Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (682)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor!! Tento komentář může obsahovat několik až hodně nevybíravých výrazů explicitního charakteru, od kterých se autor předem distancuje, neboť byly zapříčiněny enormním afektem, vyvolaným sledováním tohoto audiovizuálního zvratku! Zkurgůglvenci vyjegůglbaní, gůgllizační! Jako by jim nestačilo, že za každým internetovým bukem už číhá džímejl, aby pečlivě uložil navěky vaše emaily, bez chrómu si může jeden nechat akorát tak pozlatit pevnou linku, z téměř každého zasragůglného mobilu na vás čumí android, co se jen třepe na to zaznamenávat vaší polohu a stahovat soukromá data včetně inkriminujících esemesek se všemi vašimi lízátky, bez tytrubko už by se neobešel jediný úchyl produkující videoodpad a bez adwords můžete vlastní stránky hledat na nějakém zkurgůglveném 42 564 místě, a to už i u Bóbika. Ne, nestačilo! Ti zmrgůgldi vám ještě pod rouškou rádobykomedie napálí hezky podprahově a bez skrupulí pomrgůgldanou korporátní reklamu a vyplachovací náborové video v jednom, kde vám banda šprťáckých, čerstvě zletilých závisláků na spotřební elektronice a dva trapní pračuráci (tady by ten gůgl nevyzněl) naservírují, jaké je to kůl a IN být členem obří rodiny monopolních šmíráků a vykrádačů dat, co mají komunistickou kantýnu, a kde si o přestávce můžete s ostatními postiženými zahrát famfrbál. No, s tímhle táhněte do pigůglče, soudruzi! Říkejte mi Sibyl, ale tvrdím, že jednou nám to Velký bratr nablije zpátky do xichtů i s úroky. Až se děsím, co po téhle kogůglkotské gůglmédii xblití příjde příště! Namátkou třeba Vygůgli mě, když to dokážeš, Ztraceno v gůgltranslatoru, Starwars VII - Android vrací úder, James Bond 26 - Džímejly jsou věčné či snad katastrofický Den, kdy se zagůglila země? ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Spojení Wilsona a Vaughna po letech od "Nesvatbových" slibovalo velká očekávání, ale rutinér Levy mě nechával raději střízlivým. Vznikla nápadem slušná, ale jinak zbytečně dlouhá a po všech směrech průměrná komedie, stojící na ohraném základu outsiderů, kteří přes všechno zlo a nepřízeň osudu dokážou nemožné. Wilson a Vaughn jsou stále skvělá dvojka, ale režisér ani scénárista jim moc nepomáhají v tom se vyloženě odvázat. Celé to tak stojí na Wilsonově charismatu a Vaughnově ukecanosti, ale na dvě hodiny je to opravdu málo a vyloženě vtipné scény se zde nevyskytují. Na jedno podívání neškodné, ale snadno zapomenutelné. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Další z filmů viděný na palubě letadla společnosti Lufthansa. Byla jsem ráda, že byl ve výběru zrovna tenhle, protože jsem ho už předtím chtěla vidět. A zklamaná jsem rozhodně nebyla. Je to sice v zásadě klasický příběh o dvou ňoumech, kteří nakonec ke štěstí přijdou, ale zajímavý ho činí právě to, že je zasazený do světa Googlu, do světa nových technologií a inovace, a taky do světa, kde se pohybují geniální mladí lidé. Což pak činí dvě hlavní postavy v podstatě Alenkou v říši divů. A právě z této situace jsou čerpány skoro všechny vtipy. Rozmýšlela jsem se, jestli tomu nedat tři hvězdičky, právě kvůli té naprosté předvídatelnosti celého filmu a nulovému překvapení, ale nakonec dávám aspoň slabší čtyři díky některým dobrým hláškám a taky narážkám na jiné filmy/kultovní příběhy. PS: Viděno v originálním znění (říkala jsem si, že mám štěstí vzhledem k tomu, že předtím to u nás v kinech z nějakého důvodu běželo jen s českým dabingem, který mě dost odpuzoval). ~(3,6)~ ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Koukám na nízká hodnocení mnoha uživatelů a říkám si "věděli vůbec, že jdou na komedii"?? Přátelé vězte, že je to komedie a měla tak působit a taky že ano! Určitě jsem od filmu očekávala zábavu a taky jsem ji dostala plnými doušky. Ve filmu zazněly neuvěřitelné hlášky, ze kterých jsme se s VenDulin málem smíchy poskládaly pod sedadla, třeba: "vyfotíme to a hned to bude na néťu a bude to tzv. sdílogram". Neskutečně vychytaný byl přijímací pohovor do Googlu jak jinak než přes neŤ :-)) No a když do nás naprali jeden nejmenovaný kouzelnický zápas z jednoho nejmenovaného mnohadílného filmu, tentokrát zahraný dole při zemi, tak jsme měli co dělat abychom se soustředily na děj a ne neustále kontrolovat svůj smích :-)) Přiznávám, že jsem na začátku byla trochu skeptičtější co od filmu očekávat, ale nejraději bych na něj šla ještě jednou, jsem si jistá, že bych se bavila stejně výborně jako dnes. Samosebou předvídatelný děj, ale cooo není to žádný oduševnělý snímek, nad kterým je třeba hloubat. Je důležité hodnotit tento film podle žánru a myslím, že si zaslouží lepší skóre. Za sebe určitě doporučuju všem, kteří se chtějí bavit, výborně bavit, oprostit se od starostí, smát se skoro po celý děj filmu a těm, kteří nečekají kdovíjaké nečekané rozuzlení! P.S. Děkuji za čsfd projekci! :-) *** P.P.S. uživatel PEPINEC by se měl uvolnit a relaxovat ;-) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nevěděl, co od tohohle filmu čekat a příjemně mě překvapil. Celkem příjemná komedie s Wilsononem a Vaughnem. Ze začátku by si na ně člověk asi nevsadil, ale stejně musí být člověku hned jasné, jak to skončí. Celkem se vymakali v průběhu filmu a člověk jim to i přál. Je tam spousta narážek na různé věci. Nejvíc mě asi dostal famfrpál a profesor Xavier. "Kéž by tak bylo místo, kam můžete napsat všechny své dotazy." :D ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu se objeví mnoho zařízení s operačním systémem Android vyvinutým společností Google, například telefon Samsung i9250 Galaxy Nexus, či tablet Google Nexus 7. Mimo to se ve filmu objevují i některé výrobky konkurenční firmy Apple. (Claude Speed)
  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA), San Franciscu a Mountain View (Kalifornia, USA) d 9. júla do 25. septembra 2012. (Arsenal83)
  • Google dovolil natáčať v Googleplexe, ktorý sa nachádza v Kalifornii, päť dni. Väčšina filmu sa nakrúcala v Georgia Institute of Technology v Atlante. (sWONDER)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama