Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

Wade 

všechny recenze uživatele

A ono to je docela dost vtipné.Leonard je sice stejný jak v klasickém TBBT,ale zato Sheldon je správnej úchylák který to bere přes Big Ass až po sex v kostýmech ve stylu Star Trek.Asi by se i tohle dalo dost dobře rozvinout v sitcom,ale jelikož jsem zvyklí na klasiku nedokážu si to představit.Působilo to na mě celkem ponuře a bez barev oproti klasik TBBT,ale přesto ty 4 hvězdy dam. 70% ()

ela. 

všechny recenze uživatele

Upřímně, jsem velmi ráda, že Katie(Penny) byla přepsána na tu Penny, jak ji známe teď. To samé Sheldon, i on mi tady připadal jiný-zvláštní-prostě to nebyl on... Celkově je odvysílaný pilot a jeho pokračující díly mnohem lepší, ale co čekat od pracovní nezveřejněné verze-na ni to bylo docela dobré. Takže "Unaired pilot" beru jako takový malý příjemný bonus, který je pro každého "skalního fanouška" Teorie přinejmenším zajímavý. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Gilda (alias Leslie) i Katie (alias Penny) jsou děsu plné a velké díky za jejich nekompromisní přepsání. Zbytek sice viditelně neotesaný a napůl cesty, ale ty základní kameny, na kterých stojí Teorie jak ji známe dnes, tam v náznacích jsou viditelné více než dostatečně, ne že ne. Ve výsledku samozřejmě spíše zajímavé a čistě pro srovnání než opravdu dobré a samostatně funkční, ale co by taky kdo čekal od pracovní neveřejné verze, že? ()

Kaayaa 

všechny recenze uživatele

Ako spestrenie je to super, ale kebyže to mám hodnotiť ako 1. diel môjho milovaného seriálu tak ma chytá hrôza. Teda skorej nechápem kto napísal postavu Katie, som jediná kto si myslí že je ako z Céčkovej paródie na veľmi zlú komédiu? A tá nepodarená napodobenina Amy Farrah Fowler? Penny a Amy nesaháte ani po päty vy ochechule! :D ()

Céčko 

všechny recenze uživatele

"This is not one of those stories that starts with inviting a strange chick in and then has you waking up in the bathtub missing a kidney." "And you have no trepidation about doing this." "You heard her. It's going to be fine." "She didn't say it was going to be fine. She said we could keep our kidneys." ()

Zajímavosti (7)

  • Pilotní díl se od dalších dílů seriálu značně liší. Howard (Simon Helberg), Rajesh (Kunal Nayyar) a Penny (Kaley Cuoco) se vůbec neobjevují, hlavní ženskou roli přebírá Katie (Amanda Walsh) a Sheldon (Jim Parsons) není asexuál. (TwoFace)
  • Mnoho vtipů z tohoto neodvysílaného pilotu se objevilo v 1. a 2. sérii navazujícího seriálu. (filmsim)
  • Sheldon (Jim Parsons) udělá vulkánský pozdrav ze Star Treku (od r. 1966), ale udělá ho špatně. Správně by palec měl být od ukazováčku oddělený. Pozdrav jinak znamená „žij dlouho a blaze“. (SONY_)

Reklama

Reklama