Reklama

Reklama

Mstitel

Trailer

Obsahy(1)

Hlavní postavou je bývalý policista Frank Castle, jehož manželka a děti se před pěti lety staly obětí atentátu, bomby, kterou pod jejich auto nastražil úlisný mafián Gianni Franco. Protože také on byl úředně prohlášen za mrtvého, zmizel v podzemí města, kde si v systému kanalizačních stok a chodeb vybudoval tajnou základnu. Od té doby se zjevuje s heslem vinní budou potrestáni jako nelítostný soudce, porota i kat zabíjí zločince, kteří unikají spravedlnosti. Za těch pět let jich má na kontě hodně přes stovku a brzy přibudou další. Jedním z těch, kdo tuší pravou totožnost tajemného mstitele je bývalý Castlův parťák Jake Berkowitz. Do tuhého jde v okamžiku, kdy se do města vrátí Franco, aby znovu doplnil prořídlé řady zločinu, zdecimované nelítostným Punisherem. Chce spojit všechny mafiánské rodiny pustit se s nimi do boje proti japonské Yakuze, vedené nelítostnou kráskou Lady Tanakou, která se chce zmocnit nadvlády nad městem. Její tah je krutý a postaví Punishera do nečekané situace. Tanaka totiž unese mafiánům jejich děti, včetně Francova syna Tommyho. A protože Punisher netrestá nevinné, pronikne do sídla Yakuzy a zachrání je. Jediný, kdo shodou okolností zůstane v zajetí japonské mafie je právě Tommy. Punisher se pro něj vrátí, ale je přitom dopaden. Zoufalý ze ztráty svého syna, pomůže Franco Punisherovi uniknout z vězení a přesvědčí ho, aby se společně s ním vydal zachránit jeho syna. Společně pobijí poskoky Lady Tanaky a nakonec i ji samotnou. Zachrání Tommyho, ale nakonec stanou proti sobě. Dva nesmiřitelní rivalové. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dolph pobledlý kvůli nedostatku vitamínu D chodí kanály, ale není to proto, že by se styděl. Se mstí.. Pro milovníky střelných zbrání se tam sice vystřídá hodně kousků do Internet Movie Firearms Database, ale jinak je tam Krabbé za nevýrazného záporáckého korýše, detektiv Gossett Jr. vůbec nereaguje na nahrávky na smeč vtipných hlášek a Lundgren odmítá obléct Punisherovo značkové tričko (možná proto, aby se divák v závěru lépe soustředil na bradavku vyčuhující z díry). Střihač legend jako Lethal Weapon či T2 se jako akční režisér příliš neosvědčil a když není schopen nabídnout ani nadhled, musím nadále preferovat Mydláře s Thomasem Janem.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelna klasika! a ukazka ze starych casu jak se maji delat filmy podle komiksu asi muj nejoblibenejsi film z Dolphem jiz tradicne krute podhodnoceny na zdejsi skvele databazi ale to je mi fuk Dolph tu je ve sve nejultimatnejsi roli film nema prakticky hlucha mista atmosfera i hudba je skvela a hlavne akce tu je opravdu od zacatku az do konce sice mi chybi nejaka poradna bitka ale to je detail protoze to zase svedci o tom ze hlavni hrdina je naprosto ultimatni a neda nikomu ani cuchnout klasika meho detstvi a u mne jasne plnej pocet neni co resit ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Najlepšie filmy, v ktorých si zahral švédsky borec Dolph Lundgren sú tie zo začiatku jeho kariery, z osemdesiatých rokov. Deväťdesiate roky už neboli pre neho až také úspešné, no a v novom miléniu sa prepadol až na úplne dno, medzi odpad. Naposledy trocha oživil jeho zašlú slávu Sylvester Stallone, ktorý ho obsadil do filmu "Expendables". Však v osemdesiatomdeviatom bol Lundgren na vrchole, v najlepšej forme. Svedčí o tom aj akčný snímok "The Punisher". Drsným, suverejným spôsobom tu stvárnil postavu osamoteného pomstiteľa, pred ktorým sa trasú aj najvyšší mafiánsky bossovia. Klasické akčné béčko. *** ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá jako průměrný akční film ale pak se to rozjede a vznikne ztoho libový akční masakr s Dolphem Lundgrenem v roli Mstitele! ,,Co myslíš že vandrák jako já dělá tady dole v kanále?" ,,kouká na památky?" Béčko plný hlášek ,,kdo vás poslal?" ,,Batman!" Dolph předvedl co umí drsnák v kožených hadrech. Příběh opět msta, mafiánské války, yakuza atd.. já se bavil! :) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Taková ta osmdesátková akční céčková klasika (ačkoliv stylem připomíná spíš začátek 80. let než konec) říznutá až neskutečnou naivitou marvelovských komiksů. Akční scény jsou navíc natočeny značně zoufale a kdejaký ten údajný ninja z yakuzy by v reálu Dolphovi dal na prdel, ještě než by stihl tasit bouchačku - kdyby tedy nemusel hrát jako že naprostého neschopu. Linie s bývalým parťákem je úplné klišé, nová parťačka je k ničemu a Japonka se chová fakt jak debil, a ne vůdkyně. Ale co, dokázal bych to docela i odpustit, kdyby prostě ta akce nevypadala tak tragicky a Dolph tak strašně, ale tak strašně jako drsňácky. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (15)

  • Film bol pôvodne zakázaný v Juhoafrickej republike. Dva roky po celosvetovej premiére bol však nakoniec na videu oficiálne vydaný i v JAR. (m.a.t.o.)
  • Punisher (Dolph Lundgren) má upravené strniště a je špinavý tak, že čisté a neoholené části obličeje vytváří dojem lebky, tedy symbolu, který používá Punisher v komiksech. (sQelle)
  • Jedná se o jediný film o Punisherovi, ve kterém nemá hlavní postava kostým s lebkou, jak je tomu v původních komiksech společnosti Marvel. (tyzmrde)

Reklama

Reklama