Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (682)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bohužel to nebylo moc vtipný. Oba herci mají na kontě moje nejoblíbenější komedie, tak jsem prostě čekal víc. Koukat se na to dalo, ale Vince Vaughn už byl vyloženě otravnej a Owen Wilson začíná s přibývajícím věkem vypadat divně. Navíc, ani ty vedlejší postavy nejsou moc vtipné a prostě to hrálo moc na jistotu. Nejlepší z celýho filmu jsou ty barevný Google kola. 50% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Největší problém Stážistů je prvních 20 minut, kdy se film vpravdě dost pomalu rozjíždí a nudí. Scéna s famrfpálem už ale smrdí zábavou a chlastačka, která nesmí v podobné komedii chybět, film najednou dost nakopne a film drží dech až do konce. Film na mě působil neskutečně pozitivně, hned bych vzal noťas a šel se na stáž přihlásit. Potíž je v tom, že je film zjevně hodně odtržený od reality drží se klasické šablony - parta looserů se vypracuje v profíky - včetně klasických zaškobrtnutí, která málem končí katastrofou. Ale je to americká komedie, takže stačí pár motivačních patetických proslovů a následuje happy end. Vážně, Oskara za scénář to nedostane, ale jako oddechovka to funguje velmi dobře. Nechybí množství popkulturních odkazů a to nejen na svět internetu. Bavil jsem se skvěle a tak to u komedie má být. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Svieža a celkom zábavná jednohubková komédia so skvelým hereckým obsadením. Film je veľmi "ukecaný", človek musí vedieť veľmi dobre po anglicky alebo vedieť veľmi rýchlo čítať titulky, pretože tie niekedy na obraze nevydržia ani 2 sekundy. Inak myslím, je nutný dabing. Ale aj napriek tomu, že je to tak ukecané, chýba mi tu korenie všetkých komédií, a to nejaké zábavné hlášky. Tie tu nie sú žiadne a to je veľká škoda. Takto Stážisti neprekročili svoj tieň a zostali kdesi pod vrcholom, veľká škoda, potenciál tu bol. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Další z filmů viděný na palubě letadla společnosti Lufthansa. Byla jsem ráda, že byl ve výběru zrovna tenhle, protože jsem ho už předtím chtěla vidět. A zklamaná jsem rozhodně nebyla. Je to sice v zásadě klasický příběh o dvou ňoumech, kteří nakonec ke štěstí přijdou, ale zajímavý ho činí právě to, že je zasazený do světa Googlu, do světa nových technologií a inovace, a taky do světa, kde se pohybují geniální mladí lidé. Což pak činí dvě hlavní postavy v podstatě Alenkou v říši divů. A právě z této situace jsou čerpány skoro všechny vtipy. Rozmýšlela jsem se, jestli tomu nedat tři hvězdičky, právě kvůli té naprosté předvídatelnosti celého filmu a nulovému překvapení, ale nakonec dávám aspoň slabší čtyři díky některým dobrým hláškám a taky narážkám na jiné filmy/kultovní příběhy. PS: Viděno v originálním znění (říkala jsem si, že mám štěstí vzhledem k tomu, že předtím to u nás v kinech z nějakého důvodu běželo jen s českým dabingem, který mě dost odpuzoval). ~(3,6)~ ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Koukám na nízká hodnocení mnoha uživatelů a říkám si "věděli vůbec, že jdou na komedii"?? Přátelé vězte, že je to komedie a měla tak působit a taky že ano! Určitě jsem od filmu očekávala zábavu a taky jsem ji dostala plnými doušky. Ve filmu zazněly neuvěřitelné hlášky, ze kterých jsme se s VenDulin málem smíchy poskládaly pod sedadla, třeba: "vyfotíme to a hned to bude na néťu a bude to tzv. sdílogram". Neskutečně vychytaný byl přijímací pohovor do Googlu jak jinak než přes neŤ :-)) No a když do nás naprali jeden nejmenovaný kouzelnický zápas z jednoho nejmenovaného mnohadílného filmu, tentokrát zahraný dole při zemi, tak jsme měli co dělat abychom se soustředily na děj a ne neustále kontrolovat svůj smích :-)) Přiznávám, že jsem na začátku byla trochu skeptičtější co od filmu očekávat, ale nejraději bych na něj šla ještě jednou, jsem si jistá, že bych se bavila stejně výborně jako dnes. Samosebou předvídatelný děj, ale cooo není to žádný oduševnělý snímek, nad kterým je třeba hloubat. Je důležité hodnotit tento film podle žánru a myslím, že si zaslouží lepší skóre. Za sebe určitě doporučuju všem, kteří se chtějí bavit, výborně bavit, oprostit se od starostí, smát se skoro po celý děj filmu a těm, kteří nečekají kdovíjaké nečekané rozuzlení! P.S. Děkuji za čsfd projekci! :-) *** P.P.S. uživatel PEPINEC by se měl uvolnit a relaxovat ;-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Vo filme si ako komparz zahralo aj zhruba 100 reálnych zamestnancov spoločnosti Google. (MikaelSVK)
  • Ve filmu probíhá stáž v podobě soutěže mezi týmy. Ve skutečnosti žádná taková soutěž neprobíhá a samotné týmy jsou dokonce motivovány k tomu, aby si vzájemně pomáhaly. (ronaldmekdon)
  • V závěrečných titulcích se neobjeví jméno Willa Ferrella ani Johna Goodmana. (=woody=)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama