Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dívčí taneční skupina pod vedením slavného manažera a choreografa Evanse slaví úspěchy po celém světě. Uhlídat tento rej krasavic je pro Evanse úkol vskutku heroický. Snad proto u něj platí cosi o tom, že účel světí prostředky. Musí totiž udržet nejen profesionální kázeň, ale především i kázeň morální. Muži, to znamená vztah – sex – manželství – sňatek – dítě, cokoliv z toho znamená pro dívku konec kariéry, pro Evanse hledání nové tanečnice a pro soubor narušení disciplíny. O to větší zděšení zavládne u Evanse, když ve svém pokoji, uprostřed úspěšného turné, nalezne nemluvně. Je třeba zachovat chladnou hlavu a především nezpochybnit svou autoritu. Co ovšem není pro mistra improvizace, jakým je Louis de Funes, zas takový problém. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

pufina 

všechny recenze uživatele

Šíleně bláznivé, taneční, úsměvné a vtipné. Louis de Funès, pro mě největší francouzský komik (na kterém jsem prakticky vyrostla) - prožíval každou scénu, přepracovával každý detail a tento film není výjimkou. Báječná a elegantní komedie s mistrem de Funèsem :-) Příběh jak zabloudí malé jehňátko (meee, meee) je dokonalý :-D ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená komedie. Louid de Funés je skvělý jako vždycky, František Filipovský mu pomáhá, seč mu síly stačí. Dějově je to průměr, ale vůbec to nevadí; bavíte se i tak. Povedené písničky. Překvapí zpěv Františka Filipovského. K tomu zpěvu a k těm písním je ta čtvrtá hvězdička. Klidně bych dal i pátou, ale nemůžu, protože Senzační prázdniny se mi líbí víc... ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Hudební téma, které se stalo klasikou, velice povedené a chytlavé taneční scény, krásná děvčata, účesy, šatstvo, vše stylové až na půdu, zkrátka vítejte do roku 1970 se vším, co si z něj lidé rádi pamatují. No a k tomu si přidejte neodolatelnou pohádku od vypravěče Louise de Funèse, meditační ticho nad nočníkem, uklidňující vliv přírody, a najednou máte další z řady zdařilých funèsovek. ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Tady u tohodle filmu se Louis de Funes opravdu vyřádil. Co se týkalo jeho perfektně provedených scén, tak to byl fakt dobrý výkon. Ve většině scén doopravdy ukázal, že je to nejlepší komik. I jeho syn dobře zahrál roli, škoda že nekráčí v jeho stopách :(, umí hrát kvalitně. Atmosréra byla velice humorná, místami klidná a měla velice pozitivní nádech. Tady taky musím velice důrazně upozornit na VYNIJAKÍCÍ PÍSNĚ, jež dělali taky kvalitu filmu. Skoro každá scéna je provázena kvalitním humorem, na který se opravdu dá dívat a zaručeně potěší. Já mám k Piti, Piti, Pa velice kladný vztah a nechtěl bych, aby se tento film zahazoval a myslím si, že patři mezi nejdokonalejší filmy, co kdy Funes natočil, a tudíž dávám bez konkurenčně 5*. 95% ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film si pomatuju moc dobře , když sem ho viděl poprvé. Bylo to když jsem byl ještě malej. V tu dobu si pomatuju že jsem vůbec neponocoval , maximálně do 10:00. Vzpomínám si že ten film měl končit až v 00:00. Byl jsem při sledování sice dost ospalej , ale chtěl jsem se strašně na něj dokoukat, protože se mi strašně líbil. Nevím jestli jsem Louise de Funese v tomhle filmu viděl poprvé , ale vím že od tohohle filmu sem si filmy s nim zamiloval. PITI PITI PÁ , PITI PITI PÁ ... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • Česká hudobná skupina Tata Bojs naspievala a nahrala videoklip ku skladbe „Attention Aux Hommes“, postavený na popevku a častiach textu z filmu Piti Piti Pá. (Raccoon.city)
  • Louis de Funès v roku 1968 pochyboval o udržateľnosti svojho úspechu a v obavách z toho, že svoje publikum jednotvárnymi rolami unudí, zobral práve túto rolu, keďže tu mohol pracovať s mladým filmárom a ide o nový prvok v jeho kariére: v podstate muzikál. (Arsenal83)
  • Na choreografii tanečních výstupů se podílel tanečník Christor Georgiadis. Ve filmu si zahrál postavu Chrise, který Evansovi (Louis de Funés) píská ptáčky pro uklidnění. (vesper001)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno