Reklama

Reklama

Kdo přežije - Amazonie

(série)
  • USA The Amazon
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jenna Morasca

Obsahy(1)

V pořadí již šestá série, tentokrát z Jižní Ameriky. Natáčelo se v severozápadním brazilském státě Amazonas v okolí řeky Río Negro, která se vlévá do Amazonky. Pro natáčení byla využita soukromá přírodní rezervace Floresta da Vida a zázemí hotelu The Ariau Amazon Towers. (obivan568)

Recenze (76)

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ultimátní zábava, a to především díky jednomu z nejlepších strategických hráčů a zároveň jednomu z mých největších oblíbenců, Robovi C. Série nabízí vše, co je třeba - od divácky zajímavé lokace, přes výtečné twisty, a to jak ze strany produkce (výběr hráčů do nových kmenů byl mnohem zajímavější, než pouhé náhodné tahání šátků), tak ze strany hráčů (první a doposud (od první až po 26. sérii) jediné, pokud mne paměť neklame, přenechání individuální imunity v rámci strategie, která se posléze vyplatila) po především vynikající casting. A jako sladká třešnička na dortu - jedny z nejvtipnějších zpovědí při hlasování (obzváště díky Robovi). Favorit: Rob; Oblíbenci: Deena, Christy, Matthew; Prudiči: Roger, Joanna. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych chtěl dát nějaké sérii Kdo přežije 5* tak to bude určitě tato série. Souboj mužů a žen byl velmi poutavý i výsledky jednotlivých střetů a kontrast obou táborů tudíž se bylo na co koukat. A sloučení? tam se rozmohly intriky, spojenectví a zrady a to snad co rada to zrada či překvapení a to mnohdy milé jindy nemilé. Nikdo si nemohl být ničím jistý a mnohdy jedna neuvážená věta nebo výhra ve výzvě znamenala totální obrat ve hře. Oblíbení hráči? Butch, Rob, Christy a časem jsme si oblíbil Matthewa. Výsledek? Vítěz/ka si výhru určitě nezasloužil/a nebylo fakt za co bylo zde víc hráčů a hráček co udělali víc a měli vyhrát. Tudíž velmi kvalitní série, ale Kdo přežije není pořad, kteérmu jsem ochoten dát 5* ač na něj mnody s velkou chutí čekám a hltám každý díl. Tudíž silné 4z5 ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER, KTERÝ MŮŽE PROZRADIT, KDO BYL VE FINÁLOVÉ DVOJCE: Amazonie předvedla svou krásnou přírodu a přinesla další várku zajímavých přeživších. Série to byla zaručeně dobrá a to hlavně díky Robově skvěle promyšlené hře. Finálová dvojka byla trochu překvapením, ale čekal jsem nějaký takový zvrat. Přijde mi, že ty dva tou hrou proklouzli neviděni a neslyšeni. Spíš byly pro smích. Oblíbené postavy: Rob, Christie Nejméně oblíbené postavy: Daniel, Roger ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery!!! Výborná série, o tom není pochyb. Velké množství zajímavých situací (od rozdělení kmenů přes požár kempu až po klacek na závěrečné kmenovce) a zvratů (vyloučení hned několika soutěžících, kteří to vůbec ,ale vůbec nečekali). A i několik velmi zajímavých soutěžících se zde najde. Jeden ovšem stojí nad ostatními - Rob - rozhodně jeden z největších stratégů a komiků (kdybych tuhle sérii viděl jako první, tak by mě asi sral, takhle jsem si jeho účinkování užíval). A vítěz? Are you fucking kidding me? Fůůůj... ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amazonie je originální především díky rozdělení na kluky a holky. Jeden by nevěřil co taková "maličkost" může udělat. Obě pohlaví se začala chovat úplně jinak. Soutěžící se kvůli tomu zpočátku moc nesoustředili na hru a vypadalo to spíš jako nějaká dohazovací show. Ale časem atmosféra zhoustla a jelo se pěkně naplno. Další série, ve které mi nikdo nevadil. Oblíbený kmen: ani jeden. Oblíbení: Deena, Jenna. Neoblíbení: nikdo. 4* ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, kdy se kmeny rozdělují dle pohlaví. (obivan568)
  • Christy Smith je první neslyšící účastnicí show. (Zix.)
  • První série, ve které se soutěžící Jenna Morasca vzdala imunity a dala jí Heidi Strobel. (Zix.)

Reklama

Reklama