Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Videa (1)

Celý film

Recenze (401)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší Punisher. Myslím zfilmovaný. Je to jak od Ennise, Thomas Jane má koule a Ron Perlman má prostě čuch na skvělý role. Nejlepší kraťas a já si jen říkám, jestli to není pro ostatní Franky Castly, ty celovečerní, ponižující, když je překoná tenhle desetiminutový příběh se skvělou hudbou, příběhem, atmosférou, scénářem, herci. Už by to chtělo nějaké pořádné zpracování. 100%. ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Dávam plný kotol. Kedysi som bol mierumilovnejší, ale ako sa tak rozhliadam po svete a vidím, čo sa deje cítim úzkosť a bezmocnosť a túžim po radikalnejších riešeniach. Srať na pravidlá, srať na zákony, žiadna ďalšia šanca. Aspoň vo filmovom svete niekto tým vyjebancom nakope prdel. Pri tých desiatich minútach, som hlavne na konci cítil takú satisfakciu, že sa za to budem tisíc rokov smažiť v pekle.5* ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZKURVENÝ ZVÍŘATA“..... /// Když se bílej chlap připlete do ,,záležitosti“ těch černejch (na tohle ani nemysli! )Thomas Jane a jeho příspěvek k tématu, že svět nemusí za každou cenu dospět k záhubě. Krásně brutální, poučný, ale krátký! Ovšem v takovýhle ,,Bakalářský“ stopáži bych zřejmě dokázal ohromit i já. Nevěříte? (Dejte mi k dispozici 5 vopálenejch, sirky, trochu…)/// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že s lahví ,,Jacka“ se dá udělat pěkná paseka (a taky s pistolí, nožem, …). 2.) Thx za titule ,,Serpent“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Hodně luxusní "omáž" od fanouška předlohy, který se bohužel nešťastně přimotal k jejímu potupnému filmovému ztvárnění (http://www.csfd.cz/film/117953-kat/), stejně jako před ním Dolph Lungren. Třetí pokus jsem neviděl, ale nepochybuji o tom, že není o moc lepší. Thomas Jane nám tu zahrál ve zkratce jedno z poselství, které by měl předávat Frank Castle, a to i velmi podařeném kabátku. Komiksovky se nám poslední dobou "reloadují" přinejmenším do lepšího průměru, protože už si na nich nechávají záležet, tak snad přijde Frank i po čtvrté. A přinese s sebou tu temnou, studenou a drsnou samotu hněvu znechuceného člověka. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Frank Castle (Thomas Jane) má na nárazníku auta nálepku, na ktorej je nápis – “My Child is an Honor Student“. (ČSFD)
  • Herec Thomas Jane si zopakoval komiksovou postavu od Marvelu Punishera již podruhé. Stejnou postavu ztvárnil již ve snímku Kat (2004). (tyzmrde)

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama