Reklama

Reklama

Da Vinciho démoni

(seriál)
  • USA Da Vinci's Demons (více)
Trailer 2
USA, (2013–2015), 25 h 49 min (Minutáž: 49–59 min)

Tvůrci:

David S. Goyer

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Tom Riley, Elliot Cowan, Laura Haddock, Eros Vlahos, Gregg Chillin, Blake Ritson, Lara Pulver, Rosemary Rance, Rowena Diamond, Julian Seager, Allan Corduner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(28)

Středověká Florencie je domovem mladého Leonarda da Vinciho. Umělce, odvážného vynálezce a svobodomyslného rebela. Jeho osudem je nejen odhalit tajemství prastarých učení, ale i zasáhnout do mocenských intrik, jichž se stane svědkem... (TV Prima)

Diskuze

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Helo

Hele, to vůbec nesrovnávej. Ten ze sebe nedělá chudáka, jak to všechno dělá pro tatíčka a mrtvou sestřičku. To je úplně jiná liga. :-) Rozhodně u těch svých piklí nefňuká v každé druhé scéně a není k nim nucen. To je skvělá sebevědomá postava. :)

na příspěvěk reagoval Helo

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Zeck

Když to máš těžký, v jejím případě většina postav myslí ptákem a jak vidno, stejné je to i u diváků. :D Kdyby tohle všechno udělal chlap, tak by si z takové postavy nikdo do kalhot necvrnkal. :D

na příspěvěk reagoval Helo

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Zeck

Tobě v poslední době nějaká hezká holka zlomila srdce, že ti Lucrezia stála za dvě takový slohovky? :)

na příspěvěk reagoval Zeck

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

dragon94

Pravda, určitě by se ale dal najít způsob, jak někomu rozvázat jazyk a tu čubku odhalit. :-D

Matt: Pokud se podíváš na veškeré problémy v první řadě, které musel Lorenzo řešit, Pinči hasit a obyvatelé Florencie kvůli tomu chcípat, uvidíš tam výhradně její podpis. V mých očích je nejzápornější postavou celého seriálu, která se naprosto nesmyslně profiluje jako nerozhodná kladná chuděrka, která neměla/nemá problém zabít třeba milion lidí, jen aby její fotříček mohl vylézt z dobrovolného vězení a vést katolickou církev, a ona se z děvky stala opět váženou. Prošukala se skrze celou Itálii až do Turecka a pokud by mohla, vyšukala by se až do Činy, cestou zradí a zabije tisíc lidí, ohrozí stokrát Vinciho na životě a on jí pak skoro ještě klečí u nohou a žadoní o blowjob. Ta postava je v nereálném seriále ještě víc nereálná, způsobila tam nejvíc utrpení a přesto je vydávaná za chudinku, protože jí zabili ségru. Riario je přiznaný záporák a proto s ním nemám problém (naopak ho vidím jako nejlepší postavu seriálu), tahle je tisíckrát horší a děj nutí do toho, abych jí snad fandil.

na příspěvěk reagoval novoten, M.a.t.t., KevSpa

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Mě spíš štve to, co připravili pro Riarira... když už se konečně začal s Da Vincim skoro přátelit, tak ho nechaj oblbnout Vinciho nepřátelema...jinak je to pro mě asi nejsympatičtější postava tam

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Lucrezia je dobra, neviem co proti nej mate :) Zaporna postava to urcite nie je, skor by som ju oznacil za postavu tragicku, k mnohym veciam bola vylozene donutena. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Zeck

Tak on o tom nikdo nevěděl, že ho zapíchla ... On přece umřel dříve než to stihnul někomu říct...

na příspěvěk reagoval Zeck

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

KevSpa

V pilotu jen tak opatrnou, postupem času čím dál silnější.. A třeba ve druhé sérii, když si se slzama v očích říkali "možná v příštím životě", tak jsem jim držel palce jak nikdy předtím.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Už jsem se lekl, že jsem jedinej svého druhu, protože po přečtení oslavných básní na její konto na oficiálním FB seriálu, kde se vydatná část fanoušků dokonce přimlouvá za větší prostor ve třetí řadě a oslavuje její brilantní herectví (chacha), už jsem začal pochybovat. A ten vztah s Vincim je vážně až trapně směšný, bohužel se mu nedokážu zasmát, ale vždy hledám kýbl na zvracení. Dokážu překousnout tu častou pohádkovost a neomylného Vinciho, který by snad dokázal sestrojit i Apollo a doletět na Měsíc. Lucrezia, která s psíma očima zavraždí jednu z hlavních postav a vůbec nikoho to po pár dílech nezajímá (včetně scénáristů), a dokonce se jí snaží násilně narvat divákovi do prdele jako kladnou postavu, které musí přát, to už překousnout nedokážu. 

na příspěvěk reagoval dragon94

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Zeck

Moje top 2 postava hned po Leovi, ale uznávám, že budu v menšině :) Nicméně jejich ship je pro mě tak dokonale tragicko-romantický, že nemůžu jinak.

na příspěvěk reagoval KevSpa

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Jsem jedinej, kdo by ty kurvě Lucrezii přál urychlené zlynčování a okamžité zmizení ze seriálu? Neskutečně mě tam sere a pokaždé mi zkazí celou epizodu. Nechápu veskrze kladné reakce na tak ubohou postavu. 

na příspěvěk reagoval dragon94, KevSpa, novoten

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tohle mi přece nemůžou dělat :D takovýhle konce ... Každopádně druhá série je o dost lepší než dosavadních 8 epizod 4té série Game of thrones.

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Poslední díl druhé série a ten šílený cliffhanger, ach ouvej. :D

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Eržik

Tak teprve dnes jsem viděl 9tý díl ... neboť mi bylo řečeno, že tak dlouho nevydržím čekat :D .... a musím říct, že Hra o trůny mi může výteco .... Hra o trůny ještě neměla tak doubrou epizodu jako byla tahle .... prostě mega epic... tenhle seriál si zaslouží více než 76%.

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

SPOILERy Tak že by další "finálový" díl? Skutečně, poslední díly jsou epické, spousta velkých zvratů a vývoje. Kdyby ten dnešní skončil bez závěrečných deseti minut, tak bych si nemohl stěžovat, ale s tímhle twistem mě to dostalo hned do nového varu...

Předpokládám, že to znamená, že tvůrci mají mnoho materiálu v zásobě a nemusí ještě vařit z vody, a to je skvělý příslib. 

na příspěvěk reagoval dragon94

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Taky mi to přišlo dnes takové hodně finálové, ale ještě je potřeba pročistit věci ve Florencii, v Neapoli a v Římě :) každopádně ta nejatraktivnější linka už je očividně u konce a je to škoda, protože jsem dnes (zase) neměl slov napětím. 

Související novinky

Goyerův sci-fi Cliffhanger

Goyerův sci-fi Cliffhanger

05.02.2014

Producent, scenárista a režisér David S. Goyer v současnosti patří mezi nejžádanější hollywoodské tvůrce. Připravoval Batmany Christophera Nolana nebo Muže z oceli Zacka Snydera, sám potom natočil… (více)

Reklama

Reklama