Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (163)

Figu 

všechny recenze uživatele

Tady se nám Peter Bogdanovich snažil až moc čarovat a proplétat děje, že se krapítek přepočítal. Hrůza hrůzoucí!!! S komedií toho nemá moc společného. Je škoda nevyužitého hereckého potenciálu, které pod svá křídla celý štáb dostal. Po dlouhé době mě velice zklamala Aniston, které fandím. Všechno špatně! 30% ()

neo250 

všechny recenze uživatele

Príjemná večerná oddychovka zo zaujímavou zápletkou, ktorá sa mi naozaj zapáčila. Kde si ženatý režisér hľadá prostitútky aby si s nimi užil,neskoršie im pomohol a otvoril im oči. No tie neskôr náhodne stretne a hľadá možnosti aby to nezistila manželka. Následne náhodné stretnutie všetkých vyčaruje slušnú zápletku s predvídateľným koncom. Škoda pomalého úvodu kde som sa patrične miestami nudil. No viac ma sklamalo príliš málo scén od J. Aniston. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Netypická americká komedie, ve které se hodně konverzuje a příjemně se na ni dívá. Jemně ztřeštěný příběh, který vypráví ambiciózní mladá (a sympatická) šlapka. Právě její vstupy s vyprávěním toho, co již proběhlo, by v jiném filmu mohlo působit rušivě, ale zde bylo nezávadné. Chvílemi jsem měl pocit, jako bych se díval na nějaký neznámy film od Woody Allena. Atmosféře ještě místy dopomáhala hudba jak z francouzského retro filmu. Imogen Poots se hlavní role zhostila lépe, než nějaká známá top herečka. Spousta okolních postav byly "správné postavičky" a úderná psycholožka Jennifer Aniston byla mňam. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Takže ste boli... šľapka?!" – „Och nie, bola som niečo ako... ich múza." Ten scenár zrejme na papieri vyzeral o dosť lepšie, než to, čo sa Bogdanovichovi nakoniec podarilo pretaviť do výslednej podoby. Je to dosť škoda, pretože človek musí byť fakt "umelec", aby premrhal taký potenciál s tak výborne vybratou hereckou zostavou. 60 % ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Filmu by zcela určitě slušelo patřičné divadelní představení. Příběh je totiž koncipován tak že se odehrává v hotelu, na jevišti a v restauraci. Takže kulisy jsou nachystány, pak je potřeba vždy nahnat na jedno místo všechny postavy a čekat co se z toho vyvrbí. Svědomí tady nemá čisté nikdo, tím pádem se občas dostaví nějaká zábava. Z herců musím pochválit závěrečný, hodně nečekaný, výstup samotného Quentina. 50% ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Snímek měli již diváci možnost vidět na filmovém festivalu v Benátkách, kde v srpnu 2014 proběhla jeho oficiální světová premiéra. (Plechpetr)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama