Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest ambiciózních studentů forenzních věd je na vzdáleném ostrově postaveno proti sobě, aby na této expedici mohli ukázat, kdo z nich má nejlepší předpoklady pro práci u FBI. Kapitán Veneziano a profesor Tomkins sem umístili mrtvoly, na kterých si účastníci této mise mají vyzkoušet to, co se ve školách naučili. Z mrtvol na ostrově se ovšem postupem času stávají zombie, a to co začalo jako boj o kariéru u FBI, se mění v boj o holý život. (cardinals)

(více)

Recenze (103)

Stocki 

všechny recenze uživatele

Film jsem chtěl vidět především kvůli Katharine Isabelle, která mě navnadila snímkem "American Mary". Od filmu jsem podle zdejšího hodnocení (5. června 2013 - 44% - 173) mnoho neočekával, a byl jsem nakonec mile překvapen. Slušelo by mu minimálně 55%, jelikož se v žádném případě nejedná o přihlouplý brak. Není zde typická banda přiožralých, nadržených či jinak poznamenaných teenagerů a hned je to znát. Zombíci jsou řádně agresivní a hladoví. Určitě si nebudete hrůzou ohlodávat části vašeho těla, nudit by jste se však také neměli. Prostě přijemná záležitost, která si na nic nehraje. 66% ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Začiatok ma pozitívne naladil, miesto čurákujúcich tínedžerov tam boli študenti medicíny s úlohou obhliadnuť rozkladajúce sa mŕtvoly rozmiestené po areáli. Všetko bolo sychravé, strohé a distingvovane odpudivé, jeden z najlepších rozbehov béčkového hororu. Potom ale zo smradľavých močiarnych hlbín vyplávala na scénu tlupa zombie muklov z vládnych experimentov a s nimi aj pachuť nemohúceho amatérizmu. Nástupom akcie akoby vskutku začal iný film, nepríjemne pripomínajúci spráchnivený osemdesiatkový taliansky trash kde je pár mäsitých gore scénok obložených všeobecnou imbecititou a bezradnosťou. Stupídny panáci sa šmotkajú tmou, vždy zahodiac zbraň po jednom použití. Už som videl jednorazovú žiletku, ale že existuje trebárs aj jednorazová palica s možnosťou použitia len na jeden úder? Z ponúkaných brutalít som si zapamätal hlavne tie prvé odhryznuté prsty a zombicu pribitú k stene tyčou cez líce. K plusom sa ráta ešte karambol s autobusom a k mínusom zasa pekne nasierajúco odseknutý záver. Po pár dňoch od pozretia si už na viac detailov nespomeniem. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si myslel, že se po American Mary pustí Katharine Isabelle do něčeho solidnějšího, ale to jsem se zase jednou šeredně zmýlil. Sice zhubla a zkrásněla, ale to bylo tak všechno, co jsem si z 13 Eerie odnesl. Jedná se jen o další šílené béčko, plné neplánovaných komických momentů, kterých ovšem zase není tolik, aby jste netlačili očima časomíru. 10% ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Konečně vím, jak se mají správně konzumovat čerstvé prsty! Úplně stejně jako Hradecké tyčinky...uvidíte zajímavý detektivní příběh s forenzní tematikou, kde se sice na začátku zjišťuje, jak asi mrtvoly odešly na onen svět, ale tato otázka se pro studenty stává prudce neaktuální, když se tam objeví nové objekty, jejichž podrobné ohledání komplikuje neochota zůstat v poloze, která se od mrtvoly očekává. Docela slušná jednohubka, pro zombiefans povinnost.Film si zaslouží určitě minimálně tři ohlodané prstíky, tj. 60 %. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Navzdory nízkému rozpočtu to mělo více než dobré efekty a zpracování. Ve svém žánru bych řekl i nadprůměr. Alespoň polovinu času se nemusí hned odehrávat ve tmě a nezmršili doslova ani ten konec. Jinak to jede ve svých kolejích, kdy se z nenadání objeví polomrtví a je jen otázkou kdo to schytá jako první. Možná byla škoda, že ve dvoučlenných skupinách byl vždy jeden machr a jeden posera. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama