foto

Bethany Joy Lenz

  • nar. 2.4.1981 (38 let)
    Hollywood, Florida, USA

Biografie

Herečka, zpěvačka a skladatelka Bethany Joy Lenz (rodné jméno) se narodila 2.dubna 1981 v Hollywoodu (Florida, USA). Otec Robert Lenz - učitel dějepisu a matka Cathie - osobní manažerka.

Už jako teenager hrála na klavír a kytaru a také si sama začala psát texty písní. Jako zpěvačka vydala dvě nezávislá alba - Preincarnate and Come On Home (2005). Její nejznámější písně jsou například Elsewhere, Halo, Let me fall. Nazpívala také dua, nejznámějším je duet se zpěvákem Tylerem Hyltonem s názvem When the Stars Go Blue.

Jako herečka se proslavila především jako Michelle Bauer Santos v GUIDING LIGHT a jako Haley James Scott v seriálu ONE TREE HILL (od 2003).

Lenka "LeneaV" Vysloužilová

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bottled with Love (TV film)
2018 Poinsettias for Christmas (TV film)
Royal Matchmaker (TV film)
2017 Extortion
Snowed-Inn Christmas (TV film)
2014 The Christmas Secret (TV film)
2004 Bravo Girls: Opět v akci
2002 Legacy, The (TV film)
2000 Mary and Rhoda (TV film)
1998 1973 (TV film)
1996 Zhubni!

TV seriály

2019 Pearson (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Chirurgové (TV seriál)
Personal Jesus (S14E10)
2017 Colony (TV seriál)
Ronin (S02E13)
Seppuku (S02E12)
The Garden of Beasts (S02E10)
další epizody (9)
Chirurgové (TV seriál)
1-800-799-7233 (S14E09)
2016 American Gothic (TV seriál)
Whistler's Mother (E13)
The Veteran in a New Field (E10)
Kindred Spirits (E08)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Paradise Lost (S03E16)
Parting Shot (S03E13)
2014 Songbyrd (TV seriál)
2013 Dexter (TV seriál)
Už tam budem? (S08E08)
Kodex oblékání (S08E07)
Kousek sebe (S08E06)
další epizody (5)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Okénko po okénku (S14E05)
2012 One Tree Hill (TV seriál)
Always and Forever (S09E14)
One Tree Hill (S09E13)
Anyone Who Had a Heart (S09E12)
další epizody (14)
2011 One Tree Hill (TV seriál)
This Is My House, This Is My Home (S08E22)
Flightless Bird, American Mouth (S08E21)
The Man Who Sailed Around His Soul (S08E20)
další epizody (11)
2010 Změna je život (TV seriál)
Music Faced (S02E05)
One Tree Hill (TV seriál)
Darkness on the Edge of Town (S08E11)
Lists, Plans (S08E10)
Between Raising Hell and Amazing Grace (S08E09)
další epizody (21)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
Some Roads Lead Nowhere (S07E12)
You Know I Love You, Don't You (S07E11)
You Are a Runner, and I Am My Father's Son (S07E10)
další epizody (24)
2008 One Tree Hill (TV seriál)
You Have to Be Joking (Autopsy of the Devil's Brain) (S06E12)
We Three (My Echo, My Shadow and Me) (S06E11)
Even Fairy Tale Characters Would Be Jealous (S06E10)
další epizody (30)
2007 One Tree Hill (TV seriál)
All of a Sudden I Miss Everyone (S04E21)
The Birth and Death of the Day (S04E20)
Ashes of Dreams You Let Die (S04E19)
další epizody (11)
2006 One Tree Hill (TV seriál)
Songs to Love and Die By (S04E10)
Some You Give Away (S04E09)
Nothing Left to Say But Goodbye (S04E08)
další epizody (23)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
How a Resurrection Really Feels (S03E09)
The Worst Day Since Yesterday (S03E08)
Champagne for My Real Friends, Real Pain for My Sham Friends (S03E07)
další epizody (20)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
Don't Take Me for Granted (S02E10)
The Trick Is to Keep Breathing (S02E09)
Truth, Bitter Truth (S02E08)
další epizody (23)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
With Arms Outstretched (S01E09)
The Search for Something More (S01E08)
Life in a Glass House (S01E07)
další epizody (9)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
What It Means to You (S02E20)
My Aim Is True (S02E18)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
Off Centre (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Nezapomenutelný rytíř (S04E06)
1998 Felicity (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 One Tree Hill (TV seriál)
Between Raising Hell and Amazing Grace (S08E09)
At the Bottom of Everything (S07E17)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
Screenwriter's Blues (S06E16)

Host

TV pořady

1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace