Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Slaďárnám se nebráním. Pokud jsou dobře natočený, nemám problém a dokonce několik z nich patří mezi mé TOP filmy. Zde jsem sice nečekal nic velkého, ale i tak přišlo zklamání. Naivní scénář mě ani neobměkčil, ani nedojal a v závěru spíš mírně negativně překvapil. Detektivní slátanina, kde třičtvrtě filmu váháte, jestli jde o romantiku nebo krimi a nakonec vám režie pěkně naservíruje mysteriózní třešničku na dortu, která tu působí jak pěkně mířená facka na tvář pří -20°C. Nechci o tomhle podprůměrném snímku nějak laborovat, tak bych to zkrátil asi takto: hodně slabá romantická detektivka, kde se uprchlá vražedkyně zamiluje v malém městečku do mladého usedlíka - prodavače. Nakonec je z vražedkyně oběť, což je asi v polovině filmu rozuzlení jedné strašné záhady a na konci pak přijde duchařská vsuvka, která tady vypadá hodně slabě a trapně. Nezaujalo a dvě hvězdy možná za pár klišé průměrných scének a sympatickou Julianne Hough. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Před koncem jsem byla rozhodnutá dát filmu 3 hvězdičky, ale scéna, kdy Katie čte ten dopis mě tak dojala, že nemůžu jinak než dát hvězdičky 4. Julianne Hough byla v roli Katie úžasná a moc se mi do téhle role hodila, doufám, že v budoucnu dostane více hlavních rolí. S představitelem Alexe jsem už tam moc nadšená nebyla, ale i tak ušel. Příběh se docela drží knižní předlohy, i když tam je pár nepřesností, ale ten konec mě prostě dostal. Byla jsem stejně dojatá jako u knihy. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

První hodinka trošku nudnější, kromě toho začátku, tam byla jenom romantika, ale druhá hodinka velice dobrá, už se tam začalo něco dít. Největší plus tohoto filmu byla jednoznačně nádherná Julianne Hough, na tu byla radost koukat celé dvě hoďky :-))) Joshe Duhamel zahrál v pohodě, mám ho jako herce rád. A až do závěru jsem chtěl napsat, že Cobie Smulders je v tom filmu úplně zbytečně, kdyby tam nebyla tak se nic nezmění. Jenže pak přišlo závěrečných 5 minut a dle mého totálně zkažený závěr. Já jsem ho ani nepochopil, jestli teda ta jejich matka žije a neumřela na tu rakovinu nebo se to Katie jenom celou dobu zdálo, že má kamarádku-sousedku? Nevím, každopádně za tenhle závěr určitě jednu * strhávám. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Pravda, typický Nicholas Sparks. Ale není to právě to, co u jeho příběhů milujeme? Tu sladkou naivitu, nádherné slunečné prostředí a osudovou lásku. Člověk občas potřebuje vypustit a trochu si zasnít a tyhle filmy jsou na takové chvíle jako dělané. To, že to je předvídatelná sladárna neberu, protože to musí být jasné každému, kdo si přečte obsah nebo si povšimne jména autora předlohy. Mě osobně to zaujalo více než Zápisník (vida, tam nikomu klišé a kýč nevadil ) a krimi struna mě bavila a držela napnutou až do konce. A když už jsme u toho konce - ten trochu pokazil původní stoprocentní dojem .. Přesto je to příběh s pěkným námětem, sympatickými herci a především celkovou atmosférou, obzvlášt při pohledu na sluneční paprsky prostupující mezi listy stromů nebo přístaviště je to velice příjemné pokoukání. Neromantikům vstup zakázán. :) ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

"Bezpečný přístav" splňuje přesně to, co očekávám od romantického filmu. Ústřední dvojice je fajn (Julianne Hough dobře "nahrazuje" typ herečky Ashley Judd), film má pár slabších míst, ale situace fungují a i když jsou lepší romantické filmy, tak Bezpečný přístav rozhodně nepatří mezi ty špatné. 70% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Zatímco ve filmu má Katie (Julianne Hough) své přírodní vlasy hnědé a před útěkem si je obarví na blond, v knize to je přesně naopak – přírodní vlasy jsou blond a před útěkem si je obarví na hnědou. (Iveet)
  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)

Reklama

Reklama