uzavřený kruh svede bývalé milence-právníky dohromady velmi vážný teroristický útok. Komplikovaný případ prověří jejich loajalitu. Brzy se navíc ukáže, že v sázce není jen jejich kariéra, ale i život. V rušné londýnské tržnici vybuchne dodávka a rázem je na světě jeden z nejsledovanějších případů britské historie. Pachatel je dopaden a schyluje se k soudnímu přelíčení, které bude sledovat celý svět. Proti sobě stojí dva výjimeční právníci, bývalí milenci (Eric Bana a Rebecca Hallová). Případ se zamotává a vše nasvědčuje tomu, že je do něj zapojená tajná britská policie. Najednou už není v sázce jen kariéra obou právníků. Tady půjde i o jejich životy. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (88)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dva právníci se snaží obhájit údajného strůjce teroristického útoku v Londýně, ale naráží přitom na souvislosti, které je ohrožují na životě. Přesto se rozhodnou dopátrat pravdy. Takže nic nového pod sluncem. A s ničím novým nepřišlo ani zpracování. vše jede podle zavedené šablony k očekávanému konci, ale přesto nejsem zklamán. Herecky mi to víc než sedlo a film měl díky nenatahované stopáži tempo, které dokázalo udržet pozornost. Víc jsem nepotřeboval. 70% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tak jo - a je tu další film z kategorie "non-mainstream", o kterých se dovídám jenom díky zdejšímu profilu a kolonce "oblíbení uživatelé". Přitom veliká-převeliká škoda, tento film, pokud bys se totiž dostal do podvědomí inteligentního dospělého (širšího) publika, musel by být podle mě doceněn daleko víc, než-li současných, mizerných 64 % ! Vezměte v úvahu i to, že nenávidím herečku Rebeccu Hall, ale i tak jsem musel za 4*. Bylo to vážně napínavý, pár much to mělo, ale obecně hodně zajímavý pohled do tahanic v britské tajné službě................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli šlo o nějaký napínavý thriller, ale určitě vím, že se nám to pěkně všechno zamotalo a zamíchalo dokupy a děj diváka táhne na všechny strany a přitom nikam. Bana i Hallová odvedli dobrou práci, ovšem jelikož šlo o kruh s přídavným jménem uzavřený, bylo od začátku vše jasné. Prostě není jiné východisko než... Ale na to se podívejte sami. 60% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Closed Circuit je o vysoko profilovom teroristickom prípade, ktorý je kurevsky tajný a informácie z neho sa nesmú dostať do uší platičov daní. Tento prípad zvedie dohromady dvoch bývalých milencov ( Bana a Hall), ktorí majú za úlohu obhajovať atentátnika, ktorý si šľahá herák do rúry v base. Postupne začínajú vychádzať na povrch zaujímavé odhalenia, ktoré môžu ohroziť národnú bezpečnosť a paranoia na seba dlho nenechá čakať... ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Spoiler: dal bych plný počet, kdyby se tam nelavírovalo nad tím, že tajná služba udělala asi "chybu", jejímž důsledkem se stal atentát, nýbrž kdyby tam byly ty koule na to na plnou hubu říct, oni to udělali schválně, aby mohli snáz manipulovat veřejným míněním a v boji proti smyšlenému nepříteli zase jednou pořádně poutahovat šrouby (i když to v profízlovaný Británii s kamerama na každým rohu už jde ztuha). ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno