Reklama

Reklama

Obsahy(1)

30-ročná reportérka Leigh (Kristen Bell) opúšťa svoj doterajší život v New Yorku a vracia sa na miesto, kde naposledy prežívala pocity ozajstného šťastia – do svojho rodiska a domova v Connecticute. Tu dostane miesto záchranárky a zároveň začína nebezpečný vzťah s problematickým 16-ročným teenagerom... (Acrobat)

Videa (2)

Trailer

Recenze (37)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Leigh má krizi, tak nechá práce reportérky a uteče z města k rodičům. Tam začne pracovat jako plavčice. Společně s kamarády se začne družit s puberťáky, společne spolu hulí a chlastají. Nakonec Leigh svede jednoho chlapce a dá to sním dohromady. Mamie se mi líbila v Off the Map a tady taky není špatná. Kristen pořád vypadá jak malá holka. Příběh docela ušel, ale moc mě nezaujal a spíš mě nudil. Komedie to není ani náhodou. 50% ()

kedl 

všechny recenze uživatele

Co by za to člověk dal zašukat si v šestnácti s třicítkou, respektive devětadvacítkou, jak nám pořád Kristen připomínala. "není mi třicet, panebože , je mi jenom 29, 10 měsíců a nějakej ten den :D . Ale to by jsme nesměli být v té puritánské Americe, aby to někomu nevadilo jako třeba jedné staré ne a ne spermií oplodněné panně. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Někdy zdejšímu hodnocení nerozumím. Ten film je slabý a ubohý již od prvních okamžiků, a přesto zde patří k těm průměrným. Čím? Trapností? To snad jedině. Hrdinka mne přestala zajímat velmi záhy, natož pak sledovat jjí život....a přiznám se, že jsem to do konce nevydýchala a film neviděla celý, a to se mi stává výjimečně, tak 2x roka. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pokus o pocitové romantické drama, které zůstalo někde na půli cesty. Lépe řečeno, pocitový film s nevýraznou dějovou linkou. Není toho totiž mnoho, co tahle nezávislá vlaštovka může divákovi dát. Zahodila (na čas) život v New Yorku, aby v rodném městečku znovu nalezla životní cestu. Filmů o „koulích na noze“ i těch o hledání smyslu života už tu bylo nesčetně a zpravidla dopadly lépe. The Lifeguard se poměrně vleče, nejedna postava tu platí za nesympatickou, chybí víc silných a zapamatovatelných momentů. Alespoň je to podané civilně a bez patosu, a i Kristen Bell se svou nejednoznačnou postavou poměrně se ctí poprala. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Za to, jak je to podáno celkem civilně, nepateticky, a za to, že je Kristen Bell výborná, si to minimálně ten průměr zaslouží. Jen je škoda, že je to takové unylé, místy strašně prázdné a vlastně i nudné. Je tu nějaká velká událost, ale najednou máte pocit, že je vlastně celkem obyčejná. Díky tomuhle si můžete snadno uvědomit, že smrt je prostě součástí života. Není to obyčejná událost v našich životech, ale prostě tam nesmazatelně patří. Celkem depresivní. Označovat tenhle film za komedii je skutečně hloupost. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Režisérka Liz W. Garcia trvala na tom, aby Kristen Bell nenosila během natáčení vůbec žádný make-up. Pokud náhodou přišla na plac s dobrým účesem, okamžitě se pak musel zkazit vrstvou mazu. (Brousitch)

Reklama

Reklama